• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA BENİM MİDEM DEĞİL GÖZÜM AÇÇ

Tüm cevaplarınızı okudum. Hiçbir şey yapmayayım ama kilolarım gitsin istiyor gibisiniz. Malesef spor yapmadan kişiye özel diyet olmadan sağlıklı bir şekilde kilolar gitmiyor aksine devamı geliyor.

Diyetisyene gidip yarıda bırakmanız ve spor konusunda bahaneler üretmeniz aslında kilo vermeyi istemeniz gerektiği icin istiyorsunuz gibi geldi bana. Kafada isteme yok. O yüzden bence önceliğiniz bir psikolog olmalı.
Bencede istemeyle cok alakasi var.Dogumdan sonra isteyerek azime 12 kilo verdim.Su an 73 ve kiloyum ve kilo vermem durdu, cunki istegim azaldi, fazla caba sarf etmiyorum ve en onemlisi yuruyuslerimi eskisi gibi yapmiyorum.Yuruyus yapmadan kilo veremedigim icin kilo vermem durdu.Istek gelsin diye bekliyorum , daha vermem gereken 8 kilo var.

O yediklerinizin hamalligini yapiyorsunuz bunu unutmayin.
Cocuk sahibi olmaniza engel olan
Istediginiz kiyafetleri giymenize engel olan
Sirt agrisi bel agrisi yapan
Terin agir agir kokmasina sebep olan
Organlariniza yag baglattiran

Hep o fazladan yedikleriniz.
Yeme icme esiri olmayin.
Hamal olmayin.
Yazik degil mi kemiklerinize?

Uzman yardımı derken diyetisyen den bahsedyosnz galiba buzamana kadr 2 3 kere gittim ama hicbirsey elde edemedim evet 40 kilo baya fazla birde bi zaafim var çay içerken asla boş içmiyorum mutlaka tatlı türden olucak

hem diyetisyene gidip hem kalan yemekleri yediyseniz tabi ki bişey elde edemezsiniz. diyet + spor. bu işin başka mucizesi yok.

Öncelikle çift haneli rakamlara inmeye çalış 40 kilo gözünde büyür hedeflerini ufak tut. 101 kilo tam ben nereye gidiyorum kilosu buna dur demen şart artık. Neden bu kadar yiyeceğe sardın oda önemli tabi hep mi böyleydin yoksa duygusal boşlukların mı var? Psikolojik yardımda alabilirsin.Kolay gelsin.
Sagol canm yarım saattir düşünüyorum ve artık kesin bir şekilde dur diyorum ilk adimim diyetisyen den randevu aldım öncesinde psikiyatr servisindende randevu aldım biri yarın 10 da diğeri cuma 2 de artık durmamamk üzere basliyacagim dua edin bassrsyim

Çok fazla bahane uretiyorsunuz :KK43: spor için illa evinizin alt katinda spor salonu olması gerekmez. Bakın internet imkanini var, her türlü sporu bulabilirsiniz. Ama kilonuz fazla, kardiyo gibi tehlikeli şeyler yapmayın.
Diyetisyene mutlaka ama mutlaka gidin. Belki bir metabolizma veya hormon sorunu vardır, bunları öğrenmeniz gerekir. Düzenli kilo verebilmeniz için sindirim sisteminizin de iyi çalışması ve d vitamini eksikliği olmaması gerekir.
Hic bir zaman fazla kilom olmadı ama ekmeğe patolojik boyutta duskundum, anlatilmaz derecede. Bir gün karar verdim ve tamamen bıraktım. Neredeyse 2 yıl hic ekmek yemedim. Şimdi hamilelikten dolayı gözüm kalmasın diye yiyorum. Ben yaptiysam herkes yapar.
Eve abur cubur sokmayin. Çayı boş icemiyorsaniz icmeyin. Yemekleri artmayacak şekilde evde kac kisiyseniz o kadar porsiyon yapın. Isteseniz de fazla yiyemezsiniz.
Bir de, eft diye bir yöntem var. Psikolojik olarak elde edilmek istenen şeylerde uygulaniyor. Sigara bırakma, kilo verme gibi. Bilincaltindaki korkulari, istekleei kontrol etme yöntemi. Araştırıp uygulayın.
Ama ben sizi pek idealist goremedim açıkçası. Belki başkalarına yardımcı olur yazdiklari.
Inansanizda inanmasanizda bu saatten itibaren dur dedim zaten kendime aslinda bahane uretmiyorum yapamayacagim şeyleri söylüyorum evet randevu aldım yarın birine ertesi gün diğerine gidicem son olarak eklemek isterim aksine metobolizmam hızlı çalışıyor yani basaricam inşallah hersey bebek sahibi olmam için

O yediklerinizin hamalligini yapiyorsunuz bunu unutmayin.
Cocuk sahibi olmaniza engel olan
Istediginiz kiyafetleri giymenize engel olan
Sirt agrisi bel agrisi yapan
Terin agir agir kokmasina sebep olan
Organlariniza yag baglattiran

Hep o fazladan yedikleriniz.
Yeme icme esiri olmayin.
Hamal olmayin.
Yazik degil mi kemiklerinize?
Evet çok yazık dusunuyorumda kendime ne büyük haksızlık yapmışım yemek yiyerek yada yanlış yemek yiyerek

Tüm cevaplarınızı okudum. Hiçbir şey yapmayayım ama kilolarım gitsin istiyor gibisiniz. Malesef spor yapmadan kişiye özel diyet olmadan sağlıklı bir şekilde kilolar gitmiyor aksine devamı geliyor.

Diyetisyene gidip yarıda bırakmanız ve spor konusunda bahaneler üretmeniz aslında kilo vermeyi istemeniz gerektiği icin istiyorsunuz gibi geldi bana. Kafada isteme yok. O yüzden bence önceliğiniz bir psikolog olmalı.
Randevum yatın inşallah gidicem

Aç kaldığım günleri bilirim aç uyuduğum ve yememek için bazen sinirimin bozulip agladigimi bilirim inşallah basaririm peki bir sorum olucak obezite merkezi de diyetisyen gibi mi acaba yoksa farklı şeyleri mi uyguluyorlar
Öncelikle obezite için yapılan testlerle obez olup olmadığınız ortaya çıkar diye biliyorum. Ama diyetisyenler yapıyordur bence illa ki. Şöyle bir durum var benim yaşadığım şehirde aylık diyetisyen ücreti ortalama 300-400 tl arasında. Sizin hamile kalmanız için kaç kiloya inmeniz gerekiyor bilmiyorum ama hadi 70 kilo diyelim 30 kg gitmesi için tahmini 8-9 ay diyetisyene gideceksin. Ortalama bir diyet programında haftada 1 kg yağdan gitmesi hedeflenir. Ama obezite durumunda inan bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim. Sen gittiğin kadın doğum uzmanına doktor danıştın mı?

Öncelikle obezite için yapılan testlerle obez olup olmadığınız ortaya çıkar diye biliyorum. Ama diyetisyenler yapıyordur bence illa ki. Şöyle bir durum var benim yaşadığım şehirde aylık diyetisyen ücreti ortalama 300-400 tl arasında. Sizin hamile kalmanız için kaç kiloya inmeniz gerekiyor bilmiyorum ama hadi 70 kilo diyelim 30 kg gitmesi için tahmini 8-9 ay diyetisyene gideceksin. Ortalama bir diyet programında haftada 1 kg yağdan gitmesi hedeflenir. Ama obezite durumunda inan bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim. Sen gittiğin kadın doğum uzmanına doktor danıştın mı?
Evet bana bebek istiyosan kilo vereceksin dedi evet 70 İdeal Kilo hatta 80 bile olsam hamile kalabilirmjsim

Yok ama kilo vermen lazım dedi sadece
istersen önce devlet hastanesine git nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama diyetisyen işi cidden maliyetli bir iş ama dediklerini uyguladığında %100 memnun kalırsın. İnternetten yaşadığın yeri de yazıp diyetisyen araştır telefonda görüş fiyat sor. Ona göre en kısa zamanda kararlı ol ve başla. Umarım güzel haberler verirsin bize.
Bir kere zaten aylık para verdin mi paşa paşa diyet yapacaksın :KK70:

Back
X