Sağol canım ben bir Google efendiye sorayım.ev yapımı yoğurt serbest canım
evde lor peynirini kendin yaparsan yoğurttan oda serbest
sadece süt ve peyynir yasak
konuya çok hakim değilim ama bağırsaktaki iyi mantarları artırmaya çalışıyor bu diyet
süt belki de kötü mantarın üremesine neden oluyordur
sadece mantık yürütüyorum canım neden süt yasak tam emin değilim
ama doktora sorarım gidince
21 gün yap benim diyeti hayat tarzın olacakSağol canım ben bir Google efendiye sorayım.Sırf gaps diyetinde yasak değil süt nedense. İlk defa duymuyorum . Neymiş bu süt arkadaş
Ay balık diyor yumurta diyor tam benlik. Canım benim çok benzer bir beslenme tarzım var. Balık yumurta sebze ev yoğurdu etrafında dönüyorum sürekli. Taze h cevizi ve suyunun müptelasıyım. Dondurucuda kemik sularım var mesela21 gün yap benim diyeti hayat tarzın olacak
göreceksin
bağırsak olayı doğru zaten işte yazabiliyorsan süper bende kendim evine dışardan pek birşey koymamaya çalışıyorum kola cips daha almadım eve yani bende eski usul galiba benim beslenmem biraz Canan Karatay tarzı yaakısaca şöyle anlatayım canım
geçirdiğimiz hastalıklar kullandığımız ilaçlar yediğimiz yemekler bağırsaklarımızın florasını bozoyor
bağırsaklarda vucudumuzun ikinci beyni olarak geçiyor
bağırsak florasını tekrar kazanmak için bazı yiyecekleri hayatımızdan çıkartıyoruz
bunlar tatlılar un ve unlu tüm mamüller süt ve süt üürünleri
market ürünlerinin tamamı
benim 6. 6 cm çikolata kistim vardı
bu diyet sayesinde küçüldü canım bu diyeti uygulayan etrafımdaki tüm hastalıkları olan tanıdıklarım da
ağrılarının azaldığını söylüyorlar
gaps psikolojiyide düzelten bir diyet
Söyle düşün birden canlı olarak annesi dışında süt içen varlıklarız canımSağol canım ben bir Google efendiye sorayım.Sırf gaps diyetinde yasak değil süt nedense. İlk defa duymuyorum . Neymiş bu süt arkadaş
Güzel canımbağırsak olayı doğru zaten işte yazabiliyorsan süper bende kendim evine dışardan pek birşey koymamaya çalışıyorum kola cips daha almadım eve yani bende eski usul galiba benim beslenmem biraz Canan Karatay tarzı yaa
Hocanın dedikleri aklımada yatıyor ben eski insanların yüzyıllar boyunca oluşturdukları kültüre inanıyorum kolay değil o deneyime sahip olmakGüzel canım
elma dışında tüm meyveler yasak canımOrman meyvelerine müsade var mı acaba
Türk kahvesi içAy balık diyor yumurta diyor tam benlik. Canım benim çok benzer bir beslenme tarzım var. Balık yumurta sebze ev yoğurdu etrafında dönüyorum sürekli. Taze h cevizi ve suyunun müptelasıyım. Dondurucuda kemik sularım var meselaama sen daha dört dörtlük yapıyorsun maşallah. Ben arada sütlü kahve filan içiyorum
ben de karatay tarzıyım daha çok her şey doğal olacakbağırsak olayı doğru zaten işte yazabiliyorsan süper bende kendim evine dışardan pek birşey koymamaya çalışıyorum kola cips daha almadım eve yani bende eski usul galiba benim beslenmem biraz Canan Karatay tarzı yaa
hurmayı tek rakam yiceksin aklında olsun netten bakabilirsin peygamberinizdir özellikle tavsiye etmişelma dışında tüm meyveler yasak canım
tatlı krizlerinde hurma iki tane o da
meyve eskiden çok yerdim iki aydın felan baya azaltım hatta meyve diyeti bile yaptımben de karatay tarzıyım daha çok her şey doğal olacak
tek sıkıntı meyvede onada alışıyrsun
Hatırlıyorum senin meyve diyetinihurmayı tek rakam yiceksin aklında olsun netten bakabilirsin peygamberinizdir özellikle tavsiye etmiş
meyve eskiden çok yerdim iki aydın felan baya azaltım hatta meyve diyeti bile yaptım
Canım çok mutlu oldum adına. Doktor var doktorcuk var işte. Bu doktora ben de gitsem bir tahlil için ne güzel olur. İnş kısmet olurben mucizeler yaşıyorum
Allahım her karanlığın bir aydınlığı vardır ben bunun en büyük kanıtıyım
neler yaşadım iyileşmek için daha çok hastalandım 7 yıldır 5 operasyon geçirdim
bu uğğurda kullandığım ilaçlar yüzünde safra kesemi aldırdım
bebeğim olsun diye geçen sene ölümden döndüm
ve herşey bu doktorla tanışmamla değişti
nöralterapi yaptırıyorum ve sadece 2 seansta adetim düzene girdi benki artık sadece adet söktürücülerle adet oluyordum
herşey daha da güzel olacak ve ben buna tüm hücrelerimle inanıyorum
yok bildiğim kadarıyla canım yaaCanım çok mutlu oldum adına. Doktor var doktorcuk var işte. Bu doktora ben de gitsem bir tahlil için ne güzel olur. İnş kısmet olur. Kitabı filan var mı ki.
Böyle doktorlara can kurban vallahiyok bildiğim kadarıyla canım yaa
keşke tanısanız ömer soyak ismi
tarzı çok farklı
doktorla devam ediyorumDoktorlamı devam ediyorsunuz yoksa kendi başınıza mı başladınız diete?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?