canim zaten her ay söktürücü kullaniyorum bu ay umutlanmistim agrim vardi kendiliginden olucak diye ondan bekledim biraz ama yine olmadi yine kullanicam mecbur kullanmak istemememin sebebi yumurta tembelligi yapiyomus belli bir süre sonra ondan korkuyorum gerci ona gelene kadar yumurtamda büyümüyoSöktürücü kullansan yada soğan kürü
insallah ama canim benim boyumda kisa 1.61 o yüzden baya fazlam var sen kac kilosun ayrica benimde karnim hep şis her gören hamilemisin diyo daha cok yıkılıyorumAy ben sizin kiloya insem yeter valla.bende söktürücü kullanmadan adet olamıyorum karnım sürekli şiş. Allah ýardimcimiz olsun inşallah
Benim boy 165 kilo 100 ün üstüinsallah ama canim benim boyumda kisa 1.61 o yüzden baya fazlam var sen kac kilosun ayrica benimde karnim hep şis her gören hamilemisin diyo daha cok yıkılıyorum
Bana da soruyorlar hamilemisin diye çok üzülüyoruminsallah ama canim benim boyumda kisa 1.61 o yüzden baya fazlam var sen kac kilosun ayrica benimde karnim hep şis her gören hamilemisin diyo daha cok yıkılıyorum
hep bu ilaclardan oluyo iste yoksa bizde kilo verebilirz ama bunlari kullanirken imkansiz keske hic bir tedavi görmeden hamile kalabilseydik de hem biz hem esimiz bu kadar yıpranmasaydi Allahin takdiri insallah bir gün nasip eder anneligiBenim boy 165 kilo 100 ün üstü89 a indim sonra geri aldım
Aynen ilaçlardan ama dışardan biri baksa çok yemek yiyor derhep bu ilaclardan oluyo iste yoksa bizde kilo verebilirz ama bunlari kullanirken imkansiz keske hic bir tedavi görmeden hamile kalabilseydik de hem biz hem esimiz bu kadar yıpranmasaydi Allahin takdiri insallah bir gün nasip eder anneligi
aminnn insallah o gün gelse görsem ne yaparim bilmiyorum senin icinde dua edicem canimAynen ilaçlardan ama dışardan biri baksa çok yemek yiyor derahh keske istediğimizde hamile kalabilseydik .valla yanlışlıkla hamile kalanlara sasiyorum nasıl beceriyorlar. Benim esimde çok üzülüyor ve çocuklari da çok seviyor. İnşaallah Allah hepimize nasip eder.
Allah razı olsun bende dua ediyorum herkes için. Artık göbişlerimiz bebiş olsunaminnn insallah o gün gelse görsem ne yaparim bilmiyorum senin icinde dua edicem canim
merhaba canimKizlar başlığı okudum kendi surecimi hatırladım gerçekten çok strestli benimde hem hormon sıkıntısı hem yumurta büyümüyordu yumurta takibi yaptirdjm bir kaç ay 1 tane ya oluyordu ya olmuyordu o da çok küçük döllenme için yetersiz doktor umut vermiyordu bende araştırdım biraz çörek otu yağı yumurta buyütuyormus son adetimde bir kaç gün onu içtim çok şükür o ay oldu. Orjinalini bulup adet olduktan sonra 1.günden 12. Güne kadar günde 1 tatlı kaşığı
Siz kaç yaşındasiniz acabaaminnn insallah o gün gelse görsem ne yaparim bilmiyorum senin icinde dua edicem canim
malesef 29 30 dan sonrasi icin cok korkuyorum gec kaldim baya senin yasin kac canimSiz kaç yaşındasiniz acaba
İnşaallah Allah en kısa zamanda nasip etsin ben 18 yaşıma girer girmez evlendim şu anda 21e bir ay kaldı.erken kalkan yol alır hesabı pkonun ne yapacağı belli olmuyor .bu yüzden erken başladık doktor a gitmeye.malesef 29 30 dan sonrasi icin cok korkuyorum gec kaldim baya senin yasin kac canim
en iyisini yapmissin simdiki aklim olsa erken evlenir erken anne olurdum ben 26 yasinda evlendim biraz daha gec olursa cocuk bana anne degil anneanne der artik senin icin cok sevindim insallah bu yil anne olursunİnşaallah Allah en kısa zamanda nasip etsin ben 18 yaşıma girer girmez evlendim şu anda 21e bir ay kaldı.erken kalkan yol alır hesabı pkonun ne yapacağı belli olmuyor .bu yüzden erken başladık doktor a gitmeye.
Allahin izniyle olucak insallah biz moral bozmayip yumurtalari büyütmeye bakalimGerçi erken başladık ama 3 yıl olacak hala yok
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.adet oldunuz mu .? Ben dün bugün 150 vurdum gonal f yi .bakalım umarım sağlıklı bir kaç tane büyür de her şey yolunda gider.Allahin izniyle olucak insallah biz moral bozmayip yumurtalari büyütmeye bakalim
İnşaallah sizde bu kalan iki ay içinde hamile kalabilirsinizAllahin izniyle olucak insallah biz moral bozmayip yumurtalari büyütmeye bakalim
malesef canim 38 gün oldu ama gelen yok artik 1 yil oldu alistim kendi gelmiyo o söktürücü illaki icilecek bu hafta gidemedim haftaya doktora gidicem ama senin hayirli hbrlerini bekliyorum umut oluyo böyle benimle ayni seyleri yasayip basaranlarİyi dilekleriniz için teşekkür ederim.adet oldunuz mu .? Ben dün bugün 150 vurdum gonal f yi .bakalım umarım sağlıklı bir kaç tane büyür de her şey yolunda gider.
insallah sende canimİnşaallah sizde bu kalan iki ay içinde hamile kalabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?