Gelinlik Modelleri futbolcu volkan demirel in eşi Zeynep sever in Gelinliği ...

bende kabarık hiç sevmiorum sana katılıorum lirik güzel artık çok eskide kaldı kabarıklar çok basit geliyor ve asil durmuyor vereliniortak

vereliniortak

Sakın cayma.kaydirigubbakcemile3Gönlüne göre olur iinş. gelinliğin.Benim de gelinliğim kabarık değildi.Dar ,uzun kuyrukluydu.
Tebrikler şimdiden.hihoyyyt

bayılıyorum böyle belden aşası oturan gelinliklere çokda yakuşmış kaydirigubbakcemile2
foto azizliğinemi uğradı bilmiyorum ama memişleri acaip durmuş bilmiyorumkismile

bence gelinlik güzel ama zeynep severe yakışmamış göğüsler fırlamış göbek çıkmış falan

Gelinimiz gercekten güzelmiş.
Ama ben bu tarz gelinlikleri sevmiyorum pek..
Deniz kızı gibi olmuş.kaydirigubbakcemile2

Gelin cok cok guzel ama gelinlik olmamis bence... hazir vakkodan... ben olsaydim biraz daha gosterisli ve bana ozel birsey diktirirdim.. ciragin sarayina yakisir bir gelinlik... sacindada orgu var galiba onuda begenmedim... cok cok daha guzel olabilirdi...

harika harika harika :lepi:
sayfayı açmadan önce ay dedim şimdi bir zevksiz daha göreceğiz
ama bayıldım diyebilirim
gelini de gelinliğini de saçını makyajını da aşırı beğendim
tam benlik :lepi:

Gelinliği hiç beğenmedim.Popo bi yana gögüs bi yana gitmiş.Daha masum,daha prensesimsi birşey olabilirdi.Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki:1no2:

Gelinliği hiç beğenmedim.Popo bi yana gögüs bi yana gitmiş.Daha masum,daha prensesimsi birşey olabilirdi.Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki:1no2:

Katiliyorum. Gelinlik seni bir prenses gibi asil ve masum gostermeli. Gogusler felan asiri acik,seks objesi gibi degil. Bakanlar cok asil durmus demeli, cok seksi durmus degil. Tabi bu benim dusuncem, katilan olur olmaz o ayri.

ALLAH C.C mesud etsin darısı inşALLAH tüm mü'minlere isteyenlere... gelinlik çok sade çırağanda yapılıyor düğün daha iddalı bir şey olabilirdi.

kızın endamı süper de ben gelinliğin altını beğenmedim gelinliğimi straplez düşünüorum bnde ama altıbele oturup sora biraz kabarık gelmeli saç ve makyajda çok hoş abartısız olmuşşş

Bayıldım ve şaşırdım gelinliği benim gelinliğimin modelinde. Bende bunu diktirmiştim. Resmen tıpkısının aynısı olmuş ya sadece askı yaptırmış o.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…