GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

tek kelimeyle B-A-Y-I-L-D-I-M allah nazarlardan saklasın mutlu huzurlu sağlıklı bol aşklı günlerde kullanmanı nasip etsin inş

kızlar ben aylar önce görmüştüm hatta yorumda yazmışım 2 yıl olmuş gerçi aylar önce diyorumda bakın görün gamzelimin çeyizlerini ben çok beğenmiştim görmeyenlere fikir olsunn

slm canım çok güzel şeyler seçmişsin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. ben sana birşey soracaktım siyah ve kırmızı günlük yemek takımlarını nerden aldın acaba bende siyah bir takım almak istiyorum fakat güzel bir takım bulamadım.

canım sorunun cevabı yazıyo topikte ben okumuştum kırmızıyı normal biyerden almış diye hatırlıyorum bakarsan bulursun bende beğenmiştim çünkü

canım çeyizlerini çok beğendim çok güzeller hayırlısıyla en mutlu günlerinde aşkla kullanmak nasip olsun gerçkten hepiciği mükemmell

kızlar ben aylar önce görmüştüm hatta yorumda yazmışım 2 yıl olmuş gerçi aylar önce diyorumda bakın görün gamzelimin çeyizlerini ben çok beğenmiştim görmeyenlere fikir olsunn
Evet 2 yil oldu ne cabuk gecti zaman, darisi tüm bekar arkadaslara

bende hasta oldum bu çeyize evin fotolarınıda yüklerseniz çok sevinirim
Sagol canim, dün bende senin ceyiz topigini gezdim yorum yapmaya firsatim olmadi ama cok cok begendim aldiklarini.
Evimin fotosunu eklemeyi düsünüyordum ama zamanim olmadi hic, kk ya uzun süre girmemistim netim kesilmisti.
Bu aralar firsat bulabilirsem neden olmasin ki
begenilerin icin tsk ederim

hepsii harika canım.mutluluklar diliyorum sanaa
Tskler insallah, mutluluk bizimle olsun

Sehin dedigi gibi cevaplamistim ama yine yazayim, kirmizi yemek takimini züccayiyeden almistim, markasi yok ama bu takimin
kütahya serisinde oldugunu söylemislerdi.. Siyah yemek takimi ikeadan, alali baya oluyor suan satista mi bilemiyorum canim.

canım çeyizlerini çok beğendim çok güzeller hayırlısıyla en mutlu günlerinde aşkla kullanmak nasip olsun gerçkten hepiciği mükemmell
Oyy ne güzel dilekler, cok sagol aynisi senin icinde gecerli..

Evet kizlar eski bir topigi yukariya tasidiniz iyi mi yaptiniz bilemiyorum ama ben ceyiz hazirliginda oldugum günleri özlüyorum,
her dönem baska bir heves baska bir duygu yogunlugu oluyor.. Her anin tadini cikarmaya bakin..
Ben evleneli 6 ay oldu, ve sükürler olsun hersey yolunda.. Darisi tüm bekarlara

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ben daha yolun başındayım inşallah daha güzel şeyler alıcam zamanla bekliyorum dört gözle resimlerini

gamzelim evlendin mi gıııı ALLAH bir yastıkda kocatsın,mutlu ve sağlık içinde bir ömür geçirin İNŞALLAH ,hayırlı evlatlarınız olsun
kız evinin fotolarını da koysana çok merak ediyorum

çok teşekkür ederim ben daha yolun başındayım inşallah daha güzel şeyler alıcam zamanla bekliyorum dört gözle resimlerini
Insallah zamanla gönlüne göre bi düzine ceyizin olur :) Dügün ne zaman?

gamzelim evlendin mi gıııı ALLAH bir yastıkda kocatsın,mutlu ve sağlık içinde bir ömür geçirin İNŞALLAH ,hayırlı evlatlarınız olsun
kız evinin fotolarını da koysana çok merak ediyorum
Evlendiimm gizz muradima erdim hiihihi :) Insallah sagol güzel dualarin icin, darisi senin basina diyeyim mi :)

Evlendiimm gizz muradima erdim hiihihi :) Insallah sagol güzel dualarin icin, darisi senin basina diyeyim mi :)

ohh ohh murada ermek güzel bişi sevdiğine kavuşmak harika olsa gerek RABBİM ayırmasın canım
darısı başına de tabi ki AMİN diyim bende:)

canım herşeyin süper ötesi harika :) rica etsem köşe koltuğun markasını nerden ne kadara aldını söylermisin..bende döne döne köşe koltuk arıyorum ama bi türlü içime sinen bi model bulamadım..Herşeyini güle güle ağız tadıyla kullan inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…