Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Oncelikle kocami uzdummu korkusunu bi kenara birak zaten al adami karsina bi konus aranizdaki iletisim zayif ondan kaynakli bence sen ne istedigini bilsen kocana da onu yaptirirsin cekimser kalma kendi alicagin zevke de odaklan biraz..

Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Eşin kendine çok odaklanıp senin ne hissettiğine çok dikkat etmiyo belliki yoksa anlardı taklit mi değil mi anlaşılır çünkü eşine sana dikkat etmediğini söyle yüzüne vur belki çeki düzen verir sana da odaklanır belki sorunu da tamamen kendinde arayıp üzme yani kendini

Sizi taklit yapmaya mecbur kıldığı için sizin bozulmanız gerekirken neden o bozuluyor anlamadim. Demek ki sizi tatmin edememiş ya da erken boşalma sorunu var onun mahcup olması gerekmez mi ben anlayamadım konuyu ya🙄
Yok zevk alıyorum ilişki sırasında ama orgazm olmakta zorlanıyorum ama konuşucam karşılıklı bi yol buluruz diye umut ediyorum

Haklısınız sanırım bu akşam konuşmayı düşünüyorum bende böyle kafamın içinde büyüttüğümü farkettim biraz :KK43:
Tatli dille konusun asla azarlama tarzi degil. Canm sunu söyle yapsan daha cok hosuma gider gibi seyler soyleyin anlayışlı olur belki.

Taklit yapan kadınlar ömür boyu yatakta mutsuz olmaya mahkumdur. Her zaman orgazm olunulcak ve bunu başarısız bulucak bı durum yok insan olarak her şey psikolojiyle hormonlarla ilgili. Kocaniz ilk aşamada buna uzulurse zaten teselli edersiniz ona yol gostericek önerilerde bulunursunuz. Yatakta bile yalan soyleyen karı kocalar günlük hayatta iletişim kurabiliyo mu cidden?
çok doğru dediniz bende burda yazılanlarla kafama bu konuyu fazla taktığımı anladım konuşup çözücem inşallah

Orgazm olamıyosan yeni şeyler deneyin demekki şuanda yaptığınız ilişkiden zevk almıyosun sende teşvik et denedikçe görürsün neyden daha çok zevk aldığını üzülmeyide bırakın bence iletişimle hallolur herşey

Herkes rol yapmıyor. Çünkü neden yapsınlar? Neyin ne olduğunu bilen adam rol yapıp yapmadığınızı anlar zaten.
Bunu anlayacak kadar iş bilmiyorsa da "voov yine 10 kaplan gücünde yardırdım, hanım nasıl da memnun oldu" der geçer. E o zaman da neye dikkat etmesini bekliyorsunuz? Adama göre bir sorun yok ki.
Kurduğunuz mantık mantık olsa bari.
siz böyle bir sorun yaşamamışsınız ne güzel ama herkesin yatak odasını biliyormuş gibi genelleme yapmanız yanlış bence hala orgazm problemi yaşayan çok fazla kadın var önemli olan taklit yapıp yapmamak değil partnerle iletişim kurabilmek ve kendini tanımak aslında

Evlenmişsin cinselliğini doya doya yaşıcaksın ,onda da zevk alamıyosun Böyle ne hayat ne evlilik gider. Bir üzülürsün iki üzülürsün üçüncüde bu adam beni mutlu edemiyo dersin, bence bi an önce al karşına konuş çok önemsiz göz ardı edilebilir bi mesele gibi geliyo ama sorunlara yol açar benden söylemesi
🤭

Bu konuda hic rol yapmadim diyen yoktur

Herkesin yatak odasını biliyormuş gibi yukarıdaki cümleyi kuran sizsiniz. Genelleme yapan nasıl ben oldum acaba? :işsiz:
Ben "her kadın orgazm oluyor" demedim; "herkes rol yapmıyor" dedim. Oturup şimdi cümlede anlam anlatamayacağım ama bu bir genelleme cümlesi değil.
siz böyle bir sorun yaşamamışsınız ne güzel ama herkesin yatak odasını biliyormuş gibi genelleme yapmanız yanlış bence hala orgazm problemi yaşayan çok fazla kadın var önemli olan taklit yapıp yapmamak değil partnerle iletişim kurabilmek ve kendini tanımak aslında

Sen hiç eşinle konuştunmu bu konuda taklit yaptığını anlıyodur zaten bende böyle bi durum yaşamıştım ilk evlendiğim zaman eşimle konuşup çözdüm şimdi çok iyi bi evliliğim var konuşmadan iletişim kurmadan olmaz

Artık eş olmuşsunuz böyle arada taklit yaptırıcak kadar bi mesafe varsa olmazki canım hayat kurmuşsunuz yani konuş kocanla emin ol daha mutlu olursun orgazm olamamak öyle haz almadan sevişmek olmaz konuş rahatla sen en iyisi

Ben de yaşıyorum bu durumu orgazm olamıyorum acaba sorun bendemi diye konuşamıyorum da,,,😢

Artık eş olmuşsunuz böyle arada taklit yaptırıcak kadar bi mesafe varsa olmazki canım hayat kurmuşsunuz yani konuş kocanla emin ol daha mutlu olursun orgazm olamamak öyle haz almadan sevişmek olmaz konuş rahatla sen en iyisi
Konuştum , çok da rahatladım gerçekten daha çok dikkat edicem sen de açık ol bana karşı taklit falan yapma bi daha dedi anlamış zaten 😅 ama o da o an soramamış böyle konularda daha dürüst olmak lazım cidden hafifledim sanki konuştuktan sonra 🥰🥰🥰

Orgazm icin hem partnerin etkisi hemde kisinin kendini tanimasi gerekiyo bence ya dalga gecenler olmus ama bir sürü kadın var kendini cinsel anlamda ifade edemedigi icin iliskisinde evliliginde mutsuz olan hepsine mutlu evlilik icin cinsel iletisimin onemini ogretmek gerekiyrr

Bence de herkeste farklı. Ben buradaki yaşananlara bakınca ben doğru şeyi mi yaşıyorum acaba diyorum bazen,🤣
bence de her kadının orgazm olması farklı oluyo zaten anlaşılmaması imkansız insan anlar orgazm olup olmadığını🤣🤣 ama taklit olmamalı bence ya önemli olan dürüst ilişki o kez olmaz diğerinde orgazm olursun ama hiç olmamak sorun tabi kesinlikle,

Bi yolunu bul kendini hazırla konuş bence canım.. ben de nasıl konuşcam bilemiyodum ama eşin sonuçta evliliğin her alanında mutlu olmak gerekiyomus ben şimdi sanki yeniden evlenmişim gibi heyecanlıyım 😊🙏🏻🙏🏻
Ay ne güzel bende heyecanlansam keşke yeniden…

bence de her kadının orgazm olması farklı oluyo zaten anlaşılmaması imkansız insan anlar orgazm olup olmadığını🤣🤣 ama taklit olmamalı bence ya önemli olan dürüst ilişki o kez olmaz diğerinde orgazm olursun ama hiç olmamak sorun tabi kesinlikle,
Sorun tabi ya böyle biten bir sürü evlilik var sadece tek taraflı değilki iki taraf içinde mutlu cinsel hayat gerekiyo

Sorun tabi ya böyle biten bir sürü evlilik var sadece tek taraflı değilki iki taraf içinde mutlu cinsel hayat gerekiyo
Evet benim teyzem cok yakınırdı annemle konuşurken duyuyodum hep hic heyecan yok zevk alamıyorum diye öyle öyle sacma sapan bi konudan bosandılar 🤷🏻‍♀️

X