- 14 Mart 2014
- 255
- 58
- 43
Umarım en hayırlısı ne ise o olur çok zor bir dönemdeyim napacagımı ne düşünceğimi bilemiyorumBurada şunun için izin istiyosun bunun için izin istiyosun diyenler olmuş evet aslında haklılar.Kendi mutluluğumuz için bile birilerinden izin istiyoruz ama aslında bu bize küçük yaşta dayatılan bir durum.Benim de buna benzer bir ilişkim var çok fazla kıskanan,sahiplenen ve karışan biri kendisi.Ben de ruj süremem mesela dikkat çektiği için hatta tayt ve dar şeyler de giyemem.Ama ben bunları seve seve yapıyorum çünkü benim hayatımı paylaşmak istediğim adam bu.Evet ben de onun haberi olmadan herhangi bir kursa falan yazılamam ilk önce onunla konuşurum şöyle bir planım var derim ve o da güzellikle anlattığım için bana engel olmaz.Senin hatan o konuda ona haber vermeden yapmış olman gibi geldi bana.Benim erkek arkadaşım da polislik için eğitim görüyor aramızda sadece 2 saat mesafe var ama biz onunla okuduğum yerde tanıştık ve neredeyse 1 senenin sadece 3-4 ayını dolu dolu birlikte geçirebildik.Ha ben bunlardan bunalmadım mı veya o bunaldık elbette.Önemli olan sadakat eşler birbirlerine gerçekten bağlılarsa bu tip tartışmalar engel değil basamak olmaktan öne geçmemeli.Sonuçta her yaşadığımız bir tecrübe sakın beni yanlış anlama biz seni burada dinledik sen içini döktün bize göre şu an haklısın ama erkek arkadaşının düşüncelerini bilmiyoruz eminim onun da kendine göre haklı sebepleri vardır muhakkak hiç kimse sevmediği insan için bu kadar uğraşmaz.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sen sıkma canını...