• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba ben eltimi hic sevemiycem

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
777
43
Bazen dusunuyorum benmi onun dediklerini yanlis anliyorum acaba diye. Fazla kimseyede anlatamiyorum hemen dedikodusu oluyo kotu ben olurum sonra diye.

Konuya gelirsek nerdeyse 2 yil olucak evleneli ev alma planimiz bayadir vardi ve sonunda bulduk biraz butcemizi zorluyo ama ikimizde calisiyoruz sonucta ustesinden geliriz dedik ciktik bi yola.

Gel gelelim eltim evle ilgili surekli kucuk kucuk laflar atiyo bana karsi. 20.000 euro onden para verdik toprak parasi olarak geciyo turkiyede nasil bilmiyorum.

Yok aman onu oyle ikinizin calismasiyla birikmez daha iki sene olmamista soylede boylede. Kendileri borclu evlenmisler ve bi kac sene zor durumda kalmislar ama sonucta calisip cabalayip durumlarini duzelmisler ki suanda iki uc tane evleri var.

Bi kac sey daha soyledi iste siz baska bi isler cevirmediginizden eminmisiniz diye ( hirsizlik kacakcilik gibi kotu yollari kastetti ). Kolay yonden kazanmissiniz belli biz helal parayla kac sene alamadik dedi. Sok oldum ya insan dusmanina soylemez ne demek yani biz hirsizlikmi yapip aliyoruz. O an yuzumu astim pardon hangi yon olabilirki dedim. Kopek gibi calsiyoruz ben aksama yemegimi zor yetistiriyorum iki uc gun ayni yemegi yedigimiz oluyo. Bebegimi sicak yatagindan uyandirip anneme birakiyorum bende bilirim evde yatmayi ama cabaliyoz kendi yuvamizin sahibi olalim diye.

Bi kac kisidende duydum laf yapiyomus 250 bine aldilar bu iste bisey var diye.

Ici gercekten bu kadar kotumu benmi alinganlik yapiyorum gucume gidiyo biz hakkimizla helalimizle calisirken haram parayla biseyler yapmis damgasi yemek.

Ya şimdi bişey dicem de. Kum bunları söyleyen elti. Yanı dış kapının dış mandalı. Baktın sıkıntılı bir tıp mesafe koy gitsin. Nıye takıyorsun ki konuşmalarını ? Evet valla kaçakçılığa başladık cok iyi para var bu üste sana da tavsıye ederim gibi onu aşağılayıcı cevaplar ver ve Gül geç. Sınırını bozamasın. Hazır cevap cok önemli

Aman ne takiyorsun ya isine gelmedi konusmazsin araya mesafe koyarsin olur biter

Bazen dusunuyorum benmi onun dediklerini yanlis anliyorum acaba diye. Fazla kimseyede anlatamiyorum hemen dedikodusu oluyo kotu ben olurum sonra diye.

Konuya gelirsek nerdeyse 2 yil olucak evleneli ev alma planimiz bayadir vardi ve sonunda bulduk biraz butcemizi zorluyo ama ikimizde calisiyoruz sonucta ustesinden geliriz dedik ciktik bi yola.

Gel gelelim eltim evle ilgili surekli kucuk kucuk laflar atiyo bana karsi. 20.000 euro onden para verdik toprak parasi olarak geciyo turkiyede nasil bilmiyorum.

Yok aman onu oyle ikinizin calismasiyla birikmez daha iki sene olmamista soylede boylede. Kendileri borclu evlenmisler ve bi kac sene zor durumda kalmislar ama sonucta calisip cabalayip durumlarini duzelmisler ki suanda iki uc tane evleri var.

Bi kac sey daha soyledi iste siz baska bi isler cevirmediginizden eminmisiniz diye ( hirsizlik kacakcilik gibi kotu yollari kastetti ). Kolay yonden kazanmissiniz belli biz helal parayla kac sene alamadik dedi. Sok oldum ya insan dusmanina soylemez ne demek yani biz hirsizlikmi yapip aliyoruz. O an yuzumu astim pardon hangi yon olabilirki dedim. Kopek gibi calsiyoruz ben aksama yemegimi zor yetistiriyorum iki uc gun ayni yemegi yedigimiz oluyo. Bebegimi sicak yatagindan uyandirip anneme birakiyorum bende bilirim evde yatmayi ama cabaliyoz kendi yuvamizin sahibi olalim diye.

Ici gercekten bu kadar kotumu benmi alinganlik yapiyorum gucume gidiyo biz hakkimizla helalimizle calisirken haram parayla biseyler yapmis damgasi yemek.
Cnm mesafeli değil gayet mesafeli ol. Merhaba merhaba disinda konusmaya girme. Bu tarz insanlara ne yapsan olmaz.

KP varmı bilmem de , bence o aile desteği aldığınızı düşünüyor. O yüzden laf sokuyor. Kendileri borçla evlenmişler ya şimdi size yardım ettilerse kıyameti koparmayı bekliyor.

sen bizi kıskanıyorsun işin gücün yokmu senin die sorsana

KP varmı bilmem de , bence o aile desteği aldığınızı düşünüyor. O yüzden laf sokuyor. Kendileri borçla evlenmişler ya şimdi size yardım ettilerse kıyameti koparmayı bekliyor.
Evet varlar ama onlara yardim edende kaynim ve esim. Yani bize katkiyi birak zararlari oluyo kendiside biliyo. Sirf moralimi bozma amacli ben biliyorum zaten

Kişi kendinden bilir işi.
Heralde kendileri o yollarla almışlar ki size de çamur atiyolar.
Üff kim ki o bırakın kendi çapında eglensin dursun.
Bende dusununce dedim demekki kendileri oyle yapmiski bizdende bekliyolar. Ne yani bu ev alan insanlarin hepsi calip cirpiyomu oluyo

Cnm mesafeli değil gayet mesafeli ol. Merhaba merhaba disinda konusmaya girme. Bu tarz insanlara ne yapsan olmaz.
Mesafeli degilim olmaya calisiyo ben alttan aliyorum fazla gelip gitmem. Esimin hatri abisidir diye gorusuyoruz. Gozle gorulur bi kavga falanda yok ortada ama bi gun patlarim

Bende dusununce dedim demekki kendileri oyle yapmiski bizdende bekliyolar. Ne yani bu ev alan insanlarin hepsi calip cirpiyomu oluyo
Yok çalıp cirpmiyo.
Ama sizin elti ya çalıp cirpmistir sizi de öyle saniyodur ya da kısa süre içinde ev aldığınız için kiskaniyodur.
Ne bekliyonuz tipik elti işte kıskanç, haset, patavatsiz. ...

Eltilerin genel bir sorunu galiba bu annemler de simdiki evlerinden daha iyi bi eve gecmek istiyolar ama henuz karar vermediler yengem annemin agzini aramis annem de daha birsey yok hayirlisi demis evler pahali malum..gidip herkese yaymış ki yengemler ev aliyor paralari cok diye bu tipler degismez ama lafini agzina tikmak da boynumuzun borcu olmali bence..

Mesafe koy hatta hiç görüşme. Tehlikeli kadın.
Bu işde bşe var derken hırsızlık fln deil birinden borç aldınızda söylemiyosunuz sanıyor.

Back
X