Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Funda Yaprağı İle deneyimlerimiz
- Konu Sahibi sinem09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam ben gül ben de yeşilçay içiyorum yeni başladım sayılır,siz günde ne kadar tüketiyorsunuz yeşilçayı lütfen bana bildirirmisin,bergamutlusunumu kullanıyorsunuz yeşilçayın:1hug:
evet canım..çaykur bergamutlu..sallama değil,demlenen yeşilçaydan..tadı daha güzel hem,tavsiye ederimyerimseniben
ARKİDİŞLER YA 1 SAATTIR BU SAYFAYI İNCELİYORUM BELKİ DERDİME DERMAN OLABILIRSINIZ..ARALIK SONU SEVGILIM IZNE GELCEK ASKERDEN VE BENI BOLEE YUVARLANMIS GORMESINI ISTEMIYORUM GIDELI 6 AY OLDU VE BEN TAM 8 KILO ALDIM .AMAM YAREBBİM YAZARKEN BILE KOTU OLDUM.YAKLASIK BIR BUCUK AYIM VAR NE KADAR VERSEM KARDIR DIYORUM BANA YARDIM EDIN DESTEK OLUN YAHUUUsenağlama .OGLEDEN SONRA DEFNE ALMAYA GIDICEM :1no2:
ARKİDİŞLER YA 1 SAATTIR BU SAYFAYI İNCELİYORUM BELKİ DERDİME DERMAN OLABILIRSINIZ..ARALIK SONU SEVGILIM IZNE GELCEK ASKERDEN VE BENI BOLEE YUVARLANMIS GORMESINI ISTEMIYORUM GIDELI 6 AY OLDU VE BEN TAM 8 KILO ALDIM .AMAM YAREBBİM YAZARKEN BILE KOTU OLDUM.YAKLASIK BIR BUCUK AYIM VAR NE KADAR VERSEM KARDIR DIYORUM BANA YARDIM EDIN DESTEK OLUN YAHUUUsenağlama .OGLEDEN SONRA DEFNE ALMAYA GIDICEM :1no2:
tatlım istediğin kiloya 1,5 ay içerisinde ulaşırsın.yani belki 8 olmaz da 6 olur en az...bu da hiç fena değil.düzenli ve sık yemekten geçiyor olay.ancak bu şekilde verebilirsin.sakın şok diyet yapmaya kalkma...sabah 2 dilim ekmeğinle(kepek)kahvaltını yap,öğlen 1 dilim,akşam da 1 dilim ekmek ye.yani günde en fazla 4 dilim ekmeğin olsun.yağı azalt.salatana koyma mesela,yemekten alırsın nasılsa...istersen daha detaylı konuşmak için zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanına gel cnm...bir de her gün 2 fincan funda ve yeşilçay iç...sevgiler..
Çikolatam nerelerdesin.şimdi bu satırları funda yapraklı yeşil çayımı içerken yazıyorum.
bugün bi karar aldım.aylardır diyetteyim mart başından beri ama 14 kilo verdim sadece.ruhum hiç rahat değil.hala kendimi hergün yorgun ve özgüvensiz hissediyorum.ve diyetimi sıkılaştırıyorum.
kromum etkisini göstermeye başladı.canım hiç tatlı istemiyo.iştahım da yok .bu fırsat kaçmaz.benim iştah nadiren gider bir yerlere.
bana takılın ve birlikte zayıflayalım
bugün bi karar aldım.aylardır diyetteyim mart başından beri ama 14 kilo verdim sadece.ruhum hiç rahat değil.hala kendimi hergün yorgun ve özgüvensiz hissediyorum.ve diyetimi sıkılaştırıyorum.
kromum etkisini göstermeye başladı.canım hiç tatlı istemiyo.iştahım da yok .bu fırsat kaçmaz.benim iştah nadiren gider bir yerlere.
Çikolatam nerelerdesin.şimdi bu satırları funda yapraklı yeşil çayımı içerken yazıyorum.
burdayım canım benim,kaçmadım meraklanmaŞeniz bu arada niye öyle hissediyorsun bakalım,ben dururken sen mi özgüvensiz hissediyorsun ayol..ben kaç kere kilo vermeye niyetlendim,verdim aldım verdim aldım..sen 14 kilo vermiş bir insansın,daha ne olsun.geriye kaç kilo kalırsa kalsın,14 kilo veren hepsini de verir evelallah:1hug:
şu kromu çok duymaya başladım.gerçi benim iştahla bir sorunum kalmadı artık ama arada geliyorlar bana da...öperim canımmmmmmm
Valla düşününce benimde aklıma defne olabilir gibi geldi çünkü aktar bunları yemeklerde güzel koksun tat versin diye kullanıyolar dedi....:uhm::uhm:
çünkü fotoğraftaki bitki DEFNE YAPRAĞI. :)
Sizin aktar bitkileri karıştırmış. Funda yaprağı daha küçük ve iğrenç kokar.
bende 4 gündür kullaniyorum, yemeğide kestim, aç aç geziyorum ortalarda sefil gibi :) sporda yapiyorum.
şu an için bi gelişme yok olunca yazarım. hiç sonuç alan varmı ben hepsini okudum ama net bişey göremedim. herkes sadece kullandım. başladım vs. yazmış. kimse net olarak kullandığı süre ve verdiği kiloyu yazmamış. bu arada ben yeşil çay ve kekikle birlikte kullanıyorum.
şu an için bi gelişme yok olunca yazarım. hiç sonuç alan varmı ben hepsini okudum ama net bişey göremedim. herkes sadece kullandım. başladım vs. yazmış. kimse net olarak kullandığı süre ve verdiği kiloyu yazmamış. bu arada ben yeşil çay ve kekikle birlikte kullanıyorum.
1 tatlı kaşığı funda yaprağı ve 1 tatlı kaşığı yeşil çay at bi demliğe.2 fincanlık su kaynat ve dök çayların üstüne 20 dk beklet sonra süz iç eğer tadı hoşuna gitmezse bikaç damla limonda sıkabilirsin günde 2 defa içiyorum ben aç tok farketmiyo.suan faydasını gördüm tabi yediklerimede dikkat ediyorum umarım sende fayda görürsün..
1 tatlı kaşığı funda yaprağı ve 1 tatlı kaşığı yeşil çay at bi demliğe.2 fincanlık su kaynat ve dök çayların üstüne 20 dk beklet sonra süz iç eğer tadı hoşuna gitmezse bikaç damla limonda sıkabilirsin günde 2 defa içiyorum ben aç tok farketmiyo.suan faydasını gördüm tabi yediklerimede dikkat ediyorum umarım sende fayda görürsün..
tşk ederm cnm inşallaah Şeniz Şeniz
ıkı gun önce bır arkadasım geldı bana funda yapragı ıle ıkı ayda 13 kılo vermıs bende dedım bır bakayım bu funda yapragı neymıs hıcbırsey yapmadım sadece ekmegı kestım dedı sasırdım sımdı demledım ıctım cok tahos bı tadı var hıc rahatsız edıcı degıl bu arada arastırıdm anne sutunu arttırıcı etkısı varmıs ve bılınen bı yan etkısı yokmus