galiba eşimden 2.5 ayda soğudum...

Amcamın karısı...
Hayır ben bize yaptgı fesatlıkları bildigim halde inandım ona...
Belki söledklerini o uydurmuştu..
Aslında kinci bi insan değilim.eşimin ailesinin yaptıkları beni onlardan soğuttu sadece.
Elimde değil sıcak davranamıyorum.yapmacıkta olamıyorum.
Takılarımdan kullandılar süt hakkını bile takılarımdan vermişler.
Bilmiyorum napıcam susmaya içime atmaya çalışıcam ama umarım yapabilirim...

Güzelim takılarını k.pederin eğlencede mi kullandı mı? Ya da k.validen gezmeye tozmaya süse mi harcadı? Yine sizin için harcadılar. Aş artık bunları. Bak genç yaşta ev sahibi olmuşsunuz. Bu devirde nerde o şans. Arabanız da varsa, oh tek eksiğiniz mutlu bir yuva ve sağlıklı bir çocuk.

eğlencede kullanmadılar ama bana yalan söylediler.düğünden sonra sizden hiç bşy almıcaz bilmem ne dediler. orda burda havalarını attılar.yaptıklarına bak.kayınbabamın eski bi arabası vardı.onu saat eşim 30 küsür milyar para verdi bide arabanın parasyla başka bi araba aldılar.büyük bi hakkı eşime aitti arabanın.kayınbabam vermedi sağolsun çok eli açıkya oğlunun o kadar borcu oldugunu bildiği halde 100 liranın bile hesabını yaptı ki durumları çok iyi...

Geçmiş günü unut artık bence. Boşver.

canım mutluluk paradan puldan maldan daha önemli olsun alsınlar boşver sen çalışıyosunda galiba onlara ihtiyacınız yoksa daha ne istersin.güzel canını sıkma bunlara düşünme kendini harap ediyosun.benim kocam 1 evin tek oğlu ben hala kirada oturuyorum ve imkanları var herşeyleri var.ben eşya borçalrını altınımdan bilezimden bozdurup verdim napsaydım eşimi seviyorum.bize şimdi bir miktar para vediler de üstüne kredi çekip ev alcaz yani yine borçla alcaz.canımız saolsun tatlım umursama sen rabbime havale et sabret sabret sabret ağzısına bile alma böle şeyleri.sen çalış yap al bak ben şuanda sabrımın mükafatlarını görmeye başladım.hem eşinide kendinide üzme eşinede yazık çünkü o hem ailesinin hemde senin aranda kalıyodur.kafanı boşalt bence sakin ol evine eşine odakla kendini mutlu olmaya bak tatlım.konuyu kapatmaya bak sen uzadıkça kendini üzersin evliliğinde eşinde elden gider farkına bile varmadan.bütün arkadaşlar burda sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sende bu fikirleri dinle ve evliliğini koru....

evet haklısın,ben hayatımda böyle planların olacagını tahmn etmemiştim el bebek gül bebek gibi büyüdüm.ve böyle haraketler görünce ister istemez sarsıldım.napıcam bilemedm.
sabretmeye çalışıcam umarım eşimde öyle olur...

canım çok zor tabi herkes annsinin evinde öyle.anne baba alttan alır üzülmemen için çaba sarfeder ama el adamı öle değildir.biraz kurnaz olacaksın yuvanı korumak için.sen onlara karşı saygını göster yeterli,sevmesen de onların yanında seviyomusun onlarla mutluymusun gibi davran.içinde sakla herşeyi eşine onları sevmediğini belli etme anlamasın.eşin eve gelice güncel şeyler konuşun bu konuları açmayın açılsada kapat başka şeyle ilgilen.baktın eşin bağrıyo çağrıyo sen git mutfağa dinleme karşılık verme.olmadı çözemiyosanız hala psikoloğa gidin eşinle eşin gelmezse sen git çok yardımı olcak bundan emin ol bende senle nerdeyse benzer şeyler yaşadım göz yaşlarım sel oldu ama şimdi herşey yoluna giriyor istediğim gibi gene çatlaklar var ama idare ediyorum.bu akşamdan itibaren başlıyosun hepimizin tavsiyelerini dinle eşinle vakit geçir romantik sürprizler yap gezin dolaşın eğlenin.o anları sen yarat bak herşey yoluna girecek ilişkin bile düzelecek........

:) gerçekten teşekkür ederim hepinize kulağımı çektiğiniz için :))
tavsiyelerinize kulak vericem :)

İşallah yakında tüm sorunlarınızı çözdüğünüzün ve bebeğinizin haberini alırız :) Unutma, siz artık iki kişilik bir ailesiniz ve ailenin ne yönde ilerleyeceği sana bağlı :)

çok gereksiz tartışmalar bence ne öyle sırf nerde lüzümsuz laf var k0nuşulmuş.uzatmayın sizde herkes kadın
erkek anne yenge eş abla lafın içinde.hiç sevmem öyle aile soyu laf getir laf götür

Canım Şimdi Yaşamadım Boyle Şeyler Yaşanmadan Bilinmez ama Şimdiki düşüncelerimle yorum yapıyorum sana;

Öncelikle artık evlenmişsiniz, evdi temizdi pisti boşverin bunları, olabilir temizlememiş olabilirler, belkide temizlediler ama çok iyi yapamadılar, niyetleri belkide temizdi, belkide gerçekten baştan salma yaptılar, artık bunun bir önemi yok geçmişte kaldı,

Takılar.. inan hepsini alsınlar ama huzurun yerinde olsun, boşver, annene yengene vs.. yada onun annesine ablasına vs.. kafa yorum hiç eşinle huzurunu bozmaya değmez..

artık evlenmişsin bundan sonra nasıl herşey daha güzel olur bunların derdine düşün bence, eşinlede güzelce konuş, boşverdim takılarmış paraymış ben sadece seninle mutlu olmak huzurlu bir evlilik yaşamak istiyorum.. deyiver.. eşinle mutlu ol gerisi zaten önemli değil, kaynanana da saygı göster geriden daha senle uğraşsalarda boşver takma eşinle mutlu olmaya bak derim..

valla boşuna üzüyorsun kendini.herşey geçiyor.ben başka şehre gelin geldim.hemde kayınvalidemlere yakın bir şehre.onlarda kendi çapında yapmış bişeyler.ama gelinliğimle eve girdim kocaaaaman bir şok.eşyalarım hala kolilerde.yatak odamda yatağımın hala naylonu duruo ve üzerinde kocamın çeyizi:)saat gece 01:50 yorgunluktan ölüyorum.ama napim kocamlamı kaışiiim ilk geceden.hemen yatak odasına giriştim yatılablir hale getirdim uyuya kaldım sonrada:) ertesi günde mevlüt vardı hemde başka şehirde:))) ay sen bişi yaşamamışsın.evlilik ufak şeyleri görmezden gelmektir.sabretmekte lazım başkaları için eşini kırarsan koca dayanmaz.zaten sen sabret azcık o sana toz kondurmaz.

ya arkadaşım dost acı söyler
konunun tamamını okumadım ama sizi diğer konularınızdan biliyorum.
Böyle eften püften şeylerle uğraşacağınıza öncelikle vajinusmus probleminize bir çözüm bulmaya çalışın derim. Bu konu yolunda değilken siz böyle ufak şeylere takılarak bahane daha çok bulursunuz.
Kusura bakmayın ama böyle . Önce bu sorunu çözün zaten gerisi gelir. Böyle sebeplerle yuva yıkılmaz eşimden soğudum denmez canım. Kolay yuva kurulmuyor

aileyi çok sokmuşsunuz evliliğinize annende hiç korkmuyormu yuvan yıkılır diye
bunları söylüyor sana garip geldi büyükler yıkıcı değil yapıcı olmalı ama nerde
ve çok merak ettim vjinismus olduğunuzu da ailene söyledinmi ??

Bu hafta sonu eşimle konuşalım dedim...
Ailesiyle ilgili hiç konu açmadım...
Cumartesi günü ablası beni aradı konuşalım cengizin bilmesine gerek yok falan dedi bize gelirsin dedi.
Tamam dedim ne konuşucanı bilmiyorum takılarlamı ilgili acaba dedim.
Ama o gün gidemedik.ertesi günde gidemedk.yani konuşamadık...
Dün eşimle konu açtım para biriktirelim falan dedim.o kredi ödüyor,evin faturalarını falan ödüyor.yine maaşından kalıyor para.
Istiyosan sen aç hesap koyarsın her ay dedi.
Ben 1 sene sonra rahatlarım anca o zaman bişeyler yaparım dedi.
Takıları sordum.
Kaçtan bozdrdular diye.
Bilmiyo.
Altınların bozuldugu gün eniştesi aramış 4 burgu yetmiyor 20 bin için 5 burgu bozuduruyrum demiş.
Oda tamam demiş.
Kagıda yazmşlar neyi ne kadara bozdurdklarını vermişler.kalan altınlarıda getirmişti onlardan soruyorum nerede diye.söylemiyo.kağıdı soruyorum nerde diye evde diyo ama evde yok.bişeyler saklıyo sanki.ikide bir bu konuyuda açmak istemyorum paragöz gibi.ama merak ediyorum acaba bişeymi saklıyor diye.

Vajınısmus sorunumu annem ve kardeşlerim biliyor.

sen aslında çok haklısın takılar konusunda.sanada sölemeleri lazım tabiki enişte falan herkes maaşallah takılarla içli dışlı.sen rabbime havale et bence eğer senden gizli şeyler yapıyorlarsa rabbim sorsun çıkarsın.sen sakinliğini koru hiç düşünmemeye çalış.bence vajinısmus sorunu kafandaki problemler yüzünden kaynaklanıyo olabilir canım benim düşüncem bu.onları biraz bir süreliğine kenara koy derim..

ah arkadaşım sen takmışsın takılara neler kaçırıyorsun.
yahu yeni evlisin hayatının en güzel geçmesi gereken günleriyken sen takılarla bozmuşsun. Eşinin sabrını deniyorsun bence ama zararlı çıkarsın.Vajinusmus olmak elbet bir kusur değil ama bu konuyla ilgilenmek yerine takıyla ilgilenmek kusur.
Tövbe tövbe eşinde peygamber sabrı var sanırım. Bir de ailene de söylemişsin. Şimdi onlar her sorunda aman boşansa ne olur diye düşünüp eşin aleyhinde konuşacaklar.Çok yanlış düşünüyorsun sorunlarını çözeceğine kaç burgu bozulmuş ona takmışsın kafayı.
daha yeni evliyken ev sahibi olmuşsunuz sen altınların derdindesin. Sanırım aklında boşanmak var bu sebeple altınların bozulması dokundu sanırım.

Allah eşine sabır versin canım. Ama sabır da bir yere kadardır. Sen iyi oldukça vajinusmusa sabır gösterir elbette göstermesi de gerekir. Ama sen bir de dırdır edersen bu işin sonu kötü.
Olmaz benim kocam yapmaz deme burada hergün okuyoruz eşim beni nasıl terkeder beni çok seviyordu çok aşıktı yeni evliyiz nasıl bunu yapar aklım almıyor diye.
Not: Bu terk etme olayını vajinusmusla alakalı yazmadım. Takı konusuyla ilgili yazdım

ben takılara takmadım kafayı.insan konuşmak beraber karar vermek istiyor.ben neyi konuşamadıgımızı neler yaşadıgımı anlattım sadece.
vajınusmusu elbette çözmek istiyorum kendimce çaba gösteriyorum.
kocam beni bırakmaz falanda diyemyorum bu fiziksel bişey artık insanlar iredelerine karşı koyamayabilir.
o şoku bu sabah yaşadım zaten eşim rüyasında başkasıyla beraber oluyomuş.
öyle söledi bana.
gerçekten psokolojısının bozuldugunu anladım..

Rüyada başkasıyla birlikte olması çok doğal. Aslında kadınlar da rüyalarında bu tip şeyler yaşar ancak genelde kadınlar bilinçaltına attığı için uyandığında hatırlamaz. Ancak erkekler fiziksel sebeplerle (çamaşırın kirlenmesi gibi) bu rüyayı mecbur hatırlarlar. Buna "şeytanın rüyaya girmesi, kamyonu devirmek, hamamcı olmak" gibi isimler denir.
Doktor arayışına girdin mi?

sabah anlattı bi kadınla beraber oluyodum ama zevk almıyodum falan diodu bende bozuldum çıkdım evden...
demekki bilinç altında bununla yatıyosun falan dedim..
ablam benim için doktor bulmuş pskolog.randevu almış hafta sonuna,gidip gitmeme konusunu düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…