ganol f kullananlar yardım edebilir misiniz?

basladin yani canim hayirlisi olsun ne kadara aldin kac dozla basladin
Amin canım sağol . İğnenin adı fostimon canım 6 tane verdi pazar a kadar hergun vurulacam kalçadan. 75 lik. Pazartesi de kontrol var. Toplam 292 lira tuttu indirim yaptı eczacı 260 a aldım 6 iğneyi

Amin canım sağol . İğnenin adı fostimon canım 6 tane verdi pazar a kadar hergun vurulacam kalçadan. 75 lik. Pazartesi de kontrol var. Toplam 292 lira tuttu indirim yaptı eczacı 260 a aldım 6 iğneyi
fostimonu ilk defa duydum canim gonal f yi biliyodum ondam vermistir diye bu dahami etkili acaba bu fiyat ssk karsilamis hali dimi canim

fostimonu ilk defa duydum canim gonal f yi biliyodum ondam vermistir diye bu dahami etkili acaba bu fiyat ssk karsilamis hali dimi canim
Yok canım SSK bu iğneyi karsilamiyormus sanırım ya da özel hastaneye gittiğim için katsilamadi

Selam kızlar bende kendi yaşadığımı anlatayım size. Bende iki yıl çocuk istedim olmadı doktora gittim iki kez gonal f ve ovitrale çatlatma iğnesi ile aşılama oldum. İlki maalesef tutmadı ikincisinde çok şükür nasip oldu. İksindede 0,75 ml göbekten iğne vurdum kendime. 10 gün kullandım iki yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesini vurup aşılama oldum. Ben tedavimi devlet hastanesinde oldum orda istenen testleri yaptırıp rapor çıkartıldı rapor ile 450 ml ilk iki kutu ilacı 200 liraya almıştım mart ayında. İnşallah sizede nasip olur tedaviniz sonuçsuz kalmaz. Biraz uzun oldu galiba .

merhaba canim paylasimin icin tesekkürler bebegin hayirli olsun ne mutlu sana sende pko varmiydi peki

insallah gerek kalmaz da büyür bu sefer inan bende cok stresliyim sizlerden gelecek hayirli haberlerle umutlanmak istiyorum
bende cumartesi gidicem doktora söktürücü versin de adet olayim diye yani igneyi kullanmaya bu ay ortasinda baslarim heralde beklemek cok zor geliyo

merhaba canim paylasimin icin tesekkürler bebegin hayirli olsun ne mutlu sana sende pko varmiydi peki
Benim adetlerim düzenliydi ama yumurtalarım büyümüyordu raporda sebepsiz interfiliti yazıyordu. Hayırlısı ile İsteyen herkese nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…