çok orjinal hep bakarım anatar askılarına ama böyle bişey görmemiştim. markası ne?
Çok güzel canım güle güle kullan ben de almak istiyorum ama anahtar askılığı :))
Herşeyin çok güzel, hepsini güle güle kullan inşallah.
Misafir yemek takımın bence çok şık,zarif. Çok beğendiğim bir modeli tercih etmişsin.
Mutluluklar dilerim.
beyaz eşyalarımız aynı canım iyi günlerde kullan
canım beyaz eşyaların haricinde fotoğrafların gözükmüyor
çeyizlerin hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inş
benim çeyiz topiğime de beklerim bi kahve içeriz
cn herşeyın cok hoş.beyaz esyalarda alınmıs ne guzel.bışey sormak ısytıyorum.evımın mutfagını pembe beyaz yaptırmak ıstıyorum.çok mu garıp olur.bırde beyaz aryaları emızlık ve cızılmemesı ıcın grı renk ıstıyorum.çok zıt durur mu sence?
masa örtüsü ile ekmekliğini nerden aldığını öğreneilir miyim???
canııım öncelikle çeyizin çok zevkli ve güzel :)) güle güle kullanırsın inşallah ben çok beğendim. beyaz eşyanı ve wc takımına bayıldım ya çok güzeller güzel günlerde kullanırsın inşallah :))
teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun wc takımını evmanyadan aldım çok güzel tavsiye ederim alabilirsin :)) ama alacakasan çekin varsa çeklerle al ben öyle almıştım.
evmanya internetten mi aldın canım ?? ben porselan cam ürünleri için tedirgin oluorum yoksa çoğu şeyim intertten aldım :)) bu çek olaylarından pek anlamıorum yaa r10 falan diyorlar nasıl olur hiç bilmiorum sadece kargo bedavaları kullanıorum ben de:))