• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba bitti

Ömür törpüsü insanlar vardır buda onlardan biriymiş.Hayatını, duygularını yavaş yavaş törpüleyerek bitirirler.Ayrılmanız iyi olmuş lütfen barışma.

Niye su erkeklerin herseyinize karismasina izin veriyorsunuz. Onami soracagim yahu makyaj yapip yapmayacagima. En sevmedigim erkek tipi.

Ja bu adamlari ne kadar cok hayatiniza sokuyorsunuz siz. Krem alalim ne demek ja senin paranmi yokta ona söyluyorsun kardesim

Rimel sürdün senden ayrılıyorum sözünde durmuyosun falan.Bu ne garip bir ilişki ayrılma nedeniniz gerçekten şaka gibi.Bence bir şükür namazı kıl.

Hatalı değilsin belkide bahane aramıstır cünkü zaten soguk davranıyormus.Ayrılmanız icin gecerli bi sebep değil ve bunu fark ettiğinde pişman olacak

Haketmedim demek yerine verilmiş sadakam varmış demelisin

Yahu benim makyajıma kursuma karışacak adamın alnını karışlarım be.
Sen bir birey olarak görmüyor musun kendini?
Hadi elin manyağına katlanmışsın bari ayrıldın diye üzülme. Ben olsam sadaka veririm.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin kadınız biz hani şu insan olandan.

Böyle süzmeleri çok arıyor musunuz gerçekten merak ediyorum ?

İyi ki bitmiş.

hayır suçlu filan değilsin kendi bitirmiş kursa gitme göz kalemi sürme bu kadar insanın üstüne gidilmez bi göz kalemi sadece diğeride eğitim sana destek olması lazım bi mesleğin olsun hobin olsun demesi lazım hep senden fedakarlık bekliyo

Siz böyle oldukca bi psikopat daha çıkar karısınıZa merak etmeyin fakat bu günleriniz geri gelmez. Neden ileriyi sizi kosulsuz sevecek karısmayacak güvenecek biriyle geçirmek istemiyorsunz hala dönmesini bekliyorsnz?

Daha öncesinde yaşanan ,biriktirilmiş bişeyler yoksa eğer sizden vazgeçmek için bahane aramış gibi. Cidden şaka gibi,anlamak zor..

Birilerinin insanlara sevmenin kolelik ve mutsuzluk olmadigini, karsilikli mutlu olundugu surece bir iliskiye devam edilebilecegini, ozsayginin onurlu bir iliski icin en elzem sart oldugunu ve basit sebeple bitirmis, hoyratca davranmis ve hala umursamayan bir adam icin haaaala "donsun bak ben ne oyunlar yapacagim" denmesinin ne kadar cocukca oldugunu anlatmasi gerekti.

Babasi-annesi iliskisine mudahale edince direnen kizlarimiz taaaaa rimeline karisan adamlara masum kedi gibi muamele edince, ay canim seviyor da sahipleniyor deyince insanin ici aciyor.

Bu ne bicim ilişki ya kuscam simdi.Rimel göz kalemi sürmek icin izin alıyosun o da sürmiceksin diye kavga cıkarıyor yok artık daha neler...

Son durum hakkında bilgi vermek istedim. Mesaj atti aradi. Çok düşündüm haklisin sana bir anda parladim üzerine geldim. Burda bunalıp sana yüklendm hataliyim özür dilerim dedi.bi sure konuştuk. Annesini aramis.Annesi bu hafta Şali beni görmeye gelicek hem de annemle konuşmaya anneme henüz demedim son anda dicem. Umarim güzel olur herşey ben bu tartışmalardan dolayi içime kapandm eskisi gibi neden güleryüzüm yok nasip duzelcem bilmyrm. Burada bana yorum yazan herkese çok teşekkür ederim hakkinizi helal edin düşünceleriniz benim için önemliydi hep aklimin ucunda olacak iyi ki varsiniz

Back
X