Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Taklit falan yapmam hatta ben orgazm olamazsam hayatının tribini yer öyle yarım bırakıp gitmek yok. Siz de isteklerinizi söyleyin çünkü sevişmek işteşlik içerir tek taraflı değil

Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Her birliktelikte orgazm olunmuyor ki zaten. Taklit yapacağına hiç yapma daha iyi bunu zaten anlaması lazım. Kadın boşalması erkeğinkinden çok daha uzun ve kompleks bir süreç. Taklit yaparsan hiç uğraşmaz bence sonrasında. Yapma ki sana daha çok özen göstersin.

Her birliktelikte orgazm olunmuyor ki zaten. Taklit yapacağına hiç yapma daha iyi bunu zaten anlaması lazım. Kadın boşalması erkeğinkinden çok daha uzun ve kompleks bir süreç. Taklit yaparsan hiç uğraşmaz bence sonrasında. Yapma ki sana daha çok özen göstersin.
Evet biraz daha yoluna koyduk artık bu durumu teşekkür ederim :)

"Taklit yaptığımı anladı mı" mı??? 😳😳😳

Sanırım padişahla evlisiniz. Egosu tatmin olmayınca kellenizi mi alıyor?

Hanımefendi herif beceriksizse onun kabahati! Hala neden pohpohluyorsunuz şu bamyaları! 😤
fok balığı gibi yatıp. selülitleri ile konusanlar da ayrı komik. allahın deniz ayıları +30 cm johny sins istiyor :KK70:

Canım bende böyle taklit yaptım bi iki kere anladı bozuldu baya ama sonra oturduk konuştuk valla konuştuğumuzdan beri aramız daha iyi eskisinden daha çok zevk almaya başladım bence sende konuşmayı dene böyle yalan söyleye söyleye soğursun eşinden seninde keyif alman lazım tek taraflı bişey değilki sonuçta
Ben taklit yapmıyorum ben boşalana kadar ilişki sürüyor ben boşalmadan bosalorsa 2.iliskiye geçiyoruz yani onun zevkiyse bnmde zevkim diyorum ve çokta güzel oluyor😉😄😄

Nedir sosyal deney filan mı? Kadınların ne kadarı orgazm taklidi yapıyor?

Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Taklite falan gerek yok ya.Oldugu gibi yaşayın.

X