Gabortoz'un Çeyizleri :) buyurun:)

brabantia ütü masam 100 tl ye geldi evmanyadan ve fantom çamaşır kurutmalığım era banyo paspasını da ladım ikisi 92 tlye geldi :)

Eki Görüntüle 462157

evmanyada güzel indirimler var tavsiye ederim kredi kartına vade farksız 6 ay taksit yapıyor ben daha önce alışveriş yaptığım için güvenilir bi site olduğunu söyleyebilirim.

Ütü masasını iyi yakaladık markafonide en ucuz hali 140 a falan geliyodu :)) İyi günlerde kullanırız inşallah

hiç sorma :)) diğerleri içinde aynısı geçerli kurutmalığım 45 e geldi piyasada 50 tlden aşağıya yoktu bugün şanslıyım

Ben de kurutmalığı altıncıcadeden aldım :) İyi yaptık diyorum kurutmalık kötü olunca hemen paslanma ve soyulma problemi oluyor oı güzelim çamaşırlarımız mahvolurdu sonra :)

Ben de kurutmalığı altıncıcadeden aldım :) İyi yaptık diyorum kurutmalık kötü olunca hemen paslanma ve soyulma problemi oluyor oı güzelim çamaşırlarımız mahvolurdu sonra :)

çok şekersin yaa :)) aman çamaşırlarımıza bişeycik olmasın hamaratlığımıza laf gelir DD

canım biev servisliklerin eline ulaştı mı ben e almak isityorum ama kullanışlı mı diye tereddütlerim var

Canım güle güle kullan çeyizciklerini hepsi çok güzeller

Ne zamandır baharatlara bakıyorum ama bi türlü beğenemiyorum.Senin çeyizlerine bakarken gözüme çarptı hemen nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim?
Bi de çelik baharatlıklar küfleniyomuş diye duymuştum sen araştırıp mı aldın?

öncelikle teşekkür ederim tatlım beğnmene sevindim :) bende buradaki arkadaşlardan gördüm çoğu şeyi aldım baharatlığa gelince esse den almıştım indirimdeydi 29 tlye şimdi fiyatını bilmiyorum paslanacağını şimdilik düşünmüyorum paslanırsada alırım yenisini çok para vermediğim için acımam yani alırsam da şuanki favori markam brabantia biraz pahalı ama eder :)

Rice ederim canım benim

Hakkaten uygunmuş fiyatı.İnternette ki alışveriş sitelerinde ki kampanyalara falan esse gelirmi ki ya ben çok beğendim ama esse mağazası görmedim ben hiç burda.

Rice ederim canım benim

Hakkaten uygunmuş fiyatı.İnternette ki alışveriş sitelerinde ki kampanyalara falan esse gelirmi ki ya ben çok beğendim ama esse mağazası görmedim ben hiç burda.

canım markafoni ile trendyola ayda bir mutlaka geliyo takip edersen alırsın nerde yaşıyorsun ki yok orda :/

Esse'nin online alışverişi var. Ben kullandım. Dikiş kutunu nerden aldın canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…