Garanti bankası çağrı merkezi - tesettür

Sende seni tesettürünle kabul etmeyen bir şirketin ekmeğine tenezzül bile etme ..Allah nice nice güzel kapılar açsın sana inşaallah
Ben ev hanimiyim. Eşim çalışmam konusunda kessin kararlı sevmiyor gerek yok kimseye muhtaç degiliz borcumuz yok altindan cikamayacagimiz yükün ve borcun altına da girmiyor.yicez içecez kaldiysa 100 tl olsa atarız arkamiza diyor. Daha once ozel sektörde çalışmıştı. Bu yüzden bende çok sinir oldum bu yaklaşımlarına. Çok tesekur ederim canım benim.

Ohoo daha neler neler var ,maalesef'ki sözde evet ama yaptırımda asla demokratik olamıyoruz.
Rica ederim canım

Sende seni tesettürünle kabul etmeyen bir şirketin ekmeğine tenezzül bile etme ..Allah nice nice güzel kapılar açsın sana inşaallah
Ben ev hanimiyim. Eşim çalışmam konusunda kessin kararlı sevmiyor gerek yok kimseye muhtaç degiliz borcumuz yok altindan cikamayacagimiz yükün ve borcun altına da girmiyor.yicez içecez kaldiysa 100 tl olsa atarız arkamiza diyor. Daha once ozel sektörde çalışmıştı. Bu yüzden bende çok sinir oldum bu yaklaşımlarına. Çok tesekur ederim canım benim.
Ohoo daha neler neler var ,maalesef'ki sözde evet ama yaptırımda asla demokratik olamıyoruz.
Rica ederim canım
Eşim aşşşşşııırrrı kıskanç hiç sevmem asirisi etraftakilerde biraz diyo nasıl seni kabul etti diye soylenirken oglum çok guzel yakışıklı maşallah beni gormeyenler bu sana çekmemiş sen o kadar guzel değilsin. Diyince kendi arkadaşları ortamı baya tepkiler gelir hatta oglumu kardeşim sanıp istemeler felan bahsedildi. Kendisi de itiraf edince. Oyuzden nefes aldirt miyor bana

Anladım çok güzelsin eee bir foto hakettik
Boşver ozaman koca çalışsın sen ye

Anladım çok güzelsin eee bir foto hakettik
Boşver ozaman koca çalışsın sen ye
Ama hic kendime güzelim demedim sevmiyorum da hele ki çook guzelim diyenide hic guzel bulmam ama foto olmaz buranın bir anlami kalmaz.
Okadar yemesek de idare 1 kuruşun bile hesabını sorar . yaacimri değil ama bana eli de çok açık değil çirkin ya aklini kullaniyor. Akillidir derler ya öyleleri

Neyse burayida temizliyek artıkkın kimse buraya uğramaz

Hhahha süper ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…