Gamsız anne

iyide senin direk bel altı yapmıssın annesi babası ne alaka yani orda onu demen yanlıs olmus al elinden koy kenara dua et kadın yüzüne tükürmemis tüh sen ne bicim ev sahibisin diye

Vur yavrum..
Haha guldum buna.
Haklisiniz bence ama size misafir gelmisler annesinin babasinin yaninda demeseymissinz keske.
Ben misafir cocuguna gel canim cocuk odasinda oyna ayy bak cici diyorum snra koseye sikistirip yapma lan! diyip elinden ckip aliyorum oyuncagi.
Bence esiniz hakli, ayip olmus.

Her cocuk esit dogar onu yetistiren isleyen anne babadir gamsiz insanlara gicik oluyorum cocuk ortaya yapsa amaaann cocuk derler iyide sen denizanasimisin niye uyarmazsin niye kolundan tutup oturtmazsin el mecburmu senin bebeni cekmeye..iyi yapmissin baska bi yerde bari dikkat eder dicemde idrak ettiyse tabi..

Bi daha mı? Kalp kırmak istemediğim için görüşmek istemiyorum.
Yani kaybetmek istemediğiniz insanlarsa iyilerse ayda bir dışarda parkta bahcede plan yapmak daha hoş olur..aile dostlukları da önemli ama sevmiyorsanız bir iki hayır dersiniz anlarlar..

aynısı benim de başıma geldi. yeni evlendiğim de eşimin ortağı hanımı ve çocukları gelmişti, herşeyim yeni haliyle. çocuklar tabaktan sehpaya kadar hepsini kırdı. anne babada gülüyor utanmadan. eşim de dönüp çocuklara, kırın kırın paralarını nasıl olsa babanızdan kesicem dedi :))) o gün bugündür gelmiyorlar ve eşim ortağından ceza olsun diye kesti parasını eşyaların. sorumsuzluklarının cezasını ödediler ama benim eşyalarım mahvoldu, aklıma geldikçe çok üzülürüm hala

Eşiniz iyi etmiş parasını almakla(eşiniz ilk söylediği zamAn şaka yaptı diye düşünmüşlerdir) ama sehpayı nasıl kırdılar.

aynen öyle sandılar ama iş gerçeğe binince anladılar hatalarını :) cam sehpam vardı, ona ellerindeki kaşıkla vurup camını kırdılar, çeyizlik tabaklarımı fırlatıp attılar ama onlara pahalıya mal oldu bu hareketleri

Ayyy bu simarik veletleri buyuyunce dusunemiyorumgelecekte nasil birey olacak bu sinirsiz hosgorulu ailenin cocuklari..aslinda belli herseyden doymus bikmis,yenilik istemeyen kimseye saygi duymaysn,istersem alirim istersem yaparim,kimse karisamaz vs insanlar olacaklardir.egitim ailede baslar..boyle cocuklar okuldada ogretmenlerin basina belalar.uyarsan suc kizsan suc,ceza versen suc..ha birde siz gidince asla sizdeki hosgoruyu gostermezler,sizin cocuklarada biseye ellerini surdurmezler..ben olsam ayni sekilde iadei ziyaret yaparimsonuna kadarda haklisiniz,co0k guzel demissiniz oyle misafirim gelirse bende dicem bunu

Ortalığı keşfedecek diye çocukları salıyorlar,başlarım öyle keşfetmeye valla..Siz haklısınız,kızınız için de çok üzüldüm.

aaa olur mu canım çocugu kısıtlamamak lazım,gelişimi engellenıyor,hatalısınız tabı. evın orta yerıne s...sa misafırdır dıcektın sesını çıkarmıcaktın...
duvarlaı eşine sildirecektın bezi tutusturup elıne bakalım kımın hatalı oldugunu anlayacak mı?

Valla ben de cok gamsizim. Ama kendi evimde.
Baskasinin evinde diken ustundeyim.
Cocugumu evde ozgur birakiyorum ama bu ozgurlugun bir siniri oldugunu bilmeli.

15yasında evimize gelen misafirin şımarık çocuguna dayanamayıp saçını çekmiştim tam o sırada annesi gördü yakalanmanın verdiği korkuyla:))hemen ayy maaşallah ne tatlı çocuk deyip saçını okşamıştım kadında sevdim sandı:)) ay ne fenaymışım.bende kızıyorum valla ya geçen bizede misafir geldi çocuk yıkıyor etrafı anneside laf anlatıyor bana hala tabi benim gözüm çaktırmadan çocukda:)))bizi annelrimiz kaldrmazdı misafirlikde pasta tabağı isteyemezdik valla, getirseler ben tokum teyze istemem derdik:))) aman o pastalarda ne güzel olurdu yedikce yiyesim gelirdi evde ağzıma sürmezdim:))))) ay ne güldüm

cocuk özgürlügü baskasinin evdeki esyalarini, özelini kirmak kurcalamak dökmekle ögrenirmis peh
hani nerde bu özgürlügü (manyakligi) savunan anneler?
cocuklarin ruh sagligi suan nasil merak ediyorum..

Evde insan çocuğuna nekadar tolerans tanırsa tanısın, ama dışarda, çocukların bile anlayabileceği kurallar vardır, bunları öğretmeli, çocuğun kendi iyiliği için.

İyi yapmışsınız, en nefret ettiğim olaylardan biridir bu.. Tamamen eğitimle alakalı..

neyi öğreniyolarmış? ahşap mobilyalara nasıl güzel vurulduğunu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…