Kontakt Lens garanti var mı?

kimbocia

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
961
2.149
Merhaba kadınlarklubu müdavimleri
ben 3 yıldır gözlük kullanıyorum ve en sonunda lens almaya karar verdim. Doktorum 1 aylık şeffaf lenslerden taktı (çok da memnunum) ve uzun süreli lenslerden de alabileceğimi söyledi.Fakat aklıma takılan bir kaç şey var.
1.si Lenslerde de garanti gibi bir şey söz konusu mu? Ben freshlook almayı düşünüyorum
2.si de benim bir gözüm 1 diğeri 0,75 derece.Pakette aynı numara çıkıyormuş. ben 0.75 lerden almayı düşünüyorum. böyle bir şey yaşayan yada fikri olan var mı, görmede çok fazla sorun yaşar mıyım bilemiyorum.

Canım garanti gibi birşey pek söz konusu değil aslında ama aldığın yerden yere göre de değişir. Ben Ankara'da Kent Optik'ten almıştım ilk lensimi sonra yere düşürmüştüm aramıştım konuşmuştum bedavadan bir aylık lens vermişlerdi ama her yerin böyle birşey yapacağını sanmıyorum. 2. sorun için de 2 kutu lens alabilirsin. Bir kutu 0.75 bir kutu da 1 derece olur. Ama iki gözüne 0.75 taksan bile çok da sorun olmaz. Benim bir gözüm 2.50 diğeri 3 numara normalde ama doktora gözlük numaramı ölçtürmek için gittiğmde sormuştum kaç numara lens alıyım diye ikisine de 2.50 kullanabilirsin rahatsız etmez demişti. Yani bi gözümü kapatıp bir gözümle baktığımda evet ikisi arasında biraz fark oluyor ama normal bakarken de beni rahatsız eden bir durum da yok için rahat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…