14 ağustos canımbat kaç? daha varsa normal bu sonuç
bakarmisin arkadasim. hayalet cizgi degil demiaynen kız gidin bir an önce sonuca varın valla bende merak ettimeğer sonucun daha yüksek çıkarsa gitmo devlete, sonuçları çarp suratlarına tokat gibi
ay sağ kasığım resmen kazınıyor gibi ya bacağıma vuran ağrı varbat kaç? daha varsa normal bu sonuç
kızlar şmdi aldım kan sonucumu 7 çıktı :O
geçmedi 1 hafta var
inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsun bugün özelde yaptırsam mı acaba kan testini ne dersinbence bu sonuç gayet normal , daha adete çok var canım kendını kasma rahat bırak ,
allahın izniyle hamılesın
Canım sonucun hayırlı olsun. Daha adetine 7 gun var degerin 2 gunde bir 2 katina çıksa 14 ünde 70 80 olur ki bi da en az olacagi deger daha fazla bir artisla da artabilir. :) sen persembe günü kan ver tekrar içini de ferah tut.ay sağ kasığım resmen kazınıyor gibi ya bacağıma vuran ağrı var
inşallah canım inşallah darısı tüm isteyenlere olsun bugün özelde yaptırsam mı acaba kan testini ne dersin
yok valla hayalet değil gördüm ben. inşallah sen de hamilesin :) bat geldi mi?bakarmisin arkadasim. hayalet cizgi degil demi
valla canım benim açıkcası dün gitme sebebim kço sancım vardı o beni düşündürdü normal olsaydı bekleyebilirdim acaba 2 gün değil de adet gecene kadar mı beklesem bak bunlarda dünden bu yana yapılan testler bilmiyorum kim demişti yap koyulaşma var mı diyeCanım sonucun hayırlı olsun. Daha adetine 7 gun var degerin 2 gunde bir 2 katina çıksa 14 ünde 70 80 olur ki bi da en az olacagi deger daha fazla bir artisla da artabilir. :) sen persembe günü kan ver tekrar içini de ferah tut.
oooo daha 1 hafta var sen çok erken öğrenmişsin. erken mi yumurtladın? bence kafanı hiç bulandırma adet günü veya 1 gün sonrası git14 ağustos canım
13 agustos bat cnmyok valla hayalet değil gördüm ben. inşallah sen de hamilesin :) bat geldi mi?
tsmam o zaman dediğin gibi varsa da olanı yıpratmış oluyorum aslında az önce aradım özeli kan testi için ama mevlam nasip etmişse gerisi boş adet olmazsam zaten vardır bişeyler beni bu kimyasallar korkuttu onun haricinde beklerim sıkıntı değillütfen biraz sabret bu kadar gerginlik bile bebeğe zarar verir ,
cuma günü teste gidersin ,
ben adet günü yaptırdım 32 çıkmıştı meselaa
sonucun gayet iyi sadece sabır
evet canım adetimin 13.günü falandı yumurtladım o yüzden dedim heralde hemen tutmuş kanda da yüksektir ondan gittik kan testine yoksa işim neoooo daha 1 hafta var sen çok erken öğrenmişsin. erken mi yumurtladın? bence kafanı hiç bulandırma adet günü veya 1 gün sonrası git
ya siz ne kadar erken öğreniyorsunuz hem de idrarda13
13 agustos bat cnm
tsmam o zaman dediğin gibi varsa da olanı yıpratmış oluyorum aslında az önce aradım özeli kan testi için ama mevlam nasip etmişse gerisi boş adet olmazsam zaten vardır bişeyler beni bu kimyasallar korkuttu onun haricinde beklerim sıkıntı değil
13. gün 1 gün erken ama idrarda çabuk öğrenmişsiniz ahahah.evet canım adetimin 13.günü falandı yumurtladım o yüzden dedim heralde hemen tutmuş kanda da yüksektir ondan gittik kan testine yoksa işim ne
cnm catlatma ignesi yaptirmistim. 14. gun bgn merak ettimya siz ne kadar erken öğreniyorsunuz hem de idrardamaşallah.
kan verip dr görünmek için adetin geçmesini bekle bence sen de
hayırlı olsun umarım sağlıklıdır :)cnm catlatma ignesi yaptirmistim. 14. gun bgn merak ettim
ins canim. sonuc husran olmasin dahayırlı olsun umarım sağlıklıdır :)
inşallahhh iletişimde kalalım benim sağ kasığım ağrıyo sanki bi yumruk var akıntım da sanki biraz fazlalaşmış gibi dün kupkuruydumşuan bende beklemedeyim sabır çekiyorum devamlı
varsa zaten adet olmam diyorum , bu benım 2 bebegım olacak kzıım 10 yaşında ,
inşallah vardır inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?