Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Ben eşimi çekici bulmadığım için hissizleşiyorum hiç bakmıyo kendine rahatsız oluyorum bu durumdan çaktırmadan belli etmeye çalışıyorum ama yok.. hiç anlamıyo üzmemek için açık açık söyleyemiyorum da.
Eşim ilk cinselliğini benle yaşadı. İlk başlarda çok uyumlu değildik. Bu konuda bilgisizdi biraz. Onu kırmadan üzmeden ne yapması gerektiğine nelerden hoşlandığıma dair seks esnasında yönlendirerek aştık bu problemi. Şimdi ikimizde çok memnunuz 😊

Benim problemim de konsantrasyon bozukluğu. Eşim gayet özverili bu konuda ama işten kaynaklı stresli bi dönem geçiriyorum. Kafamı bi türlü boşaltıp olaya odaklanamıyorum aklımda hep başka şeyler oluyo.bu da orgazm olmama engel oluyo tabi.

Benim problemim de konsantrasyon bozukluğu. Eşim gayet özverili bu konuda ama işten kaynaklı stresli bi dönem geçiriyorum. Kafamı bi türlü boşaltıp olaya odaklanamıyorum aklımda hep başka şeyler oluyo.bu da orgazm olmama engel oluyo tabi.
Bende de durum böyleydi eşim de farkında hatta. Son zamanlarda kendimi telkin ediyorum ama yatağa kafam boş girmeye zorluyorum kendimi işe yarıyo diyebilirim.

Benim eşimde hiç istediğim gibi sevişemiyor ama çok da alıngan bi insan o yüzden nasıl söylesem bilemiyorum.

Taklit yapmak sadece eşi kandırmak değil kendini de bundan mahrum bırakmış oluyosun en doğrusu ortak bi frekans yakalayıp taklit yaptığın şeyin gerçeğini yaşamak 😊

Yıllardır evliyim daha yeni yeni orgazm neymiş öğrendim hiç yaşamamıştım herkes böyle normali bu zannediyodum.

Akşamları rahatlatan çaylar için, ben melisa relax tea diye bir bitki çayı aldım, poşet çay şeklinde, büyük bir kupaya iki poşet atıyorum. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Ama eşinize içirmeyin erkeklerde ereksiyon sorunu yapabiliyor. Tecrübeyle sabit 😅

Zamanla birbirinizi keşfetmeye başlayacaksınız...sex öyle göründüğü gibi yapar yapmaz zevk vermez biranda...
Fantazi katmak heyecanlandırmak lazım anı...
Mesela açın bir müzik kucak dansı ile başlayın olaya ...ikinizde heyecanlanın...sonra kayganlaştırıcı yardımıyla klitoris masajı isteyin eşinizden severek yapacaktır sizde bu esnada boş durmayın tabiki oralla devam edebilirsiniz yada ufak dokunuşlarla okşayışlarla tam zirveye çıkmak üzereyken cinsel birleşmeyi sağlarsanız orgazmı yaşarsınız...üstelik aynı anda
Bu ve bu gibi basit şeyler hayatımızın bir parçası...keşfetmek öğrenmek deneyimlemek lazım

bunu bırkez yapınca onceden bırsey yoktu sımdı mı yetmıyor dıyebılır yanı taklıdı gercek sanacaktır ben dakıka 1 söylerdım

Zamanla birbirinizi keşfetmeye başlayacaksınız...sex öyle göründüğü gibi yapar yapmaz zevk vermez biranda...
Fantazi katmak heyecanlandırmak lazım anı...
Mesela açın bir müzik kucak dansı ile başlayın olaya ...ikinizde heyecanlanın...sonra kayganlaştırıcı yardımıyla klitoris masajı isteyin eşinizden severek yapacaktır sizde bu esnada boş durmayın tabiki oralla devam edebilirsiniz yada ufak dokunuşlarla okşayışlarla tam zirveye çıkmak üzereyken cinsel birleşmeyi sağlarsanız orgazmı yaşarsınız...üstelik aynı anda
Bu ve bu gibi basit şeyler hayatımızın bir parçası...keşfetmek öğrenmek deneyimlemek lazım
Olmayınca olmuyo ben terapistte bile götürdüm eşimi sevişmek yok istemiyo direk ilişkiye girmek istiyo bu sefer ben istemiyorum zevk almıyorum taklit hiç yapmam zevk almıyorsam problem onda

X