- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Sağol canım Allah razı olsunTedavin hayırlı olsun canım bu iğneleri sigorta karşılamıyor değil mi
Bana mı yazdiniz bilmiyorum ama sağolun inşaallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruzamin canim insallah Allah hepimize nasip etsin gercekten cok zor insallah hayirlisi olur senin icin bebisini alirsin kucagina tez zamanda bizimlede paylasirsan tedavi sonucunu cok sevinirim
Canım sigorta karşılamıyor değil mi igneleriSağol canım Allah razı olsun
evet canim sana yazdim ama yanlis yere yazmisim kusura bakmaBana mı yazdiniz bilmiyorum ama sağolun inşaallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz
canim benim bildigim bi rapor cikartiliyor sonra sigorta belli bir bölümünü karsiliyor yani doktorun ve kullanan arkadaslarin söyledigi böyleCanım sigorta karşılamıyor değil mi igneleri
Anladım canım teşekkür ederimcanim benim bildigim bi rapor cikartiliyor sonra sigorta belli bir bölümünü karsiliyor yani doktorun ve kullanan arkadaslarin söyledigi böyle
Evet karşılıyorCanım sigorta karşılamıyor değil mi igneleri
cok üzüldüm canim bu ohss yi bende duydum gerci ne oldugunu arastirmaya korktum ama bu ignelerin haplarin bize hep bi yan etkisi var bunu biliyorum. insallah sali günü hayirli hbrler alirsinBugün gittim doktor a ve maalesef hiç gelişme yok 75 vuruluyordum şimdi 150 ye çıkardı doktor salı günü tekrar gideceğim ohss olma riskim var 150 ye çıktı diye doktor hazırlıkli olun dedi eğer ohss olursam İzmir e tüp Bebek için gideceğiz
Bugün gittim doktor a ve maalesef hiç gelişme yok 75 vuruluyordum şimdi 150 ye çıkardı doktor salı günü tekrar gideceğim ohss olma riskim var 150 ye çıktı diye doktor hazırlıkli olun dedi eğer ohss olursam İzmir e tüp Bebek için gideceğiz[/QUOTE
bu senin ilk igne kullanisinmiydi
Canım aşılama için iğne kullanıyorsun sanırım inşallah ohss olmazsın önlem al bol su icmen falan lazım sanırım birkaç yöntem var önlemler arasında..senin pko da dirençli olduğu için 75 lik fayda etmedi sanırım.ama inşallah bu sefer büyür..Bugün gittim doktor a ve maalesef hiç gelişme yok 75 vuruluyordum şimdi 150 ye çıkardı doktor salı günü tekrar gideceğim ohss olma riskim var 150 ye çıktı diye doktor hazırlıkli olun dedi eğer ohss olursam İzmir e tüp Bebek için gideceğiz
Amin inşaallah.sorma ya yan etki yapıyor kilo aldırıyor sonra doktor da kilo ver diyor dayiyorlar hormon ilaclarini sonrada kilo ver.oyle kolaydı ya bu pkodan dolayı insülin direncim var su icsem kilo oluyorcok üzüldüm canim bu ohss yi bende duydum gerci ne oldugunu arastirmaya korktum ama bu ignelerin haplarin bize hep bi yan etkisi var bunu biliyorum. insallah sali günü hayirli hbrler alirsin
Evet asilama için . Yöntemleri biliyorsaniz anlatabilir misiniz . doktor dedi çok dirençli .150 ile büyür ama birden büyür dedi .ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim.3 yıl olacak Şubat'ta uğraşmaya başlayalı.olmuyor işler yolunda gitmedikce ben kötü oluyorumCanım aşılama için iğne kullanıyorsun sanırım inşallah ohss olmazsın önlem al bol su icmen falan lazım sanırım birkaç yöntem var önlemler arasında..senin pko da dirençli olduğu için 75 lik fayda etmedi sanırım.ama inşallah bu sefer büyür..
Canım ben daha iğne veya aşılamaya geçmedim ama çok araştırdığım için biliyorum ohss yi falan..Evet asilama için . Yöntemleri biliyorsaniz anlatabilir misiniz . doktor dedi çok dirençli .150 ile büyür ama birden büyür dedi .ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim.3 yıl olacak Şubat'ta uğraşmaya başlayalı.olmuyor işler yolunda gitmedikce ben kötü oluyorum
aynen bende de öyle sürekli diyet yapıyorum kilo vermen lazım diyorlar ama nasıl vereyim 78 kg oldum ben ne yapsam veremiyorum iyice psikolojim bozuldu bide adet olamıyorum onun sinir stresi var şiştikçe şiştim Allahım sonumuzu hayır etsin artık inşallahAmin inşaallah.sorma ya yan etki yapıyor kilo aldırıyor sonra doktor da kilo ver diyor dayiyorlar hormon ilaclarini sonrada kilo ver.oyle kolaydı ya bu pkodan dolayı insülin direncim var su icsem kilo oluyor
bende daha aşılamaya falan geçmedim canım daha iğneye bile geçemedim ki adet olmuyorum bir türlüEvet asilama için . Yöntemleri biliyorsaniz anlatabilir misiniz . doktor dedi çok dirençli .150 ile büyür ama birden büyür dedi .ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim.3 yıl olacak Şubat'ta uğraşmaya başlayalı.olmuyor işler yolunda gitmedikce ben kötü oluyorum
Him umarım başıma gelmez yaCanım ben daha iğne veya aşılamaya geçmedim ama çok araştırdığım için biliyorum ohss yi falan..
Ay ben sizin kiloya insem yeter valla.bende söktürücü kullanmadan adet olamıyorum karnım sürekli şiş. Allah ýardimcimiz olsun inşallahaynen bende de öyle sürekli diyet yapıyorum kilo vermen lazım diyorlar ama nasıl vereyim 78 kg oldum ben ne yapsam veremiyorum iyice psikolojim bozuldu bide adet olamıyorum onun sinir stresi var şiştikçe şiştim Allahım sonumuzu hayır etsin artık inşallah
Söktürücü kullansan yada soğan kürübende daha aşılamaya falan geçmedim canım daha iğneye bile geçemedim ki adet olmuyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?