- 7 Aralık 2019
- 36
- 12
- 3
- 52
- Konu Sahibi hanifeCe in
-
Kesinliklemesajların içeriği ne? gerçi içeriğinin ne önemi var, eşiniz evli bir kadınla mesajlaşma düzeyine gelmiş, ne konuşurlarsa konuşsunlar yaptığı masum değil
Emin olmak istiyorum, emin olursam beni salak yerine koydular eşine de bilgi vermek istiyorum. O kadar zorluklara gögüs gerdim ki fedakarlığın sonu bu oluyor sanırım.Ya isterlerse yemek tarifi konuşsunlar
Ne münasebet mesajlaşıyorlar?
Ne mana yani? Neden sessiz kalıyorsun?
Birçok zorlluktan geçtik beni sevdiğine inandım yada inanmak istedim hepEşinizin, kız kardeşinin arkadaşıyla msjlaşması saçmalıktan ibaret zaten. Ne işi var?
Siz de pek nazik davranmışsınız bu durumda
Sadece whatsapp mesajı için mi? Görüşmede oluyor sanırım. Programı indirdiğimi bilsin istemiyorum şimdilikWhatsCam programı kullananlar var bende meraktan indirmiştim eşimede indirttim denemiştik ve gerçekten gelen her mesajı okuyabiliyosunuz tabi karşı taraf okuyup silmeden siz bunu gizli yapacaksınız aldatıldığınızı düşünüyorsanız
sözüm ona çok güvenilirdir kocam, olanlar ortadaBence yazışıp siliyorsa aslında program indirmenize lüzum yok ortada maalesef :/ ayrıca kayınvalidenizde misafir varken eşinizin edeben evinize geçmesi gerekiyordu
Eğer telefonu yanında götürmüyorsa tabii çünkü aldatan kişiler daha doğrusu aldatan kişilerin büyük bir kısmı WC giderken yanlarında telefonlarını götürürlermişEşiniz wc ye banyoya gitiğinde onun telefonundan kadına eşinizin ağzından mesaj atın.
Cevaba göre konuşturun kadını.
Bir şeyler ortaya çıkar.
Neyden emin olacaksın?Emin olmak istiyorum, emin olursam beni salak yerine koydular eşine de bilgi vermek istiyorum. O kadar zorluklara gögüs gerdim ki fedakarlığın sonu bu oluyor sanırım.
Yok bunun güvenilir olup olmamakla ilgisi Yok evi olmasa neyse bi nebze ama kendi evi varsözüm ona çok güvenilirdir kocam, olanlar ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?