Gabortoz'un Çeyizleri :) buyurun:)

gabortoz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
664
1
öncelikle bana çeyiz dizme konusunda ilham veren bu siteye çooook teşekkür ediyorum. Değişik şeyler gördüm burda ve içimdeki alışveriş canavarını dışarı çıkarttı biri beni durdursun :))))

daha önce kapatmak zorunda olduğum eski hesabım olan escag da çeyizimin diğer parçalarını görebilirsiniz yorumlar buraya ama
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...escag-in-ceyizcikleriduzenlenmis-haliyle.html

[/I]EVİMİN BİTMİŞ RESİMLERİ(KISMEN) 21. SAYFADA İYİ SEYİRLER :)

MUTFAK MASA SANDALYEM

masam beyaz cam sandalyelerim siyah

MOBİLYALAR

Portmanto
köşe takımım
mini kitaplık
yatak odam

salonum
koltuklarımın berjerleri sade yastıklarında da kahverengi dalgalar var

HALILARIM

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/528290-gabortozun-ceyizleri-buyurun-16.html :)

ELEKTRONİK KÜÇÜK EV ALETLERİ BEYAZ EŞYALAR

MİSAFİR YEMEK TAKIMIM VE ÇATAL BIÇAK TAKIMIM

TENCERE TAKIMLARIM DÜDÜKLÜ TENCEREM

MİSAFİR SERVİS TAKIMIM

TUPPERWARELARIM

MASA ÖRTÜLERİM

Eki Görüntüle 416630

MUTFAK İHTİYAÇLARIMM

EV İHTİYAÇLARIM

AVİZELERİM

AKSESUARLARIM

(mudo saatim)

(laptop masam)
(kucak tepsim)

BANYO AKSESUARLARIM

NEVRESİMLERİM BATTANİYELERİM

Eki Görüntüle 416631

GÜNLÜK YATAK ÖRTÜM

GELİN YATAK ÖRTÜM

YATAĞIM

GECELİKLERİM PİJAMALARIM

NİKAH ŞEKERİM

KINA GECESİ MALZEMELERİM

bunun bordo rengi

Son düzenleme:
Öncelikle güle güle kullan canım. Mor battaniyene bayıldım. Nereden ve ne kadara aldığını söyler misin? Mor koltuğumla süper uyumlu olacak

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN PEMBE NEVRESİM TAKIMINA MASA ÖRTÜNE VEEEEE PASTA SETİNE BAYILDIM MÜKEMMEL CANIM

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN PEMBE NEVRESİM TAKIMINA MASA ÖRTÜNE VEEEEE PASTA SETİNE BAYILDIM MÜKEMMEL CANIM

teşekkür ederim canım nevresim takımım özdilek masa örtüsünü geçen markafoniden aldım ismini hatırlamıyorum pasta setide teyzemlerin hediyesi bernardodan almışlar :)

Hepsi çok güzel ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin Allah.

Özellikle bu takımı hangi marka çok beğendim ve kaça aldın :26:

markafoniden aldım canım ecobella diye geçiyo markası 165 mi neydi ben çek kullandım 110 tl ye geldi
yatak örtüsü içine yorgan da koyulabiliyo çarşaf 4 tanede yastığı var çalışıyorsan eğer markafoniden takip et al

kızlar bu da kendim dizayn ederek diktirdiğim kokoş yatak örtüm 400tlye diktirdim yastıklarının doldurulması da dahil
annemlerin yatağına serdim bakalım beğenecekmisiniz kokoş yatak örtümü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…