Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Hayır canım anlayisi var onun boşalması nasıl ihtiyacsa bnmde boşalmam ihtiyaç bu şekilde düşünüyoruz
Peki işin fizyolojisi kısmı? Bizim kocalarımız da ayı değil şükür ama ışık hızında da 2. ilişkiye geçemiyoruz.

Bu konu niye hortladı ki simdi 😀 bide bildirim gelmis ... hamileyim bizde tık yok , hanim arkadaslarima kolayliklar dilerim 😀😀😀😀 Oyumu Orgazmmi oda ne yaaaa bizde tık yok şıkkına vermek isterdim bulamadım ortaya verdim😀😀

Merak etme hiç rol yapmadım diyen yalan söyler hatta hayatı boyunca orgazmı tatmayan kadınlar var bizim gibi Orta Doğu coğrafyalarında birkaç kez taklit yapmışsın çok mu? 😂
İşin şakası bir yana rol yapman sıkıntı bir hareket zamanla seni ilişkiden soğutur. Gerekirse bilsin

Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz

Bence sonuca odaklanmayıp dalıyor olabilirsin eee orgazm da kaçıyor 😂 belki de eşinle ten uyumun yok buda olabilir. Neyse aşılmayacak sorun değil eğer hislerin ölmedi ise. Numara yapma çünkü cidden anlaşılıyor taklit sonuçta eğer oyunculuk yeteneğin yoksa 😂😂

X