Gabortoz'un Çeyizleri :) buyurun:)

Haliların çok güzel canım nereden aldın fiyatlar ne aralıkta ben bir türlü karar veremiyorum evi tam olarak yerleştirince düşüneceğim galiba. Renk konusunda çok kararsızım ama ben de senin aldıkların gibi sade modeller istiyorum.

canım salon halım saray halı vizyon temiz hava diye geçiyo 3 m2 aldık
oturma odası ve yatak odası pierre cardin ikiside 2m2
mutfak halısı hediye o yüzden markasına bakmadım
antre ve misafir yatak odası royal halı

hepsi toplamda 1500 e geldi sade modeller artık yok gibi alaturka ve country modeller var moda şuan onlar

Bu kadar halıyı uyguna almışsınız hepsi de çok kaliteli görünüyor güle güle kullanın :)

perdelerimmmmm

salon perdemiz kruvaze olacak altında da storu olacak

mutfağıma zebra yaptırdım onun resmini çekmedim

yatak odası perdem vizon rengi olan kanat olacak tülü puantiyeli yatak örtüme uygun aldım

oturma odama yani mor köşe takımlı odama

antreme aldığım ikea aynam halıma uygun oldu :))

canım perdelerin güzel olacağa benziyor insanlar şuan gözlerinde canlandıramamıştır. O ayna da çok güzel misscurious ta antreye koymuştu süper duruyor. Hepsini güle güle kullan amin inşallah

canım perdelerin güzel olacağa benziyor insanlar şuan gözlerinde canlandıramamıştır. O ayna da çok güzel misscurious ta antreye koymuştu süper duruyor. Hepsini güle güle kullan amin inşallah

evet canım biliyorum missin evini çok beğeniyorum zaten benim tarzıma benziyo aldıklarımın çoğunu o da almış benim evimde ona benzer olacak sanırsam :)))

Ağız tadıyla,Aşk'la inşAllah
canım ya masa örtüne aşık oldum resmen
nereden olduğunu sorabilir miyim?

kızlar davetiyemi seçtim ve bugün biraz kına için alışveriş yaptık ayrıca gelin hamamı da yapacam kuzenlerimle ve yakın arkkadaşlarımla inş herşey gönlümüzcde güzel olur

davetiyem

Eki Görüntüle 500991

bindallım bunun bordo rengini aldım paketli olduğu için mankenin üzerindeki mavili olanın resmini çektim

papuçlarım

kına tacım

kına el gülüm

nedimelerimin taçları

nedimelerimin mumları
Eki Görüntüle 500982

kınada dağıtmak için aldığım kına hediyeliklerim ve süslenmiş hali

hamam sefası için aldığım tef ve parmak zillerim

hamam için arkadaşlarıma hazırladığım sabun,kese,oje hediyeliği
üzerine yazısı eklenecek :)

bu da para takılması için kayınvalidemin hazırladığı para kurdelesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…