Galiba boşanıyoruz :(

Konunuzu cok iyi hatırliyorum. Siz gorevinizi fazlasıyla yapmissiniz.

Ailesinden bi buyuk ontnla konussa,ise girmesi gerektgni anlatsa 1,2 ay bekleseniz naşıl olur. Sevmeseniz bosanın diycem ama seviyorşunuz.

Aslında sabırlı davransaydım ve belki kendime söz verdiğim gibi bu ayı da bekleyerek geçirseydim, kendiliğinden işe girme kararı alabilirdi. Ama ben sabırsız davrandım. Çünkü dediğim gibi bu ay ödemeler çok fazla ve beklediğim zam önümüzdeki aya kaldı, çok fazla zora girdik. Ben de bir an buhrana kapılıp abuk subuk bi konudan girip kavga çıkardım. Tabi ki boşanmak istemiyorum ama eğer eve gelip de hala ben kendi işimi kuracağım, çalışmayacağım derse ya da henüz karar vermedim çalışıp çalışmamaya filan derse o zaman herhalde çıldırırım artık. 1 buçuk yıldır bi düzen kursun da çocuk sahibi olalım, düze çıkalım diye bekliyorum. Yoruldum.

Konunuzu cok iyi hatırliyorum. Siz gorevinizi fazlasıyla yapmissiniz.

Ailesinden bi buyuk ontnla konussa,ise girmesi gerektgni anlatsa 1,2 ay bekleseniz naşıl olur. Sevmeseniz bosanın diycem ama seviyorşunuz.

Ailesi iki aydır işe gir diye konuşup duruyor. En son ablasıyla kavga etmiş, benim haberim yoktu, dün öğrendim. İşe gir çalış demiş ablası diye kavga etmiş onunla, küsmüş. Etrafındaki herkes aynı şeyi söylüyor ama nasıl bir inatsa kırılmadı inadı gitti...
Ben yalvarıp yakarmayacağım, nasılsa eve dönecek, hiçbir eşyasını almamış yanına, aynı kıyafetlerle aylarca yaşayacak değil abisinin yanında. Ama gelince yüzüne bakmasam mı sarılsam mı bilemem herhalde. Kafam ve duygularım çok karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…