- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Kiyamam ya sende çok cekmisim şimdi yola geldi seninki galiba bittimi
Yola geldi gibi..
Konularımı okursan bak neler neler çektim şu 3 yılda..
Son 1 yıldır iyi gibi zaman zaman regl olur gibi olsada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam ya sende çok cekmisim şimdi yola geldi seninki galiba bittimi
Ah ahh iki yildir yontamadim odunun diordumYola geldi gibi..
Konularımı okursan bak neler neler çektim şu 3 yılda..
Son 1 yıldır iyi gibi zaman zaman regl olur gibi olsada
Gecebilcegine o kadar inanmistim ve emindim kiBoyle biriyle hayat geçmez.
Ah ahh iki yildir yontamadim odunun diordum
Sanki regl oluyor gibi aniden davranisi değişiyordu var bi halti yada öfkesi bakalim. Ya biticek yada duzelcek
Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
Kafama göre takıldığım şeyde Halk eğitimde Kuaforluk kursuna yazıldım,İşaret dili kursuna yazıldım diye. Kuaforlük kursunu bıraktım.Sırf onun gönlü razı değil diye hemde kadın günü gibi herkes bişey yapsın denıldi ben ne öğrencm o zmn orda yemek mi yicem ögrencekmym diye.Çok çenem düştü yahu :) Velhasıl kelam,yarı yolda bıraktın beni kaç kere bıraktın yarı yolda elimden tuttun şmdi gene bıraktın beni çok yaraladın.Ama genede canın sağolsun bu sana son mesajım gidiyorum hayatından dedim bizi ben değil sen bitirdin ben bitirmedim bunun için suçlama beni dedim.Buraya kadar diyen sen oldun benden bu kadar basit vazgeçtin dedim.Allaha emanetsin hep mutlu ol ömrünce hep gül olurmu artık bıdı bıdı yapan birisi yok hoşçakal dedim
Kendi facemi açtım facesine baktım ilişkiyi değiştirmemiş tarihimiz bile duruyor bana son mesajıda görüşürz oldu bende hoşçakal dedim
Sizce hatalımıyım bu durumda
Hayatinda biri var mi yokmu bilmiyorum ama hep beni suclama cabasinda yok kendi kafana gore takildin beni umursamadin lafi heo bi uzerimde baski hissi son zamanlarda bana içimden bir his senn biriyle konuştuğunu söylüyor o fikri dusnnce sinirlenip sana patliyorm demisti birak baskasiyla mesajlasmayi goz ucuyla dahi bakmiyorum kimseye dedim nisan diyosn ama guvenin olusmadan benim evime gelme arkamda duracagini bilmem lazim durmazsan bende aileme kardi duramam demistim. Gerçekten birini bulup havalarda mi yoksa benden mi bikti anlayamadım ama cok yara aldim bu olayda ailesine bile demis biz ayrildik bitti diye sende soyle ailene diyor. Annem demez mi ben hakli ciktim bak diye onunla bulusucam diye unv derslere girmedm donemim uzadi bebde simdi mezun olabilirdim. nelerden vazgecrm onnla oluym diye edebiyat öğretmenliği kazandım kayt olmadim. Sırf ailem egitim farkını öne sürecek diye. Döner mi abla senceUzun zamandır bakmıyordum bdv ye konuyu atlıyordum ki adını gördüm. bütün sayfaları da okudum.
Ne oldu biliyor musun? Senin siz evlenin diye sıkıntısını çekip uzman olan sevgili sevgilin, bulunduğu ortamın psikolojisine alışmaya başladı bir de doğru düzgün bir geliri yokken ayda 4000 küsür maaş almaya başlayınca biraz havalara girdi. Şimdi gözü de bir müddet dışarılara kayacak ki şu an i evrede bence. (Bunlar yaşanmayabilirdi de)
Bu arada kendine fazla karıştırıyormuşsun bir göz kalemi için izin almak da biraz fazla. Her şeyin bir zamanı var. Ayrica izin alma zaten sadece fikir al.
bunu sonu olur olmaz bilmiyorum ki bence hevesini alınca geri dönecek tabi bu durumda kabul edip etmemek sana kalmış. Bi 2 gün de sürebilir 1-2 ay da.
Kafama gore takildim ona sormadim ama kotu kursa gitmedim kendini gelistirmek icin kuaforluk kursuna gttim isaret diline baslamadim bile. Evde sürekli oturmak bunaltyor en azindan belli kurslara gidetim dedim. Zaten barismis olsam bile benimde kendimce şartım olcak bu seferBu nasıl bir ilişki hiç anlamadım.tabiki bir ilişkide eşlerin birbirlerine sorumlululukları vardır.adı konmuş bir ilişkide bekar gibi yaşayamaz ne kadın ne erkek..amaaa makyajına ve uğraşlarına karışmakta ne demek anlamadım hiç.hastalıklı bir ilişki olmuş anlaşılan..benim eşimde sırf yakıştığını bildiği için röfle yaptırmama karışır ama ben hiççç tınlamam bile..nasıl mutlu hissediceksem kendimi ona göre yaşarım..
Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
Kafama göre takıldığım şeyde Halk eğitimde Kuaforluk kursuna yazıldım,İşaret dili kursuna yazıldım diye. Kuaforlük kursunu bıraktım.Sırf onun gönlü razı değil diye hemde kadın günü gibi herkes bişey yapsın denıldi ben ne öğrencm o zmn orda yemek mi yicem ögrencekmym diye.Çok çenem düştü yahu :) Velhasıl kelam,yarı yolda bıraktın beni kaç kere bıraktın yarı yolda elimden tuttun şmdi gene bıraktın beni çok yaraladın.Ama genede canın sağolsun bu sana son mesajım gidiyorum hayatından dedim bizi ben değil sen bitirdin ben bitirmedim bunun için suçlama beni dedim.Buraya kadar diyen sen oldun benden bu kadar basit vazgeçtin dedim.Allaha emanetsin hep mutlu ol ömrünce hep gül olurmu artık bıdı bıdı yapan birisi yok hoşçakal dedim
Kendi facemi açtım facesine baktım ilişkiyi değiştirmemiş tarihimiz bile duruyor bana son mesajıda görüşürz oldu bende hoşçakal dedim
Benden aniden resim yollamami istiyor whatshaptan napayim gorunce kizmasindansa simdi durustce soleyim dedimadam uzman olup gitti demişsin..Göz kalemi rimeli nerden görücek..Her gün görebiliyor muydun..bu kadar şeffaf olmaya gerek yok
Aynen hep daha fazlasini bekledi benden kusursuz olmaya hata yapmamaya çalıştım ama yapamadimee bizim kızların en büyük hatası evlenicem diye kendi hayatlarından vazgeçmeleri. sen okulunu uzatırsın öğretmenlik okumazsın kursa gitmez makyaj yapmazsın ama adam yoluna devam eder bide seni beğenmez. kusursuz olmaya çalıştıkça daha fazlasını bekler. ve şimdi geri dönerse o adamla devam edersin bunu bilir. yapma kardeşim yapmayın yaa bu kadar değer vermeyin bu adamlara al işte sonu hep böyle oluyo...
Benden aniden resim yollamami istiyor whatshaptan napayim gorunce kizmasindansa simdi durustce soleyim dedim
Burada şunun için izin istiyosun bunun için izin istiyosun diyenler olmuş evet aslında haklılar.Kendi mutluluğumuz için bile birilerinden izin istiyoruz ama aslında bu bize küçük yaşta dayatılan bir durum.Benim de buna benzer bir ilişkim var çok fazla kıskanan,sahiplenen ve karışan biri kendisi.Ben de ruj süremem mesela dikkat çektiği için hatta tayt ve dar şeyler de giyemem.Ama ben bunları seve seve yapıyorum çünkü benim hayatımı paylaşmak istediğim adam bu.Evet ben de onun haberi olmadan herhangi bir kursa falan yazılamam ilk önce onunla konuşurum şöyle bir planım var derim ve o da güzellikle anlattığım için bana engel olmaz.Senin hatan o konuda ona haber vermeden yapmış olman gibi geldi bana.Benim erkek arkadaşım da polislik için eğitim görüyor aramızda sadece 2 saat mesafe var ama biz onunla okuduğum yerde tanıştık ve neredeyse 1 senenin sadece 3-4 ayını dolu dolu birlikte geçirebildik.Ha ben bunlardan bunalmadım mı veya o bunaldık elbette.Önemli olan sadakat eşler birbirlerine gerçekten bağlılarsa bu tip tartışmalar engel değil basamak olmaktan öne geçmemeli.Sonuçta her yaşadığımız bir tecrübe sakın beni yanlış anlama biz seni burada dinledik sen içini döktün bize göre şu an haklısın ama erkek arkadaşının düşüncelerini bilmiyoruz eminim onun da kendine göre haklı sebepleri vardır muhakkak hiç kimse sevmediği insan için bu kadar uğraşmaz.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sen sıkma canını...Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
KAÇ KAÇ KAÇ!!!! bu ne biçim bi erkek yaa arkana bile bakmadan uzaklaş hemen!Merhabalar nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim vardı Kendisi uzman olup gitti. Biz artık ciddiyete bindircektik Mayısta isteme olcaktı annesine demişti hazırlık yapıyorlardı.Ben ona söz vermiştim makyaj yapmıcam asla diye. Cilt analizinde cildmde lekeleri görmüştüm o yüzden.Neyse şu sıralar bana karşı soğuk,uzak,aniden tavırları değişiyor,aniden bağırıyor.Uyanıp annesini arıyor konuşuyor ben arıyorum meşgule atıyor bende bana msj atıcak sanıyorum yada görevde sanıyorum ne atıyor ne arıyor ! msjlaşırkende annesiyle sabah konştugunu kaçırdı ağzından tepki vermedim.Dedim ki pazar akşamı ben bişe dcem ama kızma söyle dedi.Ben rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum dedim anlamadım dedi,anladın işine gelmedi rimel ve göz kalemi sürmek istiyorum çok değil hafif bi makyaj dedim.vaaaay ben karışmam tabi yap ama sonra bana gelip cildim kötü olmuş krem alalım mı deme sen bu kadarsın işte sözünden duran biri değilsin ki dedi. Sonra bana kızdı mesaj atma ben sana atana kadar kalbini kırarım dedi atmadım ertesi akşam attı sözünü bozmayı gerektirecek neden ne dedi,kendi mutluluğum için dedin güzel cevap pekki senn mutlulugun mu önemli bizim mutlulugmuz mu dedi. İkiside önemli ben mutlu olmasam senide mutlu edemem destek olamam moral veremm kendimi iyi hissetmem lazım senden çok şey istemedim ki hafif bir makyaj dedim dedm. Bugün faceye giriym dedm ortak faceye şifre dğiştirilmiş ismim kaldırılmış,mail şifresi değişmiş. Şok oldum. Hayırdır derdin ne bitirmek mi faceye maili değiştirmişin şifreleri dedim bunun iiçin mi msj attın alla alla sanane ya dedi.Herneyse tartışık bi şok daha yaşadım bana tuttu dediki ben Aileme söyledim biz vazgeçtik,konuşmuyoruz,nişan olmucak ayrıldık dedim kendimde kabullendim buraya kadarmış tamam dedi.Benden bu kadar kolay vazgeçtiysen canın sağolsun sana bişey demiyorum zorla kendimi sana yamayacak arkadan yalvaracak değilim kendin bilirsin haketmedim bunu hoşçakal dedim.Aradan 1 saat geçti msj attı.Ben sözümde durdum mayısta istemeye gelcektim,mutlulugmuz için uğraştım hep yanlış bişeyde yapmadım ama sen sözünde durmadın kafana göre takıldın canın ne istiyosa onu yaptın,yapma dediklerimi yaptın şmdi gelmiş haketmedim mi diyosun sence sözünde durmayan birinee ben nasıl eşim diyebilirim dedi.
Hayatinda biri var mi yokmu bilmiyorum ama hep beni suclama cabasinda yok kendi kafana gore takildin beni umursamadin lafi heo bi uzerimde baski hissi son zamanlarda bana içimden bir his senn biriyle konuştuğunu söylüyor o fikri dusnnce sinirlenip sana patliyorm demisti birak baskasiyla mesajlasmayi goz ucuyla dahi bakmiyorum kimseye dedim nisan diyosn ama guvenin olusmadan benim evime gelme arkamda duracagini bilmem lazim durmazsan bende aileme kardi duramam demistim. Gerçekten birini bulup havalarda mi yoksa benden mi bikti anlayamadım ama cok yara aldim bu olayda ailesine bile demis biz ayrildik bitti diye sende soyle ailene diyor. Annem demez mi ben hakli ciktim bak diye onunla bulusucam diye unv derslere girmedm donemim uzadi bebde simdi mezun olabilirdim. nelerden vazgecrm onnla oluym diye edebiyat öğretmenliği kazandım kayt olmadim. Sırf ailem egitim farkını öne sürecek diye. Döner mi abla sence