• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba bitti

Yüksek ihtimal biri var..
Ben bi erkek eğer ünlü biri hariç hayalide olsa biriyle ilgili bi şaka yapıyorsa o çokta saka gibi gelmez bana açıkçası :eek:
ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve her şakanın altında bir gerçek vardır benimde aklıma geldi alttan alttan empoze etmeye çalışıyor gibi aynen katılıyorum:eek:

Merak etme. Sadece bekle. Öyle bir şey var ya da yok. İlla ki öğreneceksin. Şimdi sakin kalmaya çalış ve dediği gibi sadece beklemen lazım. Allah' ım çıkarıyor insanın karşısına her şeyi.
Öğrenince sen ne yaptın peki,ne söyledin.Pişman oldumu

Makyaj yapmak icin izin isteyen ilk sizi goruyorum. Cildin kotu oluyor diye makyaj yapmayi biraktiysan bu senin kararindir yani o niye karisiyor? Cok sacma sapan davranmis alt tarafi rimel yani bulent ersoy gibi gezecegim demissin sanki. Bence bosver ya iyi olmus hic uzulme. Ben geri doner diye dusunuyorum sanki trip yapiyor gibi geldi ama bence kabul etme barismak isterse.. Kursuna bile laf ediyor ya ne bicim adam cok sinirlendim gercekten.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve her şakanın altında bir gerçek vardır benimde aklıma geldi alttan alttan empoze etmeye çalışıyor gibi aynen katılıyorum:eek:
İçimden o kadar çok şey geçiyorki düşündükçe deliyorum sankiii

Gözünün üstünde kaşın var diyormuş ikidebir resmen. Okurken boguldum, siz yasarken iyi kalbiniz sıkışıp yataklara dusmemissiniz. Boyle hastalikli insanlar adami hasta eder.
Sinirden midem kitlenir benim ama bugün başıma vurdu şiddetli baş ağrsı çekiyorum geçmek bilmiyr uykum zerre yok sanki yeni uyanmış gibiyim.yatsamda hep sıçrayarak uyanıyorum :(

Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
Kafama göre takıldığım şeyde Halk eğitimde Kuaforluk kursuna yazıldım,İşaret dili kursuna yazıldım diye. Kuaforlük kursunu bıraktım.Sırf onun gönlü razı değil diye hemde kadın günü gibi herkes bişey yapsın denıldi ben ne öğrencm o zmn orda yemek mi yicem ögrencekmym diye.Çok çenem düştü yahu :) Velhasıl kelam,yarı yolda bıraktın beni kaç kere bıraktın yarı yolda elimden tuttun şmdi gene bıraktın beni çok yaraladın.Ama genede canın sağolsun bu sana son mesajım gidiyorum hayatından dedim bizi ben değil sen bitirdin ben bitirmedim bunun için suçlama beni dedim.Buraya kadar diyen sen oldun benden bu kadar basit vazgeçtin dedim.Allaha emanetsin hep mutlu ol ömrünce hep gül olurmu artık bıdı bıdı yapan birisi yok hoşçakal dedim
Kendi facemi açtım facesine baktım ilişkiyi değiştirmemiş tarihimiz bile duruyor bana son mesajıda görüşürz oldu bende hoşçakal dedim :KK14::cry::cry::cry::cry::cry:

Sizce hatalımıyım bu durumda :KK17::cry::cry::cry:
Boyle biriyle hayat geçmez.

İçimden o kadar çok şey geçiyorki düşündükçe deliyorum sankiii
güven çok öenmli bence sadece sevmek yetmiyor seviyorum diyipte kendini ezdirmeye katlanmamalı kimse kötü birşey yapmak istemiyorsun ki kursa gidip kendini geliştirmenin nesi kötü nesine izin acavaksın birde gitme diyormuş ne alaka ilişkide saygı ve güven olmazsa o ilişki bir yerde sarpa sarar karşındaki adam seni her yaptığın şeyde desteklemeli senin ona güvendiğin kadar sana güvenmeli her zaman yanında olmalı yerin dibine sokmamalı adamlığından şüphe ediyorum böyle insanların ben çok sinirlendim ya:KK47: sadece bekle mantıklı düşünene kadar zamana bırak özür dilesede dilemesede zaten bişey varsa bu sürede belli olur :KK1:

Allaha havale ediyorum umduğunu bulamasın keşke mcery olsaydı desin.Pişman olsun köpek gibi dönsün geri. o zmaan bende biliym napcagmı

ALLAH'a havale edin

Benim şakasıyla bile kavga yaratabiliceğim bişey..
Eğer arkadaşları yapıyorsa o şakayı onu susturmalı bence

güven çok öenmli bence sadece sevmek yetmiyor seviyorum diyipte kendini ezdirmeye katlanmamalı kimse kötü birşey yapmak istemiyorsun ki kursa gidip kendini geliştirmenin nesi kötü nesine izin acavaksın birde gitme diyormuş ne alaka ilişkide saygı ve güven olmazsa o ilişki bir yerde sarpa sarar karşındaki adam seni her yaptığın şeyde desteklemeli senin ona güvendiğin kadar sana güvenmeli her zaman yanında olmalı yerin dibine sokmamalı adamlığından şüphe ediyorum böyle insanların ben çok sinirlendim ya:KK47: sadece bekle mantıklı düşünene kadar zamana bırak özür dilesede dilemesede zaten bişey varsa bu sürede belli olur :KK1:
Aynen canim beklicem :(

Sinirden midem kitlenir benim ama bugün başıma vurdu şiddetli baş ağrsı çekiyorum geçmek bilmiyr uykum zerre yok sanki yeni uyanmış gibiyim.yatsamda hep sıçrayarak uyanıyorum :KK43:

Valla bol bol huzur ve mutluluk diliyorum size. Peşine dusmeyin bence napiyorsa yapsin. Hirpalamaya döncekse hic donmesin daha iyi. Anlayışsız adam dolu memleket zaten elinizi sallasaniz birine carpar. Kendinizi yetistirip gelistirmeye bakin adam illaki bulunur.

Susturmuyo gülüyor
ohoo bu adamla hayat geçmezmiş düşünsene evlendin arkadaşının evine yemeğe gidiyorsun orda herkes seninle dalga geçse bu adamda orda onlarla güler yapar yani belliymiş şimdiden gerçekten şükretmelisin

Valla bol bol huzur ve mutluluk diliyorum size. Peşine dusmeyin bence napiyorsa yapsin. Hirpalamaya döncekse hic donmesin daha iyi. Anlayışsız adam dolu memleket zaten elinizi sallasaniz birine carpar. Kendinizi yetistirip gelistirmeye bakin adam illaki bulunur.
Zaman herşeyin ilaci bakalim

ohoo bu adamla hayat geçmezmiş düşünsene evlendin arkadaşının evine yemeğe gidiyorsun orda herkes seninle dalga geçse bu adamda orda onlarla güler yapar yani belliymiş şimdiden gerçekten şükretmelisin
O kadar yapmaz:cry::cry::cry::cry:

Susturmuyo gülüyor

Senin kıskanıyor oluşundan haz alıyordur..
Benimkinin de başlarda öyle sa.laklıkları vardı..
Ben çok deliriyorum ama birde önceki ilişkimde aldatıldım o öyle yaptıkça deliriyordum artık..
Kavga kıyamet..
Birgün adamlığına kadar laf etme evresine geldim..
Adam değilsin arkadaşlarının yanında benim o sinirli halime gülüyorsun birde !
Bu ne ya !!
Yeter ya ben uyarmaktan bıktım artık.. Ben uyarıyorsam anla ki sonu kötüye gidicek arkadaşlarınıda uyar yapmasınlar.. Benim muhattabım onlar değil.. !! Bende onların Cem Yılmaz'ı değilim karşıma geçip bana gülemezler !!
Baya ağır konuşmuştum..
Tabiikide adamlığıma laf ettine getirdi olayı.
Büyüdü falan şimdi yapamıyorlar..
Bi kaç arkadaşı yanında kız gördüm diyor..
-Olabilir
+ Çok yakınlardı.
- Sınıf arkadaşıdır..
ben umrumda değil gibi davranıyorum..
Sonra bozulduğumda erkek arkadaşımın başının etini yiyoum tabii :D
Geçen gün bişeye bozuldum kız mevzusu değil ama başta trip atmadım yüzüm düşüyor..
Düştükçe abarttı..
Sonunda dışarıda yakaladım bunu salonda yani..
Gel şuraya dedim
Çektim odasına
-Benim doğum günümde bişey yaparsan mutlu olmam.. Terkederim orayı. İçinden gelmedikçe bişey yapma. Ben sizin gülücek konunuz değilim. Değer vermiyosanda bileyim !!
Buda kavgaya döndü sonra..

Bence bitmez, bugün yarın barışırsınız. Bir daha eş adayınızın sözünden sakın çıkmayın emi?

Senin kıskanıyor oluşundan haz alıyordur..
Benimkinin de başlarda öyle sa.laklıkları vardı..
Ben çok deliriyorum ama birde önceki ilişkimde aldatıldım o öyle yaptıkça deliriyordum artık..
Kavga kıyamet..
Birgün adamlığına kadar laf etme evresine geldim..
Adam değilsin arkadaşlarının yanında benim o sinirli halime gülüyorsun birde !
Bu ne ya !!
Yeter ya ben uyarmaktan bıktım artık.. Ben uyarıyorsam anla ki sonu kötüye gidicek arkadaşlarınıda uyar yapmasınlar.. Benim muhattabım onlar değil.. !! Bende onların Cem Yılmaz'ı değilim karşıma geçip bana gülemezler !!
Baya ağır konuşmuştum..
Tabiikide adamlığıma laf ettine getirdi olayı.
Büyüdü falan şimdi yapamıyorlar..
Bi kaç arkadaşı yanında kız gördüm diyor..
-Olabilir
+ Çok yakınlardı.
- Sınıf arkadaşıdır..
ben umrumda değil gibi davranıyorum..
Sonra bozulduğumda erkek arkadaşımın başının etini yiyoum tabii :KK70:
Geçen gün bişeye bozuldum kız mevzusu değil ama başta trip atmadım yüzüm düşüyor..
Düştükçe abarttı..
Sonunda dışarıda yakaladım bunu salonda yani..
Gel şuraya dedim
Çektim odasına
-Benim doğum günümde bişey yaparsan mutlu olmam.. Terkederim orayı. İçinden gelmedikçe bişey yapma. Ben sizin gülücek konunuz değilim. Değer vermiyosanda bileyim !!
Buda kavgaya döndü sonra..
Kiyamam ya sende çok cekmisim şimdi yola geldi seninki galiba bittimi

Back
X