iyide senin direk bel altı yapmıssın annesi babası ne alaka yani orda onu demen yanlıs olmus al elinden koy kenara dua et kadın yüzüne tükürmemis tüh sen ne bicim ev sahibisin diyeÖncelikle herkese merhabalar. Sizinle paylaşmak istediğim konu şu ki şu gamsız anneler. Konuya gelince, bugün eşimin arkadaşı ve ailesini ağırladık. İki çocukları vardı. Aman Allah ım yok böyle birşey, çocuklar çok yaramaz dı.
Bizim büyük kızın manevi değeri olan bir kitabı vardı. Yırtmışlar bizim kız ağlıyordu resmen, duvarları baştan başa çizmişler, ellerindeki oyuncaklarla ahşap mobilyalara vuruyorlar artık dayanamadım ellerindeki oyuncağı aldım bunun sanada babanada annenede bir faydası varsa vur yavrum dedim. Annesi alındı herhalde böyle öğreniyorlar demez mi oyuncağı kafasına geçiresim geldi neyse
Onlar gittikten sonra olayı eşimle konuştum eşim arkadaşım çok efendi birdir keşke sussaydın deyince ona da alındım ama birazda acaba mı deyesim geliyor. Sizce hanımlar???
Kitap dedesinin ona aldığı son hediyeyi dedesini dört yıl önce kaybettik. Kitabı yırttıktan sonra kızıma sana bir kitap borcumuz var demesi de ayrı bir ironi.[/QU
iyide magdem gördü cocuklar hareketli kaldır o defteri o zaman yada ne asya varsa kırılcak yırtılcak cocuk bu yani annesi desede demesede dinlemeyen cocuk cok sizde cocugun gözüne sokmussunuz herseyi o kalemleri boyaları kaldırıcaksın
10 dakkada bi cocugunun odasını kontrol edicektin
Yani kaybetmek istemediğiniz insanlarsa iyilerse ayda bir dışarda parkta bahcede plan yapmak daha hoş olur..aile dostlukları da önemli ama sevmiyorsanız bir iki hayır dersiniz anlarlar..Bi daha mı? Kalp kırmak istemediğim için görüşmek istemiyorum.
aynısı benim de başıma geldi. yeni evlendiğim de eşimin ortağı hanımı ve çocukları gelmişti, herşeyim yeni haliyle. çocuklar tabaktan sehpaya kadar hepsini kırdı. anne babada gülüyor utanmadan. eşim de dönüp çocuklara, kırın kırın paralarını nasıl olsa babanızdan kesicem dedi :))) o gün bugündür gelmiyorlar ve eşim ortağından ceza olsun diye kesti parasını eşyaların. sorumsuzluklarının cezasını ödediler ama benim eşyalarım mahvoldu, aklıma geldikçe çok üzülürüm halaÖncelikle herkese merhabalar. Sizinle paylaşmak istediğim konu şu ki şu gamsız anneler. Konuya gelince, bugün eşimin arkadaşı ve ailesini ağırladık. İki çocukları vardı. Aman Allah ım yok böyle birşey, çocuklar çok yaramaz dı.
Bizim büyük kızın manevi değeri olan bir kitabı vardı. Yırtmışlar bizim kız ağlıyordu resmen, duvarları baştan başa çizmişler, ellerindeki oyuncaklarla ahşap mobilyalara vuruyorlar artık dayanamadım ellerindeki oyuncağı aldım bunun sanada babanada annenede bir faydası varsa vur yavrum dedim. Annesi alındı herhalde böyle öğreniyorlar demez mi oyuncağı kafasına geçiresim geldi neyse
Onlar gittikten sonra olayı eşimle konuştum eşim arkadaşım çok efendi birdir keşke sussaydın deyince ona da alındım ama birazda acaba mı deyesim geliyor. Sizce hanımlar???
Eşiniz iyi etmiş parasını almakla(eşiniz ilk söylediği zamAn şaka yaptı diye düşünmüşlerdir) ama sehpayı nasıl kırdılar.aynısı benim de başıma geldi. yeni evlendiğim de eşimin ortağı hanımı ve çocukları gelmişti, herşeyim yeni haliyle. çocuklar tabaktan sehpaya kadar hepsini kırdı. anne babada gülüyor utanmadan. eşim de dönüp çocuklara, kırın kırın paralarını nasıl olsa babanızdan kesicem dedi :))) o gün bugündür gelmiyorlar ve eşim ortağından ceza olsun diye kesti parasını eşyaların. sorumsuzluklarının cezasını ödediler ama benim eşyalarım mahvoldu, aklıma geldikçe çok üzülürüm hala