- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Var mesela amerikan hastanesi ama mesela bende tesetturlu olmadigim icin ise alinmadim ozel bi okulTesettürlü eleman çalıştırmayan yer kaldımı? bunu sormanıza bile şaşırdım
Neden açık olan öğretemiyor mu tesettürlü olan daha mı iyi öğretiyorVar mesela amerikan hastanesi ama mesela bende tesetturlu olmadigim icin ise alinmadim ozel bi okul
Başı kapalı diye ziyaretçiyi içeri almayan hastaneler var
Hala var yani bunlardan
Konu sahibi sınava aldıklarına göre öyle bir ayrım yoktur ki garanti bankasında gişede çalışan tesettürlü bayanlar var
ne kadarda polemiğe açık bir konu
Kesin bilgi mi? Yaklaşık 6saat30dakika yol gideceğim çünküAlınmıyor
Kesin bilgi mi? Yaklaşık 6saat30dakika yol gideceğim çünkü
Bencede ablacımUzak kalmak lazım yoksa
Şimdi şöyle ki böyle bi alım yapmasalar bile bunu dışarı karşı dile getirmezler mesela iş bankasınada öyle oldu o zaman yeni kapanmıştm sınavı geçtim mülakata çağırdılar ve benden öncekiler 20 25dk sürdü benim 5 dakika sürmedi bile kendinizi anlatn denildi anlattım biz sizi ararz dendi ve akşamına cevap olumsuz olarak geldi o yüzden tedirgin oluyorumO kadar yol gideceğinize telefonla sorma şansınız varsa arayın sorun..
Bencede ablacım
Şimdi şöyle ki böyle bi alım yapmasalar bile bunu dışarı karşı dile getirmezler mesela iş bankasınada öyle oldu o zaman yeni kapanmıştm sınavı geçtim mülakata çağırdılar ve benden öncekiler 20 25dk sürdü benim 5 dakika sürmedi bile kendinizi anlatn denildi anlattım biz sizi ararz dendi ve akşamına cevap olumsuz olarak geldi o yüzden tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?