• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA BENİM MİDEM DEĞİL GÖZÜM AÇÇ

Beratinannesii

ÇİÇEĞİ BURNUNDA UYECİK
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
66
28
3
33
Evet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor

Evet bunu söylemekten çekiniyorum ama kendime itiraf edemesemde galiba benim gözüm aç neden böyle oluyor anlamiyorum 26 yaşında 1.66 boy 101 kilodayim bu halimden tabikide memnun değilim kendi hakkım olan yemeği yiyorum aslında midem gerçekten doluyor ama kalan yemek olunca gözüm ye ye diye ısrar ediyor bunu nasıl yenebilirim ne yapabilirim bu halde hayatta kilo veremem ben tam 40 kilo vermem lazım lütfen yardımcın olun ve bunuda anladım kilom yüzünde 19 aydır hamile kalamiyormusum nasıl baş edicem modeme bakılırsa evet doymuş halde ama bakınca yiyesim geliyor

40 kilo az değil, mutlaka zayıflamak için uzman yardımı almalısınız bence
kendi başınıza yapmaya çalışırsanız sağlığınızı bozabilirsiniz

Karatay diyeti kitabını alıp tüm önerileri hayatınıza geçirmeye bakın derim.

çok çok iyi başarı öyküleri var, hatta motivasyon olması açısından Canan Karatayla Şifa Bulanlar kitabını da edinebilirsiniz.

Uzman yardımı derken diyetisyen den bahsedyosnz galiba buzamana kadr 2 3 kere gittim ama hicbirsey elde edemedim evet 40 kilo baya fazla birde bi zaafim var çay içerken asla boş içmiyorum mutlaka tatlı türden olucak

Karatay diyeti kitabını alıp tüm önerileri hayatınıza geçirmeye bakın derim.

çok çok iyi başarı öyküleri var, hatta motivasyon olması açısından Canan Karatayla Şifa Bulanlar kitabını da edinebilirsiniz.
Hiç denemedim ama yararı olacaksa asla hayır demem

Uzman yardımı derken diyetisyen den bahsedyosnz galiba buzamana kadr 2 3 kere gittim ama hicbirsey elde edemedim evet 40 kilo baya fazla birde bi zaafim var çay içerken asla boş içmiyorum mutlaka tatlı türden olucak

aaaa ben de aynen,
o yüzden çay diyeti yapıyorum :KK71:
bitki çayları vs sorun olmuyor da, siyah çay direk finger bisküvi demek benim için :confused:

İnstada motivasyon hesapları var 40 kilo nasıl gider vs insanlar kendi menülerini paylaşarak motive oluyor. Hiçbir ameliyat ya da ürün kullanmadan. Böyle bir şey yapabilirsin.

aaaa ben de aynen,
o yüzden çay diyeti yapıyorum :KK71:
bitki çayları vs sorun olmuyor da, siyah çay direk finger bisküvi demek benim için :confused:
Sorma ya evet bize kilo olarak dönüyo vazgeçme lazım ama mecburum bebeğim için ona tekrar kavusabilmek için en önemlisi artık ağrıyan bacaklarım için sart

Spordan kastiniz ben yürüyüş ve ev isi dışında pek yapacak bir spor malesef yok imkanim yok

canan karatay çok kilolu kişilere öncelikle yürüyüş ve yüzme dışında spor önermiyor.

önce biraz kilo verip sonra başka sporları deneyebilirsiniz, ama şu an zaten eklemlerinizi incitme ihtimaliniz olduğu için çok girişmeyin.

Şimdiye kadar kiloyu problem eden biri değildim ama karar verdim ince olacağım
Herşey bunu gerçekten istemiyle alakalı heralde

Spordan kastiniz ben yürüyüş ve ev isi dışında pek yapacak bir spor malesef yok imkanim yok
Evde de pilates vb yapabilirsiniz kendi kendinize veya bir yürüyüş bandı filan alacak durumunuz varsa olabilir.
Bu bir rutine binmeli. Aksi taktirde yediğinizden kısıp kilo verseniz bile kastan gidebilir kilolar ve sarkma olabilir

İnstada motivasyon hesapları var 40 kilo nasıl gider vs insanlar kendi menülerini paylaşarak motive oluyor. Hiçbir ameliyat ya da ürün kullanmadan. Böyle bir şey yapabilirsin.
Bazen diyorum acaba mide küçültme ameliyatı olsammi midem kuculurse az yerim ve istediğim kiloya ulaşım diye ama sonra neden başka yollar varken bu yolda basvurayimki diyorm

Bebeğiniz için kilo vermeniz gerektiğini kafanıza koyun. Diyetisyene gidin. Devlet hastanelerinin de diyetisyenleri var online olarak yardımcı olanlar da var. Zaten 5 kilo verseniz farkı görüp motive olacaksınız . Biraz direnç gerekiyor.

elde edemedim derken? diyetisyenin söylediklerini yaptınız mı? yapmadınız mı?
eğer yapmadıysanız, tek başınıza hiç yapamazsınız
yok yapıp da kilo veremediyseniz başarısız diyetisyenlere denk gelmişsiniz

Back
X