• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garantili Göbek Eriten Kür

2 yemek kaşığı light yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal zencefil ve tarcını karıştırıp yemeklerden en az yarım saat önce yıyosun gunde 3 kere

Bugün sizlerle harika bir kürün etkilerini ve bu kür ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. Günde 500 gram verdiren yoğurtlu kür olarak bilinen bu kürü daha önce bu yazımda paylaşmıştım. Oldukça ilgimi çeken yoğurtlu kürü denemeye karar verdim ve bugün 2. günüm. Bunu deneyecek herkesin çook mutlu olacağından eminim.
Günde 500 gram vereceğim umuduyla başladığım kür bana ilk gün 1.600 gram, ikinci gün ise 700 gram vermeme sebep oldu. Üstelik egzersiz yapamadım. Neredeyse 5 avuç çekirdek yedim. Şimdi benim gibi denemek isteyenlere kürümüzün detaylarını paylaşayım. Kürün olmazsa olmazı kullandığımız yoğurdun yağsız olması. Sabah, öğle ve akşam yemeklerden 30 dakika kadar önce yoğurtlu karışımın tüketilmesi ve yemeklerde abartmamak. Şimdi napıyoruz 2 çorba kaşığı yağsız yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı toz tarçın koyup karıştırıyoruz ve afiyetle olmasada yiyoruz. Tadı tam bir felaket ve özellikle ilk gün ağzınızda kötü bir tat hissediyorsunuz. Mideniz çok hassassa asla denemeyin çünkü midede hafif bir yanma hissi uyandıırıyor. Gün içerisinde su içemeyenler için artı bir yön bol bol su içmek istiyorsunuz. Bu arada unutmadan söyleyeyim ben bu kürü yaparken 1'er bardak tarçın çayı ve mısır püsküllü kiraz saplı çay içtim. (sendeincel.blogspot)
tşkler cnm:)

arkadaşlar bu kürü yemeklerden önce mi yapıyoruz yoksa yatmadan 3 saat önce mi? birde her bir baharattan ayrı ayrı birer kaşık mı atıyoruz?

sabahin 4 u ve ben uyuyamiyorum.bugun tartiyla yuzlestim ve moralim yerlerde.bu kuru deniycem cunku 9aylik hamile gibi bi gobege sahibim.umarim ise yarar.

9 gündür uyguluyorum, blr sonuç yok.
Tadı ilk denemede felaketti ama şimdi iyice.
Sağlıklı ve pratik bir kür olduğu için devam edecem.az yiyen biriyim daha da az yememe sebep oluyor, çok su içen biriyim daha da fazla su içmeme yarıyor.şimdilik etkiler bu...

Ben yarın başlıyorum kizlar günde 3 kere şeklindekine basliycam inşallah faydası olur hamile gibi gobegim var benden önce gidiyo cildiriyorum :(

selam kızlar anladığım kadarıyla kürü haftada 2gün ,günde 3 defa uyguluyoruz. hergün kullanmak işe yaramıyormuş doğru mu?

Back