Evet haklısın baştan tavrımı koyup aileme söylemeliydim ayda bir veya iki haftada bir gelirim diye.eşimin ailesi her hafta beklemiyor zaten bizi ama kendi annemlere gidince oraya ugramadık diye surat yapıyolar.haklılar.
Eşimde bende kızdıgımız zaman birbirmizi kırmak için yarışıyoruz resmen.istem dışı bu benim açımdan.o beni üzdüğünde sanki onu daha çok acıtacak laflar arıyorum buda aramızdaki saygıyı bitiriyor.
Zaten tam anlamıyla karı-koca olamadık bide üstüne gidiyorum.
önce kendi ailemn baskılarından nie gelmiosunuz baskısından kurtulursam biraz daha iyi olabilir herşey.
Anneme hafta içi gelin diyorum.ne gerek var hafta sonu gelirsiniz zaten diyor.o tarafada gidin falan hiç demiyo bile.
Arkadaşlar bi problemim daha var sanırım..
Konuyu takip edenler bilir biz hala ilişkiye giremedik 5 aylık evliyiz.ama egzersiz yapıyorum en geç 1 aya yapabilicemi sanıyorum.
çalışıyorum ben,eşim diyoki bi sene daha çalış sonra çocuk yapalım.ben istemiyorum çocuk.daha 23 yaşıma giricem çok erken.evlenmeden önce,biraz borçlar bitene kadar çocuk yapmayız diyodu şimdi çocuk meraklısı oldu.1 sene sonra 24 olurum ve bana yine çok erken geliyonasıl vazgeçirebilirim eşimi akıl verirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?