- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım anlayisi var onun boşalması nasıl ihtiyacsa bnmde boşalmam ihtiyaç bu şekilde düşünüyoruzDüğmesi mi var aa orgazm olamadım diyip hadi bi daha ereksiyon olsun diye bastığınız?
Canım ilk iliski 15 dakika sürüyor 2.iliski 1. Saate kadar sürebiliyorkısır donguye girip 4-5 oldugu oluyor mu . ben normali bu sanıyordum
Cevap veriyorum DBende ona şaṣirdim ne oluyor diye.
Birde anket varya.
düğme yok ta düğme varmıs gibi emek harcanabilir yani onuda burda biz mi anlatcaz nasıl düğmeye basılırHayır canım anlayisi var onun boşalması nasıl ihtiyacsa bnmde boşalmam ihtiyaç bu şekilde düşünüyoruz
Tüm kimliğiniz ortada cinsel hayatınızı yazmanız işte cesaret işte ferasetCanım ilk iliski 15 dakika sürüyor 2.iliski 1. Saate kadar sürebiliyor
Peki işin fizyolojisi kısmı? Bizim kocalarımız da ayı değil şükür ama ışık hızında da 2. ilişkiye geçemiyoruz.Hayır canım anlayisi var onun boşalması nasıl ihtiyacsa bnmde boşalmam ihtiyaç bu şekilde düşünüyoruz
Ben de gevşek gevşek konuşuyom sanki bilmeyen var kimliğimi asdfasdfTüm kimliğiniz ortada cinsel hayatınızı yazmanız işte cesaret işte feraset
Işık hızı dedimmi arkadaşım yarım saat sonra 45 dakika sonra 10 dakika sonra yani ara olur ereksiyon içinPeki işin fizyolojisi kısmı? Bizim kocalarımız da ayı değil şükür ama ışık hızında da 2. ilişkiye geçemiyoruz.
senin tüm kimliğini eskilerden bilem biliyor bilmeyen bilmiyor ki canım ben açık adrese kadar hakimimBen de gevşek gevşek konuşuyom sanki bilmeyen var kimliğimi asdfasdf
Tamam arkadaşım öyle anlaşılmadı arkadaşım n'apabilirim arkadaşımIşık hızı dedimmi arkadaşım yarım saat sonra 45 dakika sonra 10 dakika sonra yani ara olur ereksiyon için
Canım ilk iliski 15 dakika sürüyor 2.iliski 1. Saate kadar sürebiliyor
Gerçekten 1 saat boyunca sürüyor mu 2. Tur
Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Gözünüzü sevem, bu konudan bana niye bildirim geldi?
Bende merak ettim, o bölge tahriş olmazmı