Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilkim gibi meraklandjm demi elinden öper bi oğlum var 3bucuk yasında ya 2.bücür :)
Aa biz ayniyiz senle... Bende düşünüyorum ama çokta aman aman olsun diyemiyordum.. bizim bicirik biraz hareketli bu ay bende belirtiler ve silil ikinci çizgi vak'asi var. O yüzden sardim buralara

Aa biz ayniyiz senle... Bende düşünüyorum ama çokta aman aman olsun diyemiyordum.. bizim bicirik biraz hareketli bu ay bende belirtiler ve silil ikinci çizgi vak'asi var. O yüzden sardim buralara
olursa 2.bücür olcak evet :) ikimizinde hakkında hayırlısı olsun eşim çok istiyordu oğlum mayıs doğumlu eğer rabbim bununda boğazını delerse ikisi aynı ay doğumlu olacak :)

olursa 2.bücür olcak evet :) ikimizinde hakkında hayırlısı olsun eşim çok istiyordu oğlum mayıs doğumlu eğer rabbim bununda boğazını delerse ikisi aynı ay doğumlu olacak :)
Aminnn.. Rabbim hayirla guzel haberler nasip etsin... Benimde eşim çok istiyor testi o aldi pozitif ama hic panik heves yapma dedim.. iyi ki dedim isim bile düşünüyor... hem de kiz Rabbim yüzünü guldursun tüm isteyenlerin..

kız mı istiyor maşallah :) amiiin allah isteyen herkese hayırlı evlat eli kolu düzgün sağlıklı sıhhatli evlat versin

wiha02 kuzum kendimi gordum sende ilk yaptigim gun o kadar silikti ki burda da kizlar gormemisti ben goruryordum o gun her tuvalete gittigimde test yapmistim ve sonuc ayniydi, senin 5 dk da cikiyor benim 15 dk sonra cikmisti, hamilesin kuzzzumm

Sen kac gun kala testte gordun ve hangi testlerdendi :)

gidebilirsem bşrazdan eşim götürcek kan testine he valla ne sabırsızlık hatta geldim gene evde yaptım akşam üste attım yine silik çıktı hemde hemen 1 dk olmadan bencede artık inanayım ama benim şu 2 gündür olan kasık ağrısınj napcam bilmiyorum

Gidin de yaz mutlaka :) girip bakıcam gece :)

Agrilar normal canim ama doktorun bi seyler yazmasi gerek, benim da ara sira oluyor ilac iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…