Canım resmini atsana buraya daha adet tarihine varsa silik çıkması normal takip et doktora git bence emin olmak içinyine damlattığım gbi silik çıktı ama düne göre öyle zor ayırt edilmiyo yani eline alan rahatlıkla görür
Ignenin 14 cu gunu mu canim? Kac dk da cikti?bendede boyle durumlar. 14. catlatma ignesi
Canım resmini atsana buraya daha adet tarihine varsa silik çıkması normal takip et doktora git bence emin olmak için
Canim 7 degeri yeni bence umutsuzluga kapilma 2 gun sonra gel demiş yok demrmiski doktorunyine damlattığım gbi silik çıktı ama düne göre öyle zor ayırt edilmiyo yani eline alan rahatlıkla görür
E pozitif ama yeni sanirim sen umutsuzluğa kapilma:)
Testin markası ne canim
ucuz teste çıkan kana çıkmıyor o kafa kurcaladı bizde canım ilkimde kanda 400leri görünce 7 bi garip geldi :))E pozitif ama yeni sanirim sen umutsuzluğa kapilma:)
valla 4 tlye aldım vedexa diye bişeyTestin markası ne canim
devlete gittim canım bilmiyorum bende şaşırdım kafamız çok karıştı bugün özele mi gitsem acaba 2 güne bi kadın doğuma git dedibu testlerin hassasiyeti kaç acaba? 10 ml bile olsa 7 çıkan değeri göstermemesi gerekir. labaratuvar güvenilir miydi? 7 hcg değeri hiçbir testte çıkmaz ki kanda 7. idrar 5tir örneğin. bence perşembe gittiğinde başka bir yere git
yok bana çok mantıksız geldi. ilk testte gayet görülebilir çizgi var. kanda en az 50 falan çıkması gerekirdi. sonucu görünce kimyasal sanırım dedim üzüldüm açıkçası. bugünkü test biraz daha koyulaşmış. sonuçta bi yanlışlık var bence özele gitdevlete gittim canım bilmiyorum bende şaşırdım kafamız çok karıştı bugün özele mi gitsem acaba 2 güne bi kadın doğuma git dedi
aynen canım dün saatlerce kalmasına rağmen zor ayırt edilen çizgi bugün 10 dk sonda tam bir bakışta ayırt edilebilir hale geldi telefpnda bulanık çıkıyor şuan pembemsi bi çizgi var silik değil bekledikçe daha da arttı koyuluğu bugün özelde yaptırırım müsait olursamyok bana çok mantıksız geldi. ilk testte gayet görülebilir çizgi var. kanda en az 50 falan çıkması gerekirdi. sonucu görünce kimyasal sanırım dedim üzüldüm açıkçası. bugünkü test biraz daha koyulaşmış. sonuçta bi yanlışlık var bence özele git
yok bana çok mantıksız geldi. ilk testte gayet görülebilir çizgi var. kanda en az 50 falan çıkması gerekirdi. sonucu görünce kimyasal sanırım dedim üzüldüm açıkçası. bugünkü test biraz daha koyulaşmış. sonuçta bi yanlışlık var bence özele git
gayet uzaktan da görebiliyorum. büyük ihtimal şuan tutunma evresinde umarım sağlıklıdır ve seninledir :)Eki Görüntüle 2176911 şimdi çektim 15 dk falan geçmiştir yaptığımın üzerinden
bende öyle tahmin ediyorum belki 2 3 gün sonda yaptırsaydım olduğunu anlayacaktım eşim baya heyecanladı hatta diyo bugünde gidelim ne olacak artan artmıştırgayet uzaktan da görebiliyorum. büyük ihtimal şuan tutunma evresinde umarım sağlıklıdır ve seninledir :)
aynen kız gidin bir an önce sonuca varın valla bende merak ettimbende öyle tahmin ediyorum belki 2 3 gün sonda yaptırsaydım olduğunu anlayacaktım eşim baya heyecanladı hatta diyo bugünde gidelim ne olacak artan artmıştır
bat kaç? daha varsa normal bu sonuçEki Görüntüle 2176912 sonuncu foto buda ay ueter be be paranoyak oldum
idrar kabina somtum cikardim. hemen ciktiIgnenin 14 cu gunu mu canim? Kac dk da cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?