galiba bosaniyorum...

Evlilikte kavgaları ailelere yansıtmamak gerekiyor, sonra böyle laçka oluyor ilişkiler.
Ayrıca kusura bakma ama sen bir mal değil bireysin. İstenmediğine annenin evine postalanmak ne demek ??
Eşin önce bu düşünceleri yıksın kafasından.
Karşılıklı konuştuğunuzda sorunlarınızı aranızda halletmeyi ailelere yansıtmamayı önerin

ya kızmayın ama alın götürün kızınızı diyen bı adama nasıl güvencen dicemmm ortalık senın gibi böle diyen adam tapanla dolu,cılkı çıkmış dunyanın,adama kızıyoruz,ama bence bu adam hep böle idi,kimse bir gunde böle olmaz,ben o adam ne zaman gıdecek dıye kafayı yerım,amam yemektensen çeke giderim

eşin tam bir ruh hastası aptal. Bırak gitsin.Ezik egosu ile bir de seni aşağılamaya kalkıyor..Ne arıyorsun arama açsın davasını da.

neden aileleri sokarsınız işin içine evlenecek kadar söz sahibiyseniz sorunlarınızıda ikiniz çözebilmelisiniz aileler girince olaya işte böyle çıkmazlara giriliyor...Ve ailelere yansıyan bir olay unutulmuyor ve boşanma yolunda da resmi adımlar atılıyor....Bir yılda bu hale geldiyse evlilik ve eşinizde boşanmayı kafaya koymuş yol verin gitsin her fırsatta aynı tehditle karşılaşmaktansa....

zor olan evlilik değil bence. ebeveynlerin bi lafıyla boşanma kararı alıp bi lafıyla bu karardan vazgeçen tuhaf bi adamla bi hayatı paylaşmak asıl zor olan. her lafta radikal kararlar alacaksa böyle çok yıpranırsınız. karşılıklı konuşun böyle diretmemesi laızm. anlamıyorsa suçlusu siz değilsiniz

Anneciğinin o güzel ağzına sağlık.

İyi demiş.
Gerizekalı ağrına gitmiş demek vah vahh çok üzüldük.
O zırt pırt ayarsız konuşurken sizin nerenize gidiyor acaba?

Zevzek Yol ver gitsin kız.
Gitmez o korkma.
Onu kim ne yapsın.
İçten içe biliyordur kimse çekmez beni diye.

Tavsiyem aşkından gebersen de, anneciğini dert sahibi yapan herife kadınlık yapma.
Koca çok bulursun, anacığını bulamazsın bir daha.

kendı koskoca kadına laf edınce bişi olmuyor, annen söyleyınce gemılerı yakıyor. kendı toplasın esyalarını hıyara bak yaa!
senı ne sanıyor? evden gıdecegı zaman bıle esyalarımı topla deyıp emırler verıyor.. bak belkıde hayırlısı böyledır..böylelerınden ne adam ne koca olur
sakın üzülme
adam olsaydı anasının evıne kaçmazdı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…