galiba bosaniyorum...

Ne demek eşyalarımı hazırla? Karşısında hizmetçisi mi varmış beyefendinin? Defolsun gitsin çok istiyorsa. Kesinlikle alttan almayın, size hem hakaret etmiş sorunlu demiş, hem de aranızdaki meseleyi hemen herkese yetiştirmiş. Bu nasıl bir eş? Hiç çekmeyin nazını. Bir yılımız ağustosta doluyor, o zamana kadar bekleyelim anlaşmalı boşanırız deyin de etekleri tutuşsun eşinizin. Eğer aman canım yapma bitanem derseniz bu adam kılıklıyla işiniz zor!

her kavgada arayı bana kızın sorunlu derse ben de annenin yaptığını yaparım.
iyi yapmış teyze sahip çıkmış işte..
aman yuvanda kal çek dese saldırırdık hepimiz..

siz kavga edin sonra barışıp rahat rahat uyuyun orda anne kahrolsun.. yok öyle bir dünya..

annenize de kendinize de bunu yapmayın. bir insan boşanalım dedi mi o evlilik bitmeli. yoksa kavga kıyamet geçer her gün. ne de olsa boşanalım lafı kenarda.

annen sonuna kadar haklı..çok ayıp etmiş eşin...bence zoruna duruyordu zaten çokta zorlama madem bukadar çok istiyor boşanmayı boşan sende..

evlenmeden önceki tanışıklığınız ne kadardı

her tartışmada, kızınız sorunlu alın götürün diyen
ailenize saygısızca konuşup, sürekli boşanmakla tehdit eden
size zerre kadar değer vermeyen telefonunuza dahi cevap vermeyen
bir adamla;
bir ömür nasıl geçer anlamıyorum,
yada şöyle söyleyim;
bir insan kendine bu eziyeti neden yapar yaptırır gerçekten anlamıyorum,
devir değişmiş artık erkekler naz niyaz yapar olmuş, kadınlar da idare eden
bari çiçek yaptırın da annesinin evinden almaya gidin barışmak için
hey allahım yaa ben okurken kocanıza sinir oldum aynı evde nasıl yaşanılır düşünemiyorum bile
valla bu adamın nazı kaprisi çekilmez
boşanmayacağınızı biliyorum, kocanızda bunu bildiği için sizi burdan yıpratmaya çalışıyor
ne diyim allah kolaylık versin...

Reactions: anu
Annem "hep mi gelinleriniz suçlu, hiç kendinizde suç yok mu " lafı kocamın ağırına gitmiş,

Annen kesinlikle agirina gidecek bisey soylememis de esin bahane aramış resmen .. ayrilirsa ayrilsin, siz barismaya calismayin yoksa her durumda böyle davranir. Hatasını kendi anlasin

Geldi, eşyalarını almaya, izin vermedim, ailen bitirdi ben ailemi ezdirmem kimseye annenle de artık görüşmek istemiyorum bosan diyen bir anne iyi niyetli değildir vs vs vs.
gitti. Çok kötüyüm. Ailemi ezdirmem ben de artık.

şu erkeklerin yok kızınızı alın yok babanın evine tavırlarına sinir oluyorum
arama arkadaşım.
arayıp kendini daha fazla değersizleştirme.
zaten bitmiş o evlilik.
sürekli aileni arayıp kızınızı alın diyen bi adamla ömür geçer mi?

Iki tarafta sakinleşene kadar konuşmayın kvniz varsa onla konuşun bir kerede
Ama anneniz ile kocanızı bir daha yüz göz etmeden sorunu kendiniz halledin
Annenizin söyleyeceklerini siz söyleseydiniz keşke

Annem görüşmüş ailesiyle. Kayınpederim aradı beni, asla boşanma olmayacak kızım ben ona da söyledim ve onu akşam postalayacagim evden , gelecek eve demiş.
Annem canım annem üzüldü çok. Ama içimde çok kalıyordu dayanamadım artık diyor. Sevginize sahip çıkın evinize birlikte sahip çıkın diyor. Eşim aradı, düşün herşeyi karşılıklı konuşalım akşam geleceğim evimize. Yemeğini ye ihmal etme kendine dikkat et dedi.
Çok zormus evlilik...

evlilik karşılıklı sadakattır. .
daha cicim aylarında olmanız gerekiyor..
en ufak tartışmada ailelere söylemek iyi değil..
madem ki seviyorsunuz ,
karşılıklı anlayış sadakat ve sevgi içerisinde evliliğinize devam edin..
eşinizle konuşun evliliğinize sahip çıksın yok öyle kolay kaçmak. .

Peki ne beklemiş beyim tabi doğru söze katlanamadı. Bırak ne derdi varsa görsün, kendi etmiş kendi bulsun

siz neden suçluymuş gibi eşinizin arkasında dolanıp duruyorsunuz
yalvaran siz oluyorsunuz.. kendi karı gibi annenize yetiştiriyor herşeyi sonra yine siz mi suçlu!!!

iyi dayanmışsın bunu bana eşim diyecek kesinlikle dayanmam ve evli kalmak için çabalamam insanın gururu var belli adam sizi istemiyor gider şahsen kendim boşanmayı açardım , sizi istemeyen adamla uzun ömürlü bir yaşantı olmayacak belli sürekli gerginlik huzursuzluk böyle yaşanmaz ki bence artık gereğini yapın, yoksa sizi siz olmaktan çıkacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…