Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Beynim yaniyo..kafam karıştı.. orgazm olunca sıvı gelmiyor mu..nasıl taklidi olur ki anlamadim veya sivi mi gelmiyor
Valla ben anlamıyorum ki benden gelen sıvı zevk sıvısı mi .benim vajina hep ıslak çünkü 🤣🤣🤣🤣 ne biliyim ben isedim mi akıntı mi oldu zevkten mu çıktı orgazm mi oldum .nasıl anlayim .

Gerçi bende orgazm olurken tüm bedenim titriyor tarif edemeyecegim bişey oluyor .o an diyorum işte orgazm oldum.

Ama öyle her ilişkimde orgazm olmuyorum kızlar .olmamakta iyi oluyor benim için aslinda çünkü orgazm olunca ben üç gün filan canım hiç istemiyor seksi. Yarım kalırsam hergun istiyor daha güzel geliyor bana . sık sevişmeler.
Sizde durumlar nasıl orgazm sık sık olabiliyormusunuz ve olursaniz eşinizi benim gibi üç dört günlük bi süre canınız istemiyor mu hic

Son düzenleme:
Valla ben anlamıyorum ki benden gelen sıvı zevk sıvısı mi .benim vajina hep ıslak çünkü 🤣🤣🤣🤣 ne biliyim ben isedim mi akıntı mi oldu zevkten mu çıktı orgazm mi oldum .nasıl anlayim .

Gerçi bende orgazm olurken tüm bedenim titriyor tarif edemeyecegim bişey oluyor .o an diyorum işte orgazm oldum.

Ama öyle her ilişkimde orgazm olmuyorum kızlar .olmamakta iyi oluyor benim için aslinda çünkü orgazm olunca ben üç gün filan canım hiç istemiyor. Yarım kalırsam hergun istiyor daha güzel geliyor bana . sık sevişmeler.
Sizde durumlar nasıl orgazm sık sık olabiliyormusunuz ve olursaniz eşinizi benim gibi üç dört günlük bi süre canınız istemiyor mu hic
Benim yarım kalınca enerjim içimde patlıyor, barut gibi geziyorum.

Acaba biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz🤷‍♀️ yani artık bu konuyla ilgili denenmiş her şeyi denedim, bilincek her şeyi bildim gibime geliyor

Ben de,aynı durumdayım, bizimki bu kadar demekki ne diyebilşrim ki başka

Ama öyle her ilişkimde orgazm olmuyorum kızlar .olmamakta iyi oluyor benim için aslinda çünkü orgazm olunca ben üç gün filan canım hiç istemiyor. Yarım kalırsam hergun istiyor daha güzel geliyor bana . sık sevişmeler.
Bende öyle bir uzaklaşma hali yok ama öyle şiddetli bir orgazm da yaşamıyorum.

Benim yarım kalınca enerjim içimde patlıyor, barut gibi geziyorum.
Al benden de o kadar. Geçen gün mesela gece bir şeyler oldu ama ben tatmin olamadım. Hem de 2 kere oldu ama yine de orgazm falan yok. Sabah kahvaltımı hazırlayan adama sen niye ceviz kırdın şimdi bana diye çemkiriyordum. Yaniii adam aşığım sana diyor ben allah belanı versin dicem neredeyse🤣🤣 böyle oluyor ben de ya. Sonra çok üzülüyorum azarladım eşimi diye.
O da bi anlam veremiyor tabii niye kızdığıma. Neyseki alttan alıyor da kavga çıkmıyor

Al benden de o kadar. Geçen gün mesela gece bir şeyler oldu ama ben tatmin olamadım. Hem de 2 kere oldu ama yine de orgazm falan yok. Sabah kahvaltımı hazırlayan adama sen niye ceviz kırdın şimdi bana diye çemkiriyordum. Yaniii adam aşığım sana diyor ben allah belanı versin dicem neredeyse🤣🤣 böyle oluyor ben de ya. Sonra çok üzülüyorum azarladım eşimi diye.
O da bi anlam veremiyor tabii niye kızdığıma. Neyseki alttan alıyor da kavga çıkmıyor
Benim herif zaten isteksiz, çok kavga çıkarıyorum bu yüzden. Anca haftada bir oluyor, onu da düzgün yapsın bi zahmet. Öyle bi enerji sıkışması ki, masturbasyon da kurtarmıyor.

Benim herif zaten isteksiz, çok kavga çıkarıyorum bu yüzden. Anca haftada bir oluyor, onu da düzgün yapsın bi zahmet. Öyle bi enerji sıkışması ki, masturbasyon da kurtarmıyor.
Ya bizde benim işim dolayısıyla farklı şehirlerdeyiz bir süredir. Zaten haftasonundan haftasonuna olabiliyor. Onda da ben kafamda bin tane düşünce yaaa... Normalde aklıma gelmeyecek şey sevişirken aklıma geliveriyor. Adamı bırakıp dur şunu da not alayım demişliğim var 🤣

Ya bizde benim işim dolayısıyla farklı şehirlerdeyiz bir süredir. Zaten haftasonundan haftasonuna olabiliyor. Onda da ben kafamda bin tane düşünce yaaa... Normalde aklıma gelmeyecek şey sevişirken aklıma geliveriyor. Adamı bırakıp dur şunu da not alayım demişliğim var 🤣
Siz böyle anlatınca benim aklıma eşim geldi. Kesinlikle son zamanlarda odaklanamıyor tez yüzünden. Tüm akademisyenler böyleyse yazık bize. Şikayetçiyim 😅

Siz böyle anlatınca benim aklıma eşim geldi. Kesinlikle son zamanlarda odaklanamıyor tez yüzünden. Tüm akademisyenler böyleyse yazık bize. Şikayetçiyim 😅
Yaaaaa ama gerçekten tez öyle bir süreç. Rüyamda yazmaya devam ettiğime yemin edebilirim. Acıyın bize kızmayın...

Yaaaaa ama gerçekten tez öyle bir süreç. Rüyamda yazmaya devam ettiğime yemin edebilirim. Acıyın bize kızmayın...
Uykudan uyanıp hemen tezin başına geçen bi kaç cümle yazıp geri yatan biri ile yaşadığım için hiç şaşırmam dediğinize. Rüyasında düşünüyor uyanır yazıyor herhalde hala çözemedim nasıl yaptığını.
Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin.

Uykudan uyanıp hemen tezin başına geçen bi kaç cümle yazıp geri yatan biri ile yaşadığım için hiç şaşırmam dediğinize. Rüyasında düşünüyor uyanır yazıyor herhalde hala çözemedim nasıl yaptığını.
Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin.
Amin. Eşinizin de hepimizin inşallah. Çok sağolun.

hiç olamasanız da hiçbi seferinde taklit yapmayın. Orgazm olamamayı dert ediyorsanız o başka. Ama taklit yapıp eşinizin anlamasına üzülmüşsünüz ben de ona takıldım. İlişki sırasında hiç orgazm oldunuz mu peki?
Oldum ama çok nadirdir sayısı burda da biraz okudum ben çok kafaya takmışım galiba çoğu kişide yaşamış benle aynı durumu o ana bırakmak lazım heralde bi de eşimle açık şekilde konuşmam lazım farkındayım böyle aramıza mesafe koymuş gibi oldum konuşsam kendi kafamda da çözülcek belkide herşey

Valla orgazm olamıyosan olmanın yollarını ara neden olamıyosun bi düşün o ana mı veremiyosun kendini eşin zevk mi veremiyor yoksa kafanda orgazm olucakmıyım olmıcakmıyım endişesi döndüğünden mi olmuyor onu bi netleştir bence sonra da farklı deneyimler yaşayın rutin de insanın heyecanını alır

açıkça söyleyin bu goz ardi edilemez ki belki eşiniz size zevk veremiyordur ? Niye sorunu sadece kendinizde görüyorsunuz?? Bunu dile getirdiginizde eger anlayisli ise tamamen size odakli ilişki yaşamaya dikkat eder adam. Haz yasamak varken neden taklit ? Yapmayin bunu kendinize
Haklısınız sanırım bu akşam konuşmayı düşünüyorum bende böyle kafamın içinde büyüttüğümü farkettim biraz :KK43:

X