Futbol Ve Kocalar

Eşim değil futbol spor haberlerine bile bakmaz o yönden çok şanslı gurupta görüyorum kendimi.
Bebaber izlediğimiz bir dizi var o da Elveda Rumeli onun dışında tv ile pek alakamız yok zaten.
Akşamları ikimizde pc başında o konulu savaş oyunları oynar bense kk dayım hep.

sadece milli maçları izler eşim onuda zaten beraber izleriz oda bana diziler konusunda eşlik eder.özellikle yaprak dökümünü hiç kaçırmayız.

benim eşim ve ben sıkı bir cimbom taraftarıyız.biizm ve milli maçları beraber izleriz.eşim pazar günü kumandayı bana hiç vermez bende hiç problem yapmam.çünkü izleyecek bir şey olmuyor.gündüz formüla akşamda trt1 stadyum:))
beraber izlediğimiz 2 dizi var.KURTLAR VADİSİ ve doktorlar.
ama kendisi eşref saatiin ve komedi dükkanı kaçırmaz...

Eşim hep anlatır eskiden şöyle futbol oynardım böyle oynardım diye ama ben ne gördüm nede duydum:)))Bizim evde futbol maçı izlenmez,futbol hakkında yorum bile yapılmaz futbol kültürümüz yok.Bu durumdan oldukça memnunum,toplumun futbola verdiği abartı değerede çok sinir oluyorum.
Eşimle ortak dizilerimiz Avrupa Yakası ve Elveda Rumeli.zaten pek dizi izlediğimizde söylenemez,Film izlemeyi ve akşamları mutfakta zaman geçirmeyi daha çok tercih ediyoruz...

aynen benimkide ahan böyle laelaelaelaelae
eğer maç yoksa beraber izlediğimiz flimle var (elveda rümeliyi)(yalançı romantik'ki)(bez bebek'i) filan izleriz yani
bazen bende odama geçerim tv seyretmek için ve kk ya gelmek için pc başına

benim esimde izler arada sirada ama o kadar bagimli degildir milli maclari ikimizde kacirmayiz ama beraber izledigimiz diziler ise esref saati ve yaprak dökümü

keşke bende şanslıyım dıyebılseydım ama nerdeeee benım eşim tam bı futbol delisi sadece maçşları seyretsemaçları özetlerı yorumları hepsnı ızlıyor bıde seını açıyor son sen offf düşünün artık halımı bızdede ıkı tv var ama ne fayda seesden ben syrettıgım dızıden bısı anlamıyom cunku sesını son ses acıyo :)zatı buyuzden cok tartısırız şu maçı ıcat edenı bı elıme gecırsem varyaaa :))))))) boğardım kocamı boğamıyom ne yapıyım :)))))

bu arada beraber ızledgımz bır dizi var oda yaprak dökümü alahtan bı ogun maç felan varsa seyretmez maçı dızıye bakar benle beraber ogun super keyıflıym :)))))

eşimde pek çogu gibi severk izlerdi
gerçi şimdi işi icabı uzakta gelince izliyor ama beni deli ettigi dönemlerde olmadı değil
ama şöyle bir taktikle onu sinir etmiştim onunla izliyordum zaten anlamam abuk sabuk sorular soruyorum bide yorum yaptınmı bitiyo evde maç izlemekmi tövbe etmişti :roflol::roflol:

sanırım şanslı kadınlardan biriyim.sadece milli maçları seyreder.
dizilerden bazılarını beraber seyrederiz. vurdulu kırdılı teakwandolu filmlere bayılır .ben de o tür filmler hiç sevmem. idare ediyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…