Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona ne ki ben onuda anlamiyorum kendileri alir satarlar biz kendi aramizda bile lafini etmeyiz bize ne sonuctaMesafe koy hatta hiç görüşme. Tehlikeli kadın.
Bu işde bşe var derken hırsızlık fln deil birinden borç aldınızda söylemiyosunuz sanıyor.
Evet yani oyle savurganlikta yapmadik ev alicaz diye zorlanmadan birikti.Ikinizde calisiyosaniz.borcunuz vs de yoksa niye birikmesin ki 20 bin euro.eltin sacmalamis.
Bazen dusunuyorum benmi onun dediklerini yanlis anliyorum acaba diye. Fazla kimseyede anlatamiyorum hemen dedikodusu oluyo kotu ben olurum sonra diye.
Konuya gelirsek nerdeyse 2 yil olucak evleneli ev alma planimiz bayadir vardi ve sonunda bulduk biraz butcemizi zorluyo ama ikimizde calisiyoruz sonucta ustesinden geliriz dedik ciktik bi yola.
Gel gelelim eltim evle ilgili surekli kucuk kucuk laflar atiyo bana karsi. 20.000 euro onden para verdik toprak parasi olarak geciyo turkiyede nasil bilmiyorum.
Yok aman onu oyle ikinizin calismasiyla birikmez daha iki sene olmamista soylede boylede. Kendileri borclu evlenmisler ve bi kac sene zor durumda kalmislar ama sonucta calisip cabalayip durumlarini duzelmisler ki suanda iki uc tane evleri var.
Bi kac sey daha soyledi iste siz baska bi isler cevirmediginizden eminmisiniz diye ( hirsizlik kacakcilik gibi kotu yollari kastetti ). Kolay yonden kazanmissiniz belli biz helal parayla kac sene alamadik dedi. Sok oldum ya insan dusmanina soylemez ne demek yani biz hirsizlikmi yapip aliyoruz. O an yuzumu astim pardon hangi yon olabilirki dedim. Kopek gibi calsiyoruz ben aksama yemegimi zor yetistiriyorum iki uc gun ayni yemegi yedigimiz oluyo. Bebegimi sicak yatagindan uyandirip anneme birakiyorum bende bilirim evde yatmayi ama cabaliyoz kendi yuvamizin sahibi olalim diye.
Bi kac kisidende duydum laf yapiyomus 250 bine aldilar bu iste bisey var diye.
Ici gercekten bu kadar kotumu benmi alinganlik yapiyorum gucume gidiyo biz hakkimizla helalimizle calisirken haram parayla biseyler yapmis damgasi yemek.
kişi kendinden bilir işi üç tane evi başka yollarla aldıysa artık..takılmayınBazen dusunuyorum benmi onun dediklerini yanlis anliyorum acaba diye. Fazla kimseyede anlatamiyorum hemen dedikodusu oluyo kotu ben olurum sonra diye.
Konuya gelirsek nerdeyse 2 yil olucak evleneli ev alma planimiz bayadir vardi ve sonunda bulduk biraz butcemizi zorluyo ama ikimizde calisiyoruz sonucta ustesinden geliriz dedik ciktik bi yola.
Gel gelelim eltim evle ilgili surekli kucuk kucuk laflar atiyo bana karsi. 20.000 euro onden para verdik toprak parasi olarak geciyo turkiyede nasil bilmiyorum.
Yok aman onu oyle ikinizin calismasiyla birikmez daha iki sene olmamista soylede boylede. Kendileri borclu evlenmisler ve bi kac sene zor durumda kalmislar ama sonucta calisip cabalayip durumlarini duzelmisler ki suanda iki uc tane evleri var.
Bi kac sey daha soyledi iste siz baska bi isler cevirmediginizden eminmisiniz diye ( hirsizlik kacakcilik gibi kotu yollari kastetti ). Kolay yonden kazanmissiniz belli biz helal parayla kac sene alamadik dedi. Sok oldum ya insan dusmanina soylemez ne demek yani biz hirsizlikmi yapip aliyoruz. O an yuzumu astim pardon hangi yon olabilirki dedim. Kopek gibi calsiyoruz ben aksama yemegimi zor yetistiriyorum iki uc gun ayni yemegi yedigimiz oluyo. Bebegimi sicak yatagindan uyandirip anneme birakiyorum bende bilirim evde yatmayi ama cabaliyoz kendi yuvamizin sahibi olalim diye.
Ici gercekten bu kadar kotumu benmi alinganlik yapiyorum gucume gidiyo biz hakkimizla helalimizle calisirken haram parayla biseyler yapmis damgasi yemek.
Eltiyi sevmek zorunda değilsin , hoşlanmıyorsan görüşmezsin olur biter.Bazen dusunuyorum benmi onun dediklerini yanlis anliyorum acaba diye. Fazla kimseyede anlatamiyorum hemen dedikodusu oluyo kotu ben olurum sonra diye.
Ya görüşecek fakat dediklerini umursamayacaksın ya eşine durumu anlatıp kardeşine soracak yengem ne diyor akrabasına hırsız diyor diyecek ya da görüşmeyeceksinBazen dusunuyorum benmi onun dediklerini yanlis anliyorum acaba diye. Fazla kimseyede anlatamiyorum hemen dedikodusu oluyo kotu ben olurum sonra diye.
Zaten yazik esime gidip patliyorum. Yanlis biliyorum ama napiyim. Bosver havlar havlar susar diyo kiskaniyo onun evin uc katini aldikta diye kiskancliktan oldugunu dusunuyo.amannn takılmayın bile agzının payını verin sussun
vallahi kimseye laf söyleyemeyen ben bile eltime agzının payını verdiysem siz hayli hayli verirsiniz..
elti kim yahu
dış kapının dış mandalı mesmeleye bile almayın mesafe koyun gitsin laflarıda agzına tıkayın taviz vermeyin! kıskanıyor cekemiyor belli kuma gemisi yürürmüş elti gemisi yürümezmiş
eşiniz ne diyor merak ettim ?
Ay yok kaynim asabi zaten oyle gidip desek kadini komaya sokar suclu bu sefer iyce biz oluruz.Ya görüşecek fakat dediklerini umursamayacaksın ya eşine durumu anlatıp kardeşine soracak yengem ne diyor akrabasına hırsız diyor diyecek ya da görüşmeyeceksin
hmm eşiniz de farkında ve boşver diyor size öyleyse eşinize patlamak cok yanlış bir durumZaten yazik esime gidip patliyorum. Yanlis biliyorum ama napiyim. Bosver havlar havlar susar diyo kiskaniyo onun evin uc katini aldikta diye kiskancliktan oldugunu dusunuyo.
Bende iki senedir bunun icin savasiyorum ama iste esimin ailesi birbirine cok bagli. Kavgalida olsalar disari karsi bal bal gorunmeye calisiyolar. Boyle olaylardan sonra baya gorusmuyorum ondan sora kaynana gorumce basimin etini yiyo iyi gecinin su bu.Eltiyi sevmek zorunda değilsin , hoşlanmıyorsan görüşmezsin olur biter.
Bazi seylerde cok korudugu olmustur yengesini. O yuzden diyorum zaten al bak bide bana karsi korudugun kisi hakkimizda neler geciriyo kafasindan diye. Takmamaya calisiyorum kimseye anlatmam bile iyce konusu gecmesin diye burda icimi dokuyorum. Daha bu takmamis halim valla daha bi laflari var baska birisi olsa direk depresyona girer.hmm eşiniz de farkında ve boşver diyor size öyleyse eşinize patlamak cok yanlış bir durum
birde hiç birşeyi görmese sizi ezdirse o benim yengem dese ne yapacaktınız ?
havlar havlar susar demiş ee siz niye takıyorsunuz o halde bende cok taktım kafama ben ettim siz etmeyin lütfen değmiyor inanın onlar yüzünden huzurun kaçıyor ruhen tükeniyorsun değmiyor.
anladım sorunlu bir tip demek ki benim eltimde öyle.. iki aileyi birbirine düşürdü yılanın başı resmen..Bazi seylerde cok korudugu olmustur yengesini. O yuzden diyorum zaten al bak bide bana karsi korudugun kisi hakkimizda neler geciriyo kafasindan diye. Takmamaya calisiyorum kimseye anlatmam bile iyce konusu gecmesin diye burda icimi dokuyorum. Daha bu takmamis halim valla daha bi laflari var baska birisi olsa direk depresyona girer.
kaynana ve görümcenin başının etini yemesine izin verme işte..Bende iki senedir bunun icin savasiyorum ama iste esimin ailesi birbirine cok bagli. Kavgalida olsalar disari karsi bal bal gorunmeye calisiyolar. Boyle olaylardan sonra baya gorusmuyorum ondan sora kaynana gorumce basimin etini yiyo iyi gecinin su bu.
Aynen bende yasca buyugumdur diye alttan aliyodum gulup geciyodum simdi ogrendim alttan alttan bende laflari soyluyorum. Oylesi geciyo valla.anladım sorunlu bir tip demek ki benim eltimde öyle.. iki aileyi birbirine düşürdü yılanın başı resmen..
gerçek yüzünü herkes biliyor ama kimse birşey diyemiyor.. kimin ne olduğunu hrkes gördü anladı
beni cok kıskandı cekemedi hasetliğinden fesatlıgından neler yaptı bana bir bilseniz bende daha fazlasını ona yaşattım !
şimdi görüşmüyorum asla ooh kurtuldm zaten burda değil ..buraya geldiği vakitde kaynanama gıcıklıgına gideceğim onu sinir edeceğim
ben çok takardm biliyormsnz inanın onun yüzünden sinir hastası oldumm kendi kendimi yerdm ama bana yaşattıgını yaşattıktan sonra derin bir oh çektim içim sogudu
şimdi o benden kaçsn köşe bucakyemin ederim şu an karşımda olsun saç baş girerim o derece nefret ediyorum !
kinim öfkem nefretim asla bitmeyecek
ama takmıyorum benim en büyük sıkıntım biri laf söylediğimi cevap verememek olurdu.. onunla aynı ortama girmedikçe kaçtıkca ben ondan kendini bir halt sandı
sizde eltinize agzının payını verin susmayın oldumu ?
alttan almayın aman demeyin cevap vermedikce üstünüze gelir.. sonrada buz gibi olun bitti gitti.. hatta mümkünse görüşmeyin bu hadsizle.
Zaten onlarlada tartisiyorum hep bu yuzden siz kendinizi ezdirmissiniz benide oyle yapmaya calistiniz ben bu zamana kadar kimseye ezdirmedim kendimi o kimki beni ona karsi ezik duruma dusuruyosunuz diye. Onlarda iste aman kotu olmayin su bu diyo. Eltimle allahtans samimi degilim bunlari yasatiyo samimi olsam neler olurkaynana ve görümcenin başının etini yemesine izin verme işte..
nedenini söyle.. görüşmek istemediğini dile getir birdahada bu konuda yorum yapılmasını istemiyorum de..
benim kv kp görümce agızlarını açamiyor açtırtmam!