- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Yok canım marketlerde var çok kolay bulabılırsınAiyy bunu gorunce cokkkk heyecanlandimm ben de denemek istiyorum bu malzemeleri aktardan mi almak lazimm
Sa canimm:) ben de is cikisi bakaym markete ay insallah ise yarar yaaa. Gobegim ayri eve cikicak yakindaYok canım marketlerde var çok kolay bulabılırsın
Yalnız ben yağsız yoğurt bulamadım
Suan yıyorum rengını görünce ürktüm biraz tadı nasıldır dıye
Ama kötü değil yenilebilir
Sa canimm:) ben de is cikisi bakaym markete ay insallah ise yarar yaaa. Gobegim ayri eve cikicak yakinda
Ahahah yok yaa bekarim daha :)) 54 kiloyum 168 boyum var yuzum filan minicik tek derdim gobek ve bel
Çocuk var mı doğumdan sonra çok oluyor genelde
Bıde yanlarda ki simit
Oda ayrı dert
Gelişmeleri yazacam sizde yazabılırsenızdeneyeceklere fıkir olur
Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır takip ettiğim bu siteye sonunda üye olma kararı aldım. Defalarca zayiflama kararı almış biri olarak lütfen paylastiklarimi okuyun.ben 165 boyunda 74 kiloyum herhangi bir doğum yapmadım. Uzun süre 68 kiloydum her zayiflama çabaMDA dahada kilo aldım. Kavitasyona hiç bir işe yaramadı maurers kullandım 2 kilo aldim acı cehre kullandım hiç kilo veremedim kullandığım süre boyunca hiç tuvalete cikmadim. Bu iş böyle olmaz dedim 1 ay boyunca diyetle birlikte pilates ve yüzmeye gittim 1 kilo bile veremedim bu nedenle doktora giderek tahlil yaptırdım şekerim daha önce yüksek çıkmıştı bu tahlilimde normal çıktı şimdi gizli şeker olma ihtimali varmış doktora gidicem kilo verememenizin. Altında mutlaka bir hastalık yatıyor olabilir bu arada akapunkturda yaptırdım oda fayda etmedi 1 tek ilacla kilo verdim yıllar önce 1 ayda 9 kilo oda lidaydı üzerinde kelebek figurlu kutuydu ama artık orjinali piyasada yok
Kesinlikle ilacla verilen kilolar fazlasıyla alınıyor diyetisyenede gittim ama önce hastalık tedavi edilecek çünkü panket vücuda şeker pompaliyor bu nedenle yeme krizleri tutuyormus mesela yemek yiyoruzya 1 saat sonra hiç birşey yemenin gibi oluyor tedavi esnasında zaten 1 ayda 4 ile 6 kilo arası zayiflama oluyormuş inşallah ya bebek istiyorum kilodan dolayi hamile kalmak istemiyorumCanim ilacla verdigin kilolari geri alirsin bence guzel bi diyetisyene git o yonlendirsin seni
Pankreas yazdım :)Kesinlikle ilacla verilen kilolar fazlasıyla alınıyor diyetisyenede gittim ama önce hastalık tedavi edilecek çünkü panket vücuda şeker pompaliyor bu nedenle yeme krizleri tutuyormus mesela yemek yiyoruzya 1 saat sonra hiç birşey yemenin gibi oluyor tedavi esnasında zaten 1 ayda 4 ile 6 kilo arası zayiflama oluyormuş inşallah ya bebek istiyorum kilodan dolayi hamile kalmak istemiyorum
Gecmis olsn canim. Kesinlikle diyetisyene git daha iyi yonlendirir seni. Ben yuzumden kilo vermesem gobegm icin bile diyetisyene giderim ama direk yuzum kuculuyorPankreas yazdım :)
Ay bölgesel vermeye çalışırken her yerden gitmesi çok kötü birsey sorcam burada aynı kiloda kızlar diyet yarısı gibi birsey yapıyorlardı. Motive acısından ben o forumu bulamadım yeni üyeyim bilgin varsa beni yonlendirirmisinGecmis olsn canim. Kesinlikle diyetisyene git daha iyi yonlendirir seni. Ben yuzumden kilo vermesem gobegm icin bile diyetisyene giderim ama direk yuzum kuculuyor
Ay bölgesel vermeye çalışırken her yerden gitmesi çok kötü birsey sorcam burada aynı kiloda kızlar diyet yarısı gibi birsey yapıyorlardı. Motive acısından ben o forumu bulamadım yeni üyeyim bilgin varsa beni yonlendirirmisin
Bende göbek ayrı eve cıkacak dıye söyleyınce dedım durum fenaAhahah yok yaa bekarim daha :)) 54 kiloyum 168 boyum var yuzum filan minicik tek derdim gobek ve beloturarak calismaktan iste ben aksam is cikisi alayim malzemeleri bakalim
Off yaaBende göbek ayrı eve cıkacak dıye söyleyınce dedım durum fena
Bence sızınkı göbek fılan degıldır ya kılonuz boyunuz cok ıyı
Zaten bu kılolar alınınca göbekten zayıflayınca yüzden
Kılo boy benımde ıyı ama doğumda kalan göbek var bırde hamılelıkelrımde cok kılo alıyorum ondan herhalde kaldı bırazda
Normal doğumda göbek kalmaz dıyorlar yalann
Hareketsız yaşamda dedıgınız gıbı cok etkılıyor
O kadar yedım yoğurtu şimdi canım un helvası cektı kalktım onu yedım gıttı benım uğraşlar
Boğaz varya hersey onun yüzünden
kızlar ev arkadasmla bendebaslamak istiyorum bu küre yapan varmI?
Ben hala baslamadimbaşlayıp sonuç alan var mı?
sonuç alan varsa paylaşsa yaa bizde başlayalım dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?