- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi sylvia_plath
cehennemin dibine kadar yolu var ağlayıp sızlayıp kendini küçültmesakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlenmeden önceki tanışıklığınız ne kadardıMerhaba hanımlar.
yaklaşık bir yıllık birliktelikten sonra geçen sene ağustos ayında evlendik. Evlendigimizden beri hep tartışmalar oluyordu ama son zamanlarda hep aileme yansıtmaya başladı. Hep "kızınız çok sorunlu alın götürün ben katlanamiyorm" dedi anneme. En son yine aynısı yaşandı ama akşam tamam dedik, seviyoruz birbirimizi, sarıldık uyuduk. Sabah annem aradı. Çok içime oturuyor artık her tartismanizda bunları mi yaşayacağım, neden hep seni haksız çıkarıyor çok ağırıma gidiyor sabaha kadar uyumadm ağladım çok içime oturdu, dedi. anne istersen onunla konuş dedim. Konuşmaları bosanmamiza kadar gelmiş. Annem "hep mi gelinleriniz suçlu, hiç kendinizde suç yok mu " lafı kocamın ağırına gitmiş, beni aradı, akşama eşyalarımı hazırla ben ailemin yanına gidiyorum avukatla da görüşeceğim, yarın karşılıklı davayı açıyoruz, dedi.
Koskoca bir boşlukta kaldım, tek kelime edemiyorum, aradım tekrar açmadı. Konuşalım dedim dönmedi.
biz de bittik Galiba...
Annem "hep mi gelinleriniz suçlu, hiç kendinizde suç yok mu " lafı kocamın ağırına gitmiş,
siz neden suçluymuş gibi eşinizin arkasında dolanıp duruyorsunuzAnnem görüşmüş ailesiyle. Kayınpederim aradı beni, asla boşanma olmayacak kızım ben ona da söyledim ve onu akşam postalayacagim evden , gelecek eve demiş.
Annem canım annem üzüldü çok. Ama içimde çok kalıyordu dayanamadım artık diyor. Sevginize sahip çıkın evinize birlikte sahip çıkın diyor. Eşim aradı, düşün herşeyi karşılıklı konuşalım akşam geleceğim evimize. Yemeğini ye ihmal etme kendine dikkat et dedi.
Çok zormus evlilik...