Kitap dedesinin ona aldığı son hediyeyi dedesini dört yıl önce kaybettik. Kitabı yırttıktan sonra kızıma sana bir kitap borcumuz var demesi de ayrı bir ironi.
Ayyy okuyunca cıldırdm siz hicbisey dememisinizGeçen banada geldi bir arkadaşım. Iki çocuğu var biri 1.5 biri 2.5 yaşında.
Bütün koltuk minderlerimi etrafa saçtılar ve koltuklarıma süt döktüler.
Televizyonumun ekranına teneke kutularla vurdular.
Kitaplığıma tırmandılar.
Kurdele kurumdaki kurdelaları eve saçtılar.
Damacanadaki tüm suyu halıma döktüler.
Mutfaktaki tüm kaşıklarımı evin dört bir yanında buldum.
Cam çay kaşıklarımı kırdılar.
Orta sehpamın üstünde depindiler.
Oyun oynarken üstlerindeki tüm kıyafetleri çıkartıp evime saçtılar.
Masadaki tüm kurabiyeleri ısırıp ısırıp bıraktılar. Beyaz sandalyelerime ve krem halıma çikolata bulaştırdılar.
Bunlar şimdilik aklıma gelen. Ve anneleri bana şunu dedi " senin evinde çok rahat ettiler normalde beni misafirlikte hiç oturtmuyorlar hep ağlıyorlar. Bu senin için bir iltifat olmalı dedi. "
Keşke ağlasalardı..
Ayyy okuyunca cıldırdm siz hicbisey dememisiniz
Ayy sinirlerim bozulduuGeçen banada geldi bir arkadaşım. Iki çocuğu var biri 1.5 biri 2.5 yaşında.
Kitaplığıma tırmandılar.
Masadaki tüm kurabiyeleri ısırıp ısırıp bıraktılar. Beyaz sandalyelerime ve krem halıma çikolata bulaştırdılar.
Bunlar şimdilik aklıma gelen. Ve anneleri bana şunu dedi " senin evinde çok rahat ettiler normalde beni misafirlikte hiç oturtmuyorlar hep ağlıyorlar. Bu senin için bir iltifat olmalı dedi. "
Keşke ağlasalardı..
Öncelikle herkese merhabalar. Sizinle paylaşmak istediğim konu şu ki şu gamsız anneler. Konuya gelince, bugün eşimin arkadaşı ve ailesini ağırladık. İki çocukları vardı. Aman Allah ım yok böyle birşey, çocuklar çok yaramaz dı.
Bizim büyük kızın manevi değeri olan bir kitabı vardı. Yırtmışlar bizim kız ağlıyordu resmen, duvarları baştan başa çizmişler, ellerindeki oyuncaklarla ahşap mobilyalara vuruyorlar artık dayanamadım ellerindeki oyuncağı aldım bunun sanada babanada annenede bir faydası varsa vur yavrum dedim. Annesi alındı herhalde böyle öğreniyorlar demez mi oyuncağı kafasına geçiresim geldi neyse
Onlar gittikten sonra olayı eşimle konuştum eşim arkadaşım çok efendi birdir keşke sussaydın deyince ona da alındım ama birazda acaba mı deyesim geliyor. Sizce hanımlar???
yuhh diyorum .arkadaşım ne sabır varmış sendeGeçen banada geldi bir arkadaşım. Iki çocuğu var biri 1.5 biri 2.5 yaşında.
Kitaplığıma tırmandılar.
Keşke ağlasalardı..
iyide senin direk bel altı yapmıssın annesi babası ne alaka yani orda onu demen yanlıs olmus al elinden koy kenara dua et kadın yüzüne tükürmemis tüh sen ne bicim ev sahibisin diye