Futbol Ve Kocalar

eşim tam bir maç delisi aslında...ben de bu yüzden 2.tv'yi aldım...ama hiç gidip izleyemedim...
o da sıkılyıro yalnız maç izlemekten ben de yalnız dizi izlemekten sıkılıyorum...
ööyle kıvrılıp maçı da diziyi de beraber izliyoru...
hatta fanatik olduğumuz bir proram var...pazar günleri haydi maça...ümit aktan sunuyor...saat 3ten akşama kadar ümit aktan izliyoruz...

Benimde nişanlım(yakın zamanda eşim) maç delisi,eve diji....alıp maç izleyecekmişiz.banada forma alacakmış,imdatttt:eek:klava:

Evde 3 tv. var genede ben bu maç olayından kurtulamadım. Hangi odaya gitsem hepsinde spor kanalları açık.Allahtan bazen benim afacanlar kıyameti koparıyorda biraz soluk alıyoruz.Heleki Fener Bahçenin maçlarında hepimize formalarımızı giydirip küçük bir taraftar toplulugu oluşturuyor.

kendisi futbolkoliktir sürekli tv de maç izlenir eğer ben dizi izliceksem pc de futbol oyunu oynar
önceden dert ediyordum ama
sonra dedimki kendi kendime karıya kıza düşkün olsa dahamı iyi :mymeka:
bide 10 seneleik maçları izlemese süper olcek ama :kızgın:

futbol delisi değildir ama önemli maçları mutlaka izler.evde birkaç tv olmasına karşın ikimiz beraber izleriz.izlenilecek şeye ortak karar veririz.

futbol hastasıdır benimki de...
oynamayı da,izlemeyi de,bilgisayarda oyun olarak oynamayı da yani futbolla alakalı herşeyi sever :)
haftaiçi cok yoğun çalıştığı için bunun gibi aktivitelerin onun stresini aldığını ve onu rahatlattığını düşünüyorum.
gitsin yapsın maçını veya açsın izlesin.
başka hiç bir şeyini aksatmıyor engellemiyor bu durumu sonuçta..
hatta maç olduğunda ben hiç sevmememe rağmen yanında oturmaya çalışırım.
izlemesem bile başka bişeyle uğraşırım...

futbol hastasıdır benimki de...
oynamayı da,izlemeyi de,bilgisayarda oyun olarak oynamayı da yani futbolla alakalı herşeyi sever :)
haftaiçi cok yoğun çalıştığı için bunun gibi aktivitelerin onun stresini aldığını ve onu rahatlattığını düşünüyorum.
gitsin yapsın maçını veya açsın izlesin.
başka hiç bir şeyini aksatmıyor engellemiyor bu durumu sonuçta..
hatta maç olduğunda ben hiç sevmememe rağmen yanında oturmaya çalışırım.
izlemesem bile başka bişeyle uğraşırım...

cogu erkek gıbı benım esımde mac delısı..
ama bu sorun olmuyor..
zaten evde ıkı tv var ama ona da gerek kalmıyor..
bende esım kadar zevk alıyorum futbol ızlemekten hatta gece yarılarına kadar ızledıgımız olur..
dızıye gelınce avrupa yakası dısında dızı ızlemezşakkıdı

benim eşimde tam bir futbol delisidir .
beraber izlediığimiz dizi pek nadirdir,,,,,,,,,,

her erkek kadar benim eşimde düşkündür futbola ama abartmaz.birlikte izlediğimiz diziler var cnbc e deki diziler genelde tercihimiz ve avrupa yakası tabi:lepi:

Kocam maç izlemez, takım bile tutmaz...
Bende dizi seyretmem fazla...
Tv tutkumuz yoktur bizim...

Eşim galatarasayı tutar..Ama futbolcularını say desen sayamaz:roflol:

Futbolla alakası yoktur desem yeri...Belgesel seyretmekten hoşlanır,çoğunlukla da cnbs deki dizileri,E2,avrasya,cnnTurk kanallarını izler..

Birlikte izlediğimiz diziler yaprak dökümü,elvada rumeli,binbir gece,Avrupa yakası..Şu an aklıma bunlar geldi..

Bizim de eşimle dizi ve futbol tutkumuz ortaktır =) Nadiren dizi izleriz (Avrupa Yakası ve Kurtlar Vadisi), takımımızın lig maçlarını kaçırmayız. Ama en keyif aldığımız şey beraber mısır patlatıp dvd izlemektir =)

Ben futboldan nefret ederim babam hastasıdır ve bekarken bıktırmıştı. Allahıma şükür ki eşim de futbol sevmez nefret eder, açıkçası bu yönüne bayılıyorum ve acayip ayrıcalık geliyo bana :) benim yaprak dökümüm onunda kurtlar vadisi var beraber izleriz onundışında film izleriz pek tv meraklısı değiliz yani

bilgisayarında FİFA yüklü
oynamaya bayılır oyunda öyle bi gerçekçiki şaşırıyorum
tek zevki diyebilirim
futbol erkeklerin çoğunun hayatının parçası
biz çoğu zaman sıkılsakta

Eşim futbolu sever ama milli maçları izler daha çok.Milli maçları ben de izliyorum güzel oluyor.Birlikte tv izlemek en büyük zevkimiz.Avrupa Yakası nı hiç kaçırmayız mesela.

Benim canım aşkım hiç izlemez ben bile ondan çok meraklıyım bazen ama milli maç olunca beraber oturur sonuna kadar izleriz...
Allahım çok şükür eşim futbol delisi değil...

Benimki holigan :/ Beşiktaşlı...
Ben ise Fenerbahçeli..
Daha baştan zıt takımlar tuttuğumuz için , ben futboldan hazetmediğim için özellikle de maçtan uzun süren yorumlardan! bu konuda uyumlu olduğumuz söylenemez. beşiktaş yenilince kendime hakim olamayıp dalga geçişimden hiç hoşlanmaz , hatta akrabalara Beşiktaşlı olduğumu söylemem konusunda ısrarları bile vardı şakayla karışık :)
Ya o değilde neden milli maçlar Çarşamba günü oluyor!
Avrupa yakası var Yaprak dökümü var.
Maç olduğu zaman izlediğim diziler oluyor , buna bi çözüm bulsunlar.
Evde 2 tv olmak zorunda mı illa yani?

bende sinir oluyorum ama kocam her top olan sporun musabakasını izliyor

Yorumlarin cogunu okuyunca acaba benim kocada bir anormalikmi var diye düsünüyorum. Benim esim hic seyretmez futbolu, hatta kirmizi kartla sari akrtin anlamini bilmeyecek kadari uzak futtboldan... :roflol:

X