Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Canım ilk iliski 15 dakika sürüyor 2.iliski 1. Saate kadar sürebiliyor 😄

Bence heyecanı kalmıyor 2incide geç boşalma dedikleri olay oluyor 😂 normalde ön sevişmeli vs değişik şeyler yapılsa süper ama sadece penetrasyon 1 saat sıkıcıdır bence o ne ya 😂

Yani Bülent Ersoy gibi tepki veresim geldi “BENİM DİYENİN 15-20 DK SÜRMÜYOR” 😂
10 dakikadan sonrası zaten sağlıksız olarak görülüyor

Sağlıksız zaten sıkıcı da tahriş durumu da var hatta erkek geç boşalıyodur yorulduğu için 2inci 3 ilişki sonuçta. Adaptasyon bile azalıyor. 😂

17.06'da mesaj yok. Biri oy verdi sanırım da bildirim gitti 🤔

Bence heyecanı kalmıyor 2incide geç boşalma dedikleri olay oluyor 😂 normalde ön sevişmeli vs değişik şeyler yapılsa süper ama sadece penetrasyon 1 saat sıkıcıdır bence o ne ya 😂
Zaten durum öyle bende bosaldiktan sonra onun boşalmasını bekliyorum ruhum daralıyor gelmedinmi diyom sürekli 😄😄

Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Niye taklit yapıyorsun ya karşındaki kocan utanacak bisey yok açık açık konuşun zevk aldığı noktaları pozisyonu söyle sende zevk al oda alsın

X