basladin yani canim hayirlisi olsun ne kadara aldin kac dozla basladinCanım iğne verdi bugün doktor ilkini vurdum bugün pazar a kadar devam etmek pazartesi kontrol var
Amin canım sağol . İğnenin adı fostimon canım 6 tane verdi pazar a kadar hergun vurulacam kalçadan. 75 lik. Pazartesi de kontrol var. Toplam 292 lira tuttu indirim yaptı eczacı 260 a aldım 6 iğneyibasladin yani canim hayirlisi olsun ne kadara aldin kac dozla basladin
fostimonu ilk defa duydum canim gonal f yi biliyodum ondam vermistir diye bu dahami etkili acaba bu fiyat ssk karsilamis hali dimi canimAmin canım sağol . İğnenin adı fostimon canım 6 tane verdi pazar a kadar hergun vurulacam kalçadan. 75 lik. Pazartesi de kontrol var. Toplam 292 lira tuttu indirim yaptı eczacı 260 a aldım 6 iğneyi
Yok canım SSK bu iğneyi karsilamiyormus sanırım ya da özel hastaneye gittiğim için katsilamadifostimonu ilk defa duydum canim gonal f yi biliyodum ondam vermistir diye bu dahami etkili acaba bu fiyat ssk karsilamis hali dimi canim
anladim canim gonal f yi karsiliyomus keske onu verseymis insallah faydasini görürsünYok canım SSK bu iğneyi karsilamiyormus sanırım ya da özel hastaneye gittiğim için katsilamadi
İnşallah canım ya benim de kafam karıştı biraz ama doktoruma güveniyorum inşallah güzel büyüyecek yumurtalarim..anladim canim gonal f yi karsiliyomus keske onu verseymis insallah faydasini görürsün
Gittim geldim yine yumurta yok dozu 300 e çıkardıinsallah hayırlı hbrler duyarsin canim
insallah canim hayirli hbrlerini bekliyorumİnşallah canım ya benim de kafam karıştı biraz ama doktoruma güveniyorum inşallah güzel büyüyecek yumurtalarim..
üzme kendini canim insallah bu defa olucak kac gün sonraya cagirdiGittim geldim yine yumurta yok dozu 300 e çıkardı
merhaba canim paylasimin icin tesekkürler bebegin hayirli olsun ne mutlu sana sende pko varmiydi pekiSelam kızlar bende kendi yaşadığımı anlatayım size. Bende iki yıl çocuk istedim olmadı doktora gittim iki kez gonal f ve ovitrale çatlatma iğnesi ile aşılama oldum. İlki maalesef tutmadı ikincisinde çok şükür nasip oldu. İksindede 0,75 ml göbekten iğne vurdum kendime. 10 gün kullandım iki yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesini vurup aşılama oldum. Ben tedavimi devlet hastanesinde oldum orda istenen testleri yaptırıp rapor çıkartıldı rapor ile 450 ml ilk iki kutu ilacı 200 liraya almıştım mart ayında. İnşallah sizede nasip olur tedaviniz sonuçsuz kalmaz. Biraz uzun oldu galiba .
cumaya gel dedi bu sefer de olmazsa İzmir'e tüp Bebek için gideceğizüzme kendini canim insallah bu defa olucak kac gün sonraya cagirdi
doktorun mu söyledi tüp bebege gecelim diye yoksa sen mi karar verdin canim bu senin ilk igne kullanisin yanlis hatirlamiyosamcumaya gel dedi bu sefer de olmazsa İzmir'e tüp Bebek için gideceğiz
insallah gerek kalmaz da büyür bu sefer inan bende cok stresliyim sizlerden gelecek hayirli haberlerle umutlanmak istiyorumcumaya gel dedi bu sefer de olmazsa İzmir'e tüp Bebek için gideceğiz
bende cumartesi gidicem doktora söktürücü versin de adet olayim diye yani igneyi kullanmaya bu ay ortasinda baslarim heralde beklemek cok zor geliyoinsallah gerek kalmaz da büyür bu sefer inan bende cok stresliyim sizlerden gelecek hayirli haberlerle umutlanmak istiyorum
Benim adetlerim düzenliydi ama yumurtalarım büyümüyordu raporda sebepsiz interfiliti yazıyordu. Hayırlısı ile İsteyen herkese nasip olur inşallah.merhaba canim paylasimin icin tesekkürler bebegin hayirli olsun ne mutlu sana sende pko varmiydi peki
ilk kullanisim ama etki etmiyor doktor dedi gidersiniz diyedoktorun mu söyledi tüp bebege gecelim diye yoksa sen mi karar verdin canim bu senin ilk igne kullanisin yanlis hatirlamiyosam
inşaallah ama hiç umudum kalmadıinsallah gerek kalmaz da büyür bu sefer inan bende cok stresliyim sizlerden gelecek hayirli haberlerle umutlanmak istiyorum
öyle deme canim Allah cok büyük olmazi oldurur bi bakmissin ikizin ücüzün bile olur yeterki umudunu hic kaybetmeinşaallah ama hiç umudum kalmadı
hem daha cok gencsin insallah Allahim nasip etsinde kucagina al hemen bebegini hic üzülme hem bu sefer kesin büyücek o yumurtalar görürsüninşaallah ama hiç umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?