Galiba bitti

Umarım en hayırlısı ne ise o olur çok zor bir dönemdeyim napacagımı ne düşünceğimi bilemiyorum

evet vazgeçtim sırf 4 yıl okucam ailem okuyor öğretmenlik için formasyon falan alacak olmaz dengi değil diyecekler diye hayalim olan edebiyat öğretmenliğimden es geçtim.Adalet okuyordum açıktan 2.ünv nişan olayı olucak maddiyat olarak sıkıştırmayım ailemi hemde dersler kötü geldi diye bıraktım.Bu ara tavrı değişmişti denetliyor gibiydi.Gözünü aç diyip duruyordu çok safmışım öyle derdi kendisi.
Barışmış olsak bile şartlarımı koyucam ister kabul eder ister etmez ne zor bir dönemdeyim abla ne düşüncem napıcam hiç bilmiyorum kafam allak bullak
1

ya boşversene bu adamlara değer vermeyeceksin bunları bu hale biz getiriyoruz defolsun gitsin sen yoluna bak sonra pişman olmaktansa şimdi böyle olması en iyisi

Hergün bana düzenli olarak resim atacaksın bakıcam özlüyorum seni derdi,denetlediği aklıma gelmedi biliyormusunuz
Ah ahh ..

ya boşversene bu adamlara değer vermeyeceksin bunları bu hale biz getiriyoruz defolsun gitsin sen yoluna bak sonra pişman olmaktansa şimdi böyle olması en iyisi
Çook fazla değer verdim haddinden fazla hemde. Ailem biticek dediği halde ısrarla hayır seviyorum dedim.Yarı yolda kalcagımı tahmin edemezdim..

bu erkek milletinin totosunu niye bu kadar kaldırıyoruz anlamıyorum rimel sürücem ruj sürücem diye izin alıcaksam afedersinizde wc ye giderkende izin alayım ne kadar yapabilirim aşkım diye tövbe yaaaa

bu erkek milletinin totosunu niye bu kadar kaldırıyoruz anlamıyorum rimel sürücem ruj sürücem diye izin alıcaksam afedersinizde wc ye giderkende izin alayım ne kadar yapabilirim aşkım diye tövbe yaaaa

Ya arkadas bu herifleri nerden buluyorsunuz anlamiyorum
Es adayim veya esim benim makyajimakursuma gittigim geldigim yere nasil karisir ya?babam karismamis anam karismamis ona noluyor?bir saygi duyun kendinize yaaaa

soruldumu bilmiyorum yasiniz kac?
siz bir kadinsiniz bunu unutmayin.
ne diye o erkek arkadasinizi dinliyorsunuz, bu ne sacma bi kisitlama.
makyaj yapma, kursa gitme - oldu pasam
evlenincede sunu giyme, disariya cikma, perdeyi kapat, vs vs.......

daral geldi bana...

sevinin bence...

mutlu olmak için kendi yolunu çiz...rimel bile sürmene laf eden adam ilerde daha neler yapmaz..
Geçen hafta skypede konşurken bana dediki makyaj yapmanı istemiyorum ya makyaj ya ben dedi şaşırdım saçmalama sende yani abartma dedim bu kadar abartcagını düşünmedim

Çook fazla değer verdim haddinden fazla hemde. Ailem biticek dediği halde ısrarla hayır seviyorum dedim.Yarı yolda kalcagımı tahmin edemezdim..
önemli olan bundan sonrası zararın neresinden dönsen kar dır böyle düşün ve yoluna devam et ayrıca şunu da unutma çivi çiviyi söker

22 yaşındayım.

Geçen hafta skypede konşurken bana dediki makyaj yapmanı istemiyorum ya makyaj ya ben dedi şaşırdım saçmalama sende yani abartma dedim bu kadar abartcagını düşünmedim
heee makyajı seçiyorum desyedin makyajla ilişkşme devam edeceğim deseydin

Evlenince iki öpücükle cilveyle istediklerimi yaptırırım
Yanyana olunca farklı olur diye düşünüyorsan şimdiden söyleyeyim sevgili olduğun hali evlilikte özlüyorsun resmen
Sen düşün sevgiliyken böyleyse evlenince seni evden çıkarmaz köle gibi yaşarsın
Aileni görmene bile izin vermez

Yanyana bu kadar kavga etmiyoruz o uzakta diyarbakırda o yüzden sorun oluyor.Aslında mesafelerun sorunu yok ama özlem olunca anlaşamıyoruz.Benim dediklerimi işine geldiği gibi anlıyor yada anlamak istediiği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…