Amcamın karısı...
Hayır ben bize yaptgı fesatlıkları bildigim halde inandım ona...
Belki söledklerini o uydurmuştu..
Aslında kinci bi insan değilim.eşimin ailesinin yaptıkları beni onlardan soğuttu sadece.
Elimde değil sıcak davranamıyorum.yapmacıkta olamıyorum.
Takılarımdan kullandılar süt hakkını bile takılarımdan vermişler.
Bilmiyorum napıcam susmaya içime atmaya çalışıcam ama umarım yapabilirim...
eğlencede kullanmadılar ama bana yalan söylediler.düğünden sonra sizden hiç bşy almıcaz bilmem ne dediler. orda burda havalarını attılar.yaptıklarına bak.kayınbabamın eski bi arabası vardı.onu saat eşim 30 küsür milyar para verdi bide arabanın parasyla başka bi araba aldılar.büyük bi hakkı eşime aitti arabanın.kayınbabam vermedi sağolsun çok eli açıkya oğlunun o kadar borcu oldugunu bildiği halde 100 liranın bile hesabını yaptı ki durumları çok iyi...
eğlencede kullanmadılar ama bana yalan söylediler.düğünden sonra sizden hiç bşy almıcaz bilmem ne dediler. orda burda havalarını attılar.yaptıklarına bak.kayınbabamın eski bi arabası vardı.onu saat eşim 30 küsür milyar para verdi bide arabanın parasyla başka bi araba aldılar.büyük bi hakkı eşime aitti arabanın.kayınbabam vermedi sağolsun çok eli açıkya oğlunun o kadar borcu oldugunu bildiği halde 100 liranın bile hesabını yaptı ki durumları çok iyi...
evet haklısın,ben hayatımda böyle planların olacagını tahmn etmemiştim el bebek gül bebek gibi büyüdüm.ve böyle haraketler görünce ister istemez sarsıldım.napıcam bilemedm.
sabretmeye çalışıcam umarım eşimde öyle olur...
:) gerçekten teşekkür ederim hepinize kulağımı çektiğiniz için :))
tavsiyelerinize kulak vericem :)
Bu hafta sonu eşimle konuşalım dedim...
Ailesiyle ilgili hiç konu açmadım...
Cumartesi günü ablası beni aradı konuşalım cengizin bilmesine gerek yok falan dedi bize gelirsin dedi.
Tamam dedim ne konuşucanı bilmiyorum takılarlamı ilgili acaba dedim.
Ama o gün gidemedik.ertesi günde gidemedk.yani konuşamadık...
Dün eşimle konu açtım para biriktirelim falan dedim.o kredi ödüyor,evin faturalarını falan ödüyor.yine maaşından kalıyor para.
Istiyosan sen aç hesap koyarsın her ay dedi.
Ben 1 sene sonra rahatlarım anca o zaman bişeyler yaparım dedi.
Takıları sordum.
Kaçtan bozdrdular diye.
Bilmiyo.
Altınların bozuldugu gün eniştesi aramış 4 burgu yetmiyor 20 bin için 5 burgu bozuduruyrum demiş.
Oda tamam demiş.
Kagıda yazmşlar neyi ne kadara bozdurdklarını vermişler.kalan altınlarıda getirmişti onlardan soruyorum nerede diye.söylemiyo.kağıdı soruyorum nerde diye evde diyo ama evde yok.bişeyler saklıyo sanki.ikide bir bu konuyuda açmak istemyorum paragöz gibi.ama merak ediyorum acaba bişeymi saklıyor diye.
Vajınısmus sorunumu annem ve kardeşlerim biliyor.
ben takılara takmadım kafayı.insan konuşmak beraber karar vermek istiyor.ben neyi konuşamadıgımızı neler yaşadıgımı anlattım sadece.
vajınusmusu elbette çözmek istiyorum kendimce çaba gösteriyorum.
kocam beni bırakmaz falanda diyemyorum bu fiziksel bişey artık insanlar iredelerine karşı koyamayabilir.
o şoku bu sabah yaşadım zaten eşim rüyasında başkasıyla beraber oluyomuş.
öyle söledi bana.
gerçekten psokolojısının bozuldugunu anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?