Gelinlik Modelleri futbolcu volkan demirel in eşi Zeynep sever in Gelinliği ...

Kız zaten güzel.Çok iyi bir seçim yapmış.Gelinliği de, kendi de mükemmel.:3:

ana volkan evlenmiş :))
gelinlğin alt kısmı güzelmiş ama üst kısmı hiç tarzım değil çok rahatsız duruyo

Yav bu kız Volkan'da ne bulmuş anlayabilmiş değilim:umursamaz:

Gelinlik çok güzel ama gelin hanım da çok güzelmiş. Allah size de böyle güzel gönlünüze göre bir gelinlik giymeyi nasip eder inşallah.

HAyatımda gördügüm en güzel gelin diyebilirim.hayalimdi şöyle bir gelinklik yok bir daha nerde kabarık giyicen falan filan dediler AKlımı celdiler hep içimde kalmıstır balık modeli gelinlikk..kesinlikle sac makyaj gelinlik hersey harika .ahhh ahhh :(

kız güzel ama bence gelinliği çirkin.. ilk fotoda sanki göbeği varmış gibi çıkmış gelinlik yüzünden..

bu volkanla ben evleneydm alla pijamayla nikah masasına oturmaya razıydım bee.. ne hoş adam yahuu:)

Ben de bu kabarık gelinlik sevdasına anlam veremiyorum.Fiziği uygun olanlara yukarıdaki modeller çok yakışıyor.Asil bir hava katıyor.Kabarık gelinlik itici geliyor bana.sempatiksalakcinni

HAyatımda gördügüm en güzel gelin diyebilirim.hayalimdi şöyle bir gelinklik yok bir daha nerde kabarık giyicen falan filan dediler AKlımı celdiler hep içimde kalmıstır balık modeli gelinlikk..kesinlikle sac makyaj gelinlik hersey harika .ahhh ahhh :(

BEN nişanımda böyle balık modeli abiye giymiştim konusu var zaten herkes çok begenmişti kısmet olursa gelinliğimide böyle bir model diktiricem kimse beni caydıramaz düğünden sonrada koyucam KK da kimsede görmedim böyle bir model ilk olucak galiba laelaelaelaelae

Ben de bu kabarık gelinlik sevdasına anlam veremiyorum.Fiziği uygun olanlara yukarıdaki modeller çok yakışıyor.Asil bir hava katıyor.Kabarık gelinlik itici geliyor bana.sempatiksalakcinni

bende kabarık hiç sevmiorum sana katılıorum lirik güzel artık çok eskide kaldı kabarıklar çok basit geliyor ve asil durmuyor vereliniortak

Back