Gabortoz'un Çeyizleri :) buyurun:)

kızlar avizelerimin bir kısmını aldım resimlerin bi kısmını burdan ekliyorum diğerleri evdeki bilg olduğu için akşam eklicem

mutfak için kırmızı olanı aldım antre ve gece holü için 2 numara olandan aldım

bu daaa paspasımız

Hepside çok güzeller canım güle gülle kullan.. misafir servis takımına bayıldım nereden aldın acaba.

Gerçekten seçimleriniz kaliteli ve hoş görünüyor. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah .Günlük yatak örtüsünü nerden aldınız ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim ? :)

Gerçekten seçimleriniz kaliteli ve hoş görünüyor. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah .Günlük yatak örtüsünü nerden aldınız ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim ? :)

öncelikle çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)) günlük yatak örtümü markafoniden aldım yanlış hatırlamıyorsam 150 tlydi. ismi lotti ecobella home googledan bakabilirsin çok kullanışlı şöyle ki örtünün içine yorgan koyabiliyorsun

evet baktım ecobellanın sitesine.Online alışveriş var diyor ama yok,fiyatlar yazmıyor,ayrıca yatak örtüsü olarak değil de pike olarak var bu modelden.herhangi bi yerde görürsen bana msj atarsan çok sevinirim. Çok beğendim çünküüü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…