Aa biz ayniyiz senle... Bende düşünüyorum ama çokta aman aman olsun diyemiyordum.. bizim bicirik biraz hareketli bu ay bende belirtiler ve silil ikinci çizgi vak'asi var. O yüzden sardim buralarailkim gibi meraklandjm demielinden öper bi oğlum var 3bucuk yasında ya 2.bücür :)
olursa 2.bücür olcak evet :) ikimizinde hakkında hayırlısı olsun eşim çok istiyordu oğlum mayıs doğumlu eğer rabbim bununda boğazını delerse ikisi aynı ay doğumlu olacak :)Aa biz ayniyiz senle... Bende düşünüyorum ama çokta aman aman olsun diyemiyordum.. bizim bicirik biraz hareketli bu ay bende belirtiler ve silil ikinci çizgi vak'asi var. O yüzden sardim buralara
Masallah. Her çocuk başka heyecan :)ilkim gibi meraklandjm demielinden öper bi oğlum var 3bucuk yasında ya 2.bücür :)
Aminnn.. Rabbim hayirla guzel haberler nasip etsin... Benimde eşim çok istiyor testi o aldi pozitif ama hic panik heves yapma dedim.. iyi ki dedim isim bile düşünüyor... hem de kiz Rabbim yüzünü guldursun tüm isteyenlerin..olursa 2.bücür olcak evet :) ikimizinde hakkında hayırlısı olsun eşim çok istiyordu oğlum mayıs doğumlu eğer rabbim bununda boğazını delerse ikisi aynı ay doğumlu olacak :)
kız mı istiyor maşallah :) amiiin allah isteyen herkese hayırlı evlat eli kolu düzgün sağlıklı sıhhatli evlat versinAminnn.. Rabbim hayirla guzel haberler nasip etsin... Benimde eşim çok istiyor testi o aldi pozitif ama hic panik heves yapma dedim.. iyi ki dedim isim bile düşünüyor... hem de kiz Rabbim yüzünü guldursun tüm isteyenlerin..
Aminnn....kız mı istiyor maşallah :) amiiin allah isteyen herkese hayırlı evlat eli kolu düzgün sağlıklı sıhhatli evlat versin
Sen kac gun kala testte gordun ve hangi testlerdendi :)wiha02 kuzum kendimi gordum sende ilk yaptigim gun o kadar silikti ki burda da kizlar gormemisti ben goruryordum o gun her tuvalete gittigimde test yapmistim ve sonuc ayniydi, senin 5 dk da cikiyor benim 15 dk sonra cikmisti, hamilesin kuzzzumm
Bir de kac gunde bir adet oluyordun:))wiha02 kuzum kendimi gordum sende ilk yaptigim gun o kadar silikti ki burda da kizlar gormemisti ben goruryordum o gun her tuvalete gittigimde test yapmistim ve sonuc ayniydi, senin 5 dk da cikiyor benim 15 dk sonra cikmisti, hamilesin kuzzzumm
gidebilirsem bşrazdan eşim götürcek kan testine he valla ne sabırsızlık hatta geldim gene evde yaptım akşam üste attım yine silik çıktı hemde hemen 1 dk olmadan bencede artık inanayımwiha02 kuzum kendimi gordum sende ilk yaptigim gun o kadar silikti ki burda da kizlar gormemisti ben goruryordum o gun her tuvalete gittigimde test yapmistim ve sonuc ayniydi, senin 5 dk da cikiyor benim 15 dk sonra cikmisti, hamilesin kuzzzumm
gidebilirsem bşrazdan eşim götürcek kan testine he valla ne sabırsızlık hatta geldim gene evde yaptım akşam üste attım yine silik çıktı hemde hemen 1 dk olmadan bencede artık inanayımama benim şu 2 gündür olan kasık ağrısınj napcam bilmiyorum
mesaj atmış çok yoğunlaştı burası bence gidemicez diyeGidin de yaz mutlaka :) girip bakıcam gece :)
bende öyle tahmin ediyorum 3 hafta falandırHamilesin ama daha çok erken dönem galiba
Adete 9 gun kala, normal gebelik testinde canim. Ertesi gun de kan verdim pozitiff cikti.Sen kac gun kala testte gordun ve hangi testlerdendi :)
Peki adet dongun uzun mu. Benim 24 25 gün falan. Ondan merak ediyorumAdete 9 gun kala, normal gebelik testinde canim. Ertesi gun de kan verdim pozitiff cikti.
Agrilar normal canim ama doktorun bi seyler yazmasi gerek, benim da ara sira oluyor ilac iciyorum.gidebilirsem bşrazdan eşim götürcek kan testine he valla ne sabırsızlık hatta geldim gene evde yaptım akşam üste attım yine silik çıktı hemde hemen 1 dk olmadan bencede artık inanayımama benim şu 2 gündür olan kasık ağrısınj napcam bilmiyorum
29-30 gun canim, ovulyasyon testi yapmisdim gecen ay 11 ci gunumde catladi yumurtam, ustunden 10 gun gecmis testte cikti.Ko
Peki adet dongun uzun mu. Benim 24 25 gün falan. Ondan merak ediyorum
inşallah canım kanı da görsem rahatlicamCnm bencede kesin hamilesin iki çocuğum da da bu şekilde silik çıktı çizgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?