Çok fazla bahane uretiyorsunuz

spor için illa evinizin alt katinda spor salonu olması gerekmez. Bakın internet imkanini var, her türlü sporu bulabilirsiniz. Ama kilonuz fazla, kardiyo gibi tehlikeli şeyler yapmayın.
Diyetisyene mutlaka ama mutlaka gidin. Belki bir metabolizma veya hormon sorunu vardır, bunları öğrenmeniz gerekir. Düzenli kilo verebilmeniz için sindirim sisteminizin de iyi çalışması ve d vitamini eksikliği olmaması gerekir.
Hic bir zaman fazla kilom olmadı ama ekmeğe patolojik boyutta duskundum, anlatilmaz derecede. Bir gün karar verdim ve tamamen bıraktım. Neredeyse 2 yıl hic ekmek yemedim. Şimdi hamilelikten dolayı gözüm kalmasın diye yiyorum. Ben yaptiysam herkes yapar.
Eve abur cubur sokmayin. Çayı boş icemiyorsaniz icmeyin. Yemekleri artmayacak şekilde evde kac kisiyseniz o kadar porsiyon yapın. Isteseniz de fazla yiyemezsiniz.
Bir de, eft diye bir yöntem var. Psikolojik olarak elde edilmek istenen şeylerde uygulaniyor. Sigara bırakma, kilo verme gibi. Bilincaltindaki korkulari, istekleei kontrol etme yöntemi. Araştırıp uygulayın.
Ama ben sizi pek idealist goremedim açıkçası. Belki başkalarına yardımcı olur yazdiklari.