• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba bitti

Burada şunun için izin istiyosun bunun için izin istiyosun diyenler olmuş evet aslında haklılar.Kendi mutluluğumuz için bile birilerinden izin istiyoruz ama aslında bu bize küçük yaşta dayatılan bir durum.Benim de buna benzer bir ilişkim var çok fazla kıskanan,sahiplenen ve karışan biri kendisi.Ben de ruj süremem mesela dikkat çektiği için hatta tayt ve dar şeyler de giyemem.Ama ben bunları seve seve yapıyorum çünkü benim hayatımı paylaşmak istediğim adam bu.Evet ben de onun haberi olmadan herhangi bir kursa falan yazılamam ilk önce onunla konuşurum şöyle bir planım var derim ve o da güzellikle anlattığım için bana engel olmaz.Senin hatan o konuda ona haber vermeden yapmış olman gibi geldi bana.Benim erkek arkadaşım da polislik için eğitim görüyor aramızda sadece 2 saat mesafe var ama biz onunla okuduğum yerde tanıştık ve neredeyse 1 senenin sadece 3-4 ayını dolu dolu birlikte geçirebildik.Ha ben bunlardan bunalmadım mı veya o bunaldık elbette.Önemli olan sadakat eşler birbirlerine gerçekten bağlılarsa bu tip tartışmalar engel değil basamak olmaktan öne geçmemeli.Sonuçta her yaşadığımız bir tecrübe sakın beni yanlış anlama biz seni burada dinledik sen içini döktün bize göre şu an haklısın ama erkek arkadaşının düşüncelerini bilmiyoruz eminim onun da kendine göre haklı sebepleri vardır muhakkak hiç kimse sevmediği insan için bu kadar uğraşmaz.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sen sıkma canını...
Umarım en hayırlısı ne ise o olur çok zor bir dönemdeyim napacagımı ne düşünceğimi bilemiyorum :(

kişi kendinden bilirmiş işi. Yani seni suçlar derecede kıskanması çok kötü güvenememiş mi sana. Her ilişkide önemli gerçi ama bu meslekte de eşe güven çok önemli tamam ama güvenmeden mi sana bu yola çıktı. Güvenmediği biriyle nasıl evlilik kararı aldı o zaman. Ya da kendi gözü açıldı senin de öyle olacağını sanıyor.

bak ben okulu onun için uzattığını ve edebiyat öğretmenliğine gitmediğini bilmiyordum. hiçbir erkek için değmez kendi hayatından bu kadar vazgeçmeye.
bak ben yüksek lisansa başladım nişan üzeri eşim her hafta istanbula gidip gelmemi gözE alarak dügünü erken istedi ben de kabul ettim.
eğitim farkı bizde de var. Aileni ikna edebilirdin ama kendi hayatından vazgeçmene cok üzüldüm. Hayatın ona bağlı değil hiçbir erkeğe de bağlı olmayacak Olmamalı. Barıştığınızda da barışırsanız tabi bunlara göre davranmanı tavsiye ederim bir abla olarak.

not: kına gecesi akşamı tartıştığımız için eşim ilişki durumunu kapatmıştı gıcıklık olsun diye.
evet vazgeçtim sırf 4 yıl okucam ailem okuyor öğretmenlik için formasyon falan alacak olmaz dengi değil diyecekler diye hayalim olan edebiyat öğretmenliğimden es geçtim.Adalet okuyordum açıktan 2.ünv nişan olayı olucak maddiyat olarak sıkıştırmayım ailemi hemde dersler kötü geldi diye bıraktım.Bu ara tavrı değişmişti denetliyor gibiydi.Gözünü aç diyip duruyordu çok safmışım öyle derdi kendisi.
Barışmış olsak bile şartlarımı koyucam ister kabul eder ister etmez ne zor bir dönemdeyim abla ne düşüncem napıcam hiç bilmiyorum kafam allak bullak :(
1

ya boşversene bu adamlara değer vermeyeceksin bunları bu hale biz getiriyoruz defolsun gitsin sen yoluna bak sonra pişman olmaktansa şimdi böyle olması en iyisi

arkadaşlara katılıyorum kurtulduğuna sevinmelisin :stop:

uzman olup gitti demişsin kusura bakma da adam kim bilir orda ne haltlar yiyor ki kendi yaptıkları ortaya çıkmasın diye saçma salak bahanelerle seni bastırmaya çalışıyor :110:

ne demek yaa kalem sürerken bile izin almak ayrıca aniden whatsaptan resim istemekte seni denetlemek için yoksa özlediğinden falan değil yani :eek:
Hergün bana düzenli olarak resim atacaksın bakıcam özlüyorum seni derdi,denetlediği aklıma gelmedi biliyormusunuz :(
Ah ahh ..

ya boşversene bu adamlara değer vermeyeceksin bunları bu hale biz getiriyoruz defolsun gitsin sen yoluna bak sonra pişman olmaktansa şimdi böyle olması en iyisi
Çook fazla değer verdim haddinden fazla hemde. Ailem biticek dediği halde ısrarla hayır seviyorum dedim.Yarı yolda kalcagımı tahmin edemezdim..

bu erkek milletinin totosunu niye bu kadar kaldırıyoruz anlamıyorum rimel sürücem ruj sürücem diye izin alıcaksam afedersinizde wc ye giderkende izin alayım ne kadar yapabilirim aşkım diye tövbe yaaaa

bu erkek milletinin totosunu niye bu kadar kaldırıyoruz anlamıyorum rimel sürücem ruj sürücem diye izin alıcaksam afedersinizde wc ye giderkende izin alayım ne kadar yapabilirim aşkım diye tövbe yaaaa
:KK14::KK14::KK14::KK14:

Ya arkadas bu herifleri nerden buluyorsunuz anlamiyorum
Es adayim veya esim benim makyajimakursuma gittigim geldigim yere nasil karisir ya?babam karismamis anam karismamis ona noluyor?bir saygi duyun kendinize yaaaa

soruldumu bilmiyorum yasiniz kac?
siz bir kadinsiniz bunu unutmayin.
ne diye o erkek arkadasinizi dinliyorsunuz, bu ne sacma bi kisitlama.
makyaj yapma, kursa gitme - oldu pasam
evlenincede sunu giyme, disariya cikma, perdeyi kapat, vs vs.......

daral geldi bana...

sevinin bence...

mutlu olmak için kendi yolunu çiz...rimel bile sürmene laf eden adam ilerde daha neler yapmaz..
Geçen hafta skypede konşurken bana dediki makyaj yapmanı istemiyorum ya makyaj ya ben dedi şaşırdım saçmalama sende yani abartma dedim bu kadar abartcagını düşünmedim

Çook fazla değer verdim haddinden fazla hemde. Ailem biticek dediği halde ısrarla hayır seviyorum dedim.Yarı yolda kalcagımı tahmin edemezdim..
önemli olan bundan sonrası zararın neresinden dönsen kar dır böyle düşün ve yoluna devam et ayrıca şunu da unutma çivi çiviyi söker

soruldumu bilmiyorum yasiniz kac?
siz bir kadinsiniz bunu unutmayin.
ne diye o erkek arkadasinizi dinliyorsunuz, bu ne sacma bi kisitlama.
makyaj yapma, kursa gitme - oldu pasam
evlenincede sunu giyme, disariya cikma, perdeyi kapat, vs vs.......

daral geldi bana...

sevinin bence...
22 yaşındayım.
:(

Geçen hafta skypede konşurken bana dediki makyaj yapmanı istemiyorum ya makyaj ya ben dedi şaşırdım saçmalama sende yani abartma dedim bu kadar abartcagını düşünmedim
:confused::confused: heee makyajı seçiyorum desyedin makyajla ilişkşme devam edeceğim deseydin :eek:

Evlenince iki öpücükle cilveyle istediklerimi yaptırırım
Yanyana olunca farklı olur diye düşünüyorsan şimdiden söyleyeyim sevgili olduğun hali evlilikte özlüyorsun resmen
Sen düşün sevgiliyken böyleyse evlenince seni evden çıkarmaz köle gibi yaşarsın
Aileni görmene bile izin vermez

Evlenince iki öpücükle cilveyle istediklerimi yaptırırım
Yanyana olunca farklı olur diye düşünüyorsan şimdiden söyleyeyim sevgili olduğun hali evlilikte özlüyorsun resmen
Sen düşün sevgiliyken böyleyse evlenince seni evden çıkarmaz köle gibi yaşarsın
Aileni görmene bile izin vermez
Yanyana bu kadar kavga etmiyoruz o uzakta diyarbakırda o yüzden sorun oluyor.Aslında mesafelerun sorunu yok ama özlem olunca anlaşamıyoruz.Benim dediklerimi işine geldiği gibi anlıyor yada anlamak istediiği gibi

Back