• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba bitti

Bence bitmemiş barışırsınız diye düşünüyorum,kötü yanlarını yazmışsın ama devam ettiğinize göre iyi yönleri daha ağır basıyordu demek ki,şimdi kızdığın için kötü yanlarını görüyorsun,belki o da senin için böyle seyler yaptı onu bilmiyorum..
Barışsak bile nasıl düzeliriz merak konusu.. Hiç aklımdan geçmezdi ayrılık ne kadar emindin hep benim arkamda diyordum.Hemen yarı yolda kaldım.Zamana bıraktım gelip gelmemesini mayısa kadar bi adım atmazsa izine gelince aldıklarını vercem bende

daha 100tane daha nisan tepsisi yaparsin ne olacak, tek erkek o mu, illa ki karsina biri cikacak soz nisan dugunun olacak canini sikma
ailenede siz hakliymissiniz neyse ki isteme vs olunca bitti dersin
Bakıcam duruma göre cidden bittiğine inanamıyorum şuanda çünkü,baktımda tık yok Anneme dicem haklıymışın anne kızın gene yarıyolda kaldı dicem

Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
Kafama göre takıldığım şeyde Halk eğitimde Kuaforluk kursuna yazıldım,İşaret dili kursuna yazıldım diye. Kuaforlük kursunu bıraktım.Sırf onun gönlü razı değil diye hemde kadın günü gibi herkes bişey yapsın denıldi ben ne öğrencm o zmn orda yemek mi yicem ögrencekmym diye.Çok çenem düştü yahu :) Velhasıl kelam,yarı yolda bıraktın beni kaç kere bıraktın yarı yolda elimden tuttun şmdi gene bıraktın beni çok yaraladın.Ama genede canın sağolsun bu sana son mesajım gidiyorum hayatından dedim bizi ben değil sen bitirdin ben bitirmedim bunun için suçlama beni dedim.Buraya kadar diyen sen oldun benden bu kadar basit vazgeçtin dedim.Allaha emanetsin hep mutlu ol ömrünce hep gül olurmu artık bıdı bıdı yapan birisi yok hoşçakal dedim
Kendi facemi açtım facesine baktım ilişkiyi değiştirmemiş tarihimiz bile duruyor bana son mesajıda görüşürz oldu bende hoşçakal dedim :KK14::cry::cry::cry::cry::cry:

Sizce hatalımıyım bu durumda :KK17::cry::cry::cry:

Sen hatalı değilsin. Bu bana o kadar tanıdık gelen bir hikaye ki. . Ben de senin gibi kendimde hata ararken meğer beyefendi başkasını bulmuş. . O da öğretmen olarak atanmıştı. Ne olduysa sonradan değişti. Ve senin burada anlattıkların bizde de son noktada olanlardı.

Bu nedir ya rimel e karış göz kalemine karış katıldığın kurslara karış sen de bir bireysin köle değil oldu o otur dediğinde oturacan kalk dediğinde kalkacan kusura bakma da bu adam kukla ariyormus biraz...
Hatta pazar günü kavga etmeden önce Peygamber efendimiz ve Aişe validemizin birbirne tavırları ve eşine davranışından konuşuyorduk.Eşine nasıl davranıyormuş oku o zmaan demişti..

Barışsak bile nasıl düzeliriz merak konusu.. Hiç aklımdan geçmezdi ayrılık ne kadar emindin hep benim arkamda diyordum.Hemen yarı yolda kaldım.Zamana bıraktım gelip gelmemesini mayısa kadar bi adım atmazsa izine gelince aldıklarını vercem bende
Bence bunu etrafa duyurmadan bi süre yalnız kalın,kafanızı dinleyin herkes hatasını anlasın. en azından sen yap bunu canım ailene söyleme eşya filan da yollama bekle bi süre..

Sen hatalı değilsin. Bu bana o kadar tanıdık gelen bir hikaye ki. . Ben de senin gibi kendimde hata ararken meğer beyefendi başkasını bulmuş. . O da öğretmen olarak atanmıştı. Ne olduysa sonradan değişti. Ve senin burada anlattıkların bizde de son noktada olanlardı.
Biliyomusun Camerada beni kıskandırmak için sürekli öğretmen sarışın öğretmen diyip duruyordu aasker arkadaşlarıda abi evet ya o öğretmen harbi iyiydi falan konuşmaları geçti sonra şaka hayatım şaka ya dedi. Allahım şaka gibi yaaa

Bence bunu etrafa duyurmadan bi süre yalnız kalın,kafanızı dinleyin herkes hatasını anlasın. en azından sen yap bunu canım ailene söyleme eşya filan da yollama bekle bi süre..
Aynen bende öyle düşündüm kimseye demedim çevreme anlatmadım o kadar doldum ki bugün buraya yazıp rahatlayım dedim benim halimi anladınız çok ama çok sağolun :) Yalnz kalıp kafamı dnlemek istyrm bende

Hatta pazar günü kavga etmeden önce Peygamber efendimiz ve Aişe validemizin birbirne tavırları ve eşine davranışından konuşuyorduk.Eşine nasıl davranıyormuş oku o zmaan demişti..
Ne alaka önce o okusun ,evlilik ortak bir hayatı paylaşmak demektir senin hayatına hükmetmesi değil ,oyuzden önce sen degerlisin seni olduğun gibi kabul eden adam çıksın karşına bahanelerle terkedip giden değil

Ne alaka önce o okusun ,evlilik ortak bir hayatı paylaşmak demektir senin hayatına hükmetmesi değil ,oyuzden önce sen degerlisin seni olduğun gibi kabul eden adam çıksın karşına bahanelerle terkedip giden değil
Ahh ahh :((

Biliyomusun Camerada beni kıskandırmak için sürekli öğretmen sarışın öğretmen diyip duruyordu aasker arkadaşlarıda abi evet ya o öğretmen harbi iyiydi falan konuşmaları geçti sonra şaka hayatım şaka ya dedi. Allahım şaka gibi yaaa

Yani anlattıkları benim yaşadıklarımla aynı. Düzelelim dedikçe azarlamalar başlamıştı. Çünkü bana muhtaç değildi ve başkası vardı, varmış yani. O birini gözüne kestirmeseydi böyle yapmazdı sana. Bekle. Zaten göreceksin. Çıkar kokusu. Ama umduğunu bulamazsa anca yine döner gelir. Başkası var derim ben sana. Yine de tabi ki emin olamam. Anlattıkların tamamen ayrılmak için uydurduğu bahaneler. hepsi aynı bunların.

Yani anlattıkları benim yaşadıklarımla aynı. Düzelelim dedikçe azarlamalar başlamıştı. Çünkü bana muhtaç değildi ve başkası vardı, varmış yani. O birini gözüne kestirmeseydi böyle yapmazdı sana. Bekle. Zaten göreceksin. Çıkar kokusu. Ama umduğunu bulamazsa anca yine döner gelir sana. Başkası var derim ben sana. Yine de tabi ki emin olamam. Anlattıkların tamamen ayrılmak için uydurduğu bahaneler. hepsi aynı bunların.
Beddua etmek istemiyorum seviyorum çünkü.Allaha havale ediyorum.Eğer yaptıysa öyle bişey çıksın ki myedana o zmaan daha ağır konuşuyum.Umduğunu inşallah bulamaz dönerde bak o zmaan ne oyunlar çevircem ona.

Aynen bende öyle düşündüm kimseye demedim çevreme anlatmadım o kadar doldum ki bugün buraya yazıp rahatlayım dedim benim halimi anladınız çok ama çok sağolun :) Yalnz kalıp kafamı dnlemek istyrm bende
Aynen öyle yap,bence her tartışmada aileye veya cevreye haber verilmemeli,çünkü o sinirle yaptıklarını çevrenizdekilere söylediğinizde onlar siz barışsanız bile istemeyeceklerdir. önce bir siz kabullenin durumu. sakince kafanı dinle fevri hareket etme..

Öfkesi büyüktür,kolay kolay yenemez öfkesini sinirini günlerce aylarca uzatır öfkesini...

Yüksek ihtimal biri var..
Ben bi erkek eğer ünlü biri hariç hayalide olsa biriyle ilgili bi şaka yapıyorsa o çokta saka gibi gelmez bana açıkçası :o

bence şükret kurtulduğuna derim iki gün sonra anneni babanı görmene bile izin vermezdi evldendiğinde sen hala özür dilese affedecek gibisin ama bence asla dönmemelisin ona şu an boşluktasın sakın özür dilesede geri dönme derim seni sevdiğine inanmadım seven adam böyle şeyler yapmaz ayrıca evlenincede kendi kazandığı parayı her fırsatta senin önüne serecek adam tip oluştu gözümde okurken tam böyle olan birini tanıyorum çünkü :KK17: umarım hep mutlu olursun seni hakeden insanla tabiki:KK20:

Yüksek ihtimal biri var..
Ben bi erkek eğer ünlü biri hariç hayalide olsa biriyle ilgili bi şaka yapıyorsa o çokta saka gibi gelmez bana açıkçası :eek:
Allaha havale ediyorum umduğunu bulamasın keşke mcery olsaydı desin.Pişman olsun köpek gibi dönsün geri. o zmaan bende biliym napcagmı

Gözünün üstünde kaşın var diyormuş ikidebir resmen. Okurken boguldum, siz yasarken iyi kalbiniz sıkışıp yataklara dusmemissiniz. Boyle hastalikli insanlar adami hasta eder.

Beddua etmek istemiyorum seviyorum çünkü.Allaha havale ediyorum.Eğer yaptıysa öyle bişey çıksın ki myedana o zmaan daha ağır konuşuyum.Umduğunu inşallah bulamaz dönerde bak o zmaan ne oyunlar çevircem ona.

Merak etme. Sadece bekle. Öyle bir şey var ya da yok. İlla ki öğreneceksin. Şimdi sakin kalmaya çalış ve dediği gibi sadece beklemen lazım. Allah' ım çıkarıyor insanın karşısına her şeyi.

bence şükret kurtulduğuna derim iki gün sonra anneni babanı görmene bile izin vermezdi evldendiğinde sen hala özür dilese affedecek gibisin ama bence asla dönmemelisin ona şu an boşluktasın sakın özür dilesede geri dönme derim seni sevdiğine inanmadım seven adam böyle şeyler yapmaz ayrıca evlenincede kendi kazandığı parayı her fırsatta senin önüne serecek adam tip oluştu gözümde okurken tam böyle olan birini tanıyorum çünkü :KK17: umarım hep mutlu olursun seni hakeden insanla tabiki:KK20:
Umarım canım,dayanamam ki ona :(

Back
X