• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Funda Yaprağı İle deneyimlerimiz

bu şey gaz yapıyo mu ben valla motorsiklet gibi dolaşıyorum ortada :tomato:

wllii bende de motorsiklet bayagı çalışdı )) funda dan mı dır biberiyeden midir.bilemiycem)) hanginiz yapdınız bakıyım boyleyerimsenibenCADIARZU

buarada bizim yazlıkda biberiye vardı ordan getirdik, biberiyeyi soyle kullanıyorum, 1litre sıcak(kaynar)suyun içine bi tutam biberiyeyi atıyorum içine limon sıkıyorum. akşama kadra yavaş yavaş bitirıyorum. arda da funda mı içiyorum..bakalm.fayda gorcem mi yeni başladım)) haberelrimmm....

kızlar ben form çayı başlığına yazdım birileri tersledi beni funda ,biberiye,rezene ,ardıç tohumu,sinameki karışık birde papatya bunlar yaklaşık birer avuç karıştırılmış satılıyordu aldım ben içiyorum çok etkili hem küçük hem büyük wc(pardon) çok etkili
birde bişey öğrendim ben yağlar yakıldıkça idrarla atılıyomuş ne kadar berraksa su gibi yani kilo veriyosun demekmiş sarı olunca alıyosun demekmiş dr murat topoğlu söyledi

kızlar mecitefendinin biberiye suyunu içiyordum 2 haftadır o bitti funda suyunu aldım,sonuçları yazarım
müthişidrar ve iltihap söktürüyor
adetim daha uzun sürüyor
kilomda bi değişiklik yok ama
yürüyüşe başladım belki bundan sonra olur inşallah

iltihap nasıl söktürüyo idrar yolları mı yoksa kadınsal hastalıklarmı ben yeni hastalık geçirdimde

fundacılar ben yeşil çayla içiyorum karıştırıp.funda çayı içerken boşalan yağ hücrelerini dışa atmak için adaçayı da içmek gerekiyormuş.funda çayının yanında adaçayına da başladım ben.ramazanda içtiğim gibi etkisini görmüyorum.inşallah adaçayı ile devam eder

bende bi yerde zayıflamak isteyenler bayanlar adaçayı için mutlaka diye bi yazı okumuştum.sen deyince aklıma geldi zambakcım..bende adaçayı içmeye başlayacağım..20 gündür yeşil çay tüketiyorum zaten

iltihap nasıl söktürüyo idrar yolları mı yoksa kadınsal hastalıklarmı ben yeni hastalık geçirdimde
kağıtta yazıyordu ve de ben içmeye başlayalı kasıklarım acıyor ve akabinde kokulu akıntı geliyor,hatta böbreklerimde de bir acı oluyor,kağıtta kum döktürdüğünü de yazıyordu,amanin dedim ne çok haztalığım varmış:((

Arkadaslar Bende Yesil Cay Bergamutlu Kullaniyorum 1 Cay Kasigi Yesilcay,1 Cay Kasifi Funda Uzerine Sicak Su Demlendirip Ictim Limon Da Ama Cok Aci Oldu Neden Sizdede Boylemi Oluyor

canım ayrıca 1 çay kaşığı yeşil çay ve fundayı büyük bi bardakta demlemelisin.belki bardağın küçük gelmiştir o yüzden tadının acı olması normaldir..olabildiğince büyük bardakta iç çayını arkadaşım...

canım ayrıca 1 çay kaşığı yeşil çay ve fundayı büyük bi bardakta demlemelisin.belki bardağın küçük gelmiştir o yüzden tadının acı olması normaldir..olabildiğince büyük bardakta iç çayını arkadaşım...

evet kesinlikle katılıyorum çiçeğe...örneğin şu klasik su bardakları varya ..onlar 1 er tatlı kaşığı yeşilçay ve fundaya küçük gelir..onun yarısı kdr daha büyük olmalı bardağın..öperimm çiçekçiğimi de,seni de...

yok bişey içmiyorum çikolatam zayıflamak için ama beş günlüğüne hemoroit için bişey yaptım onu içiyoruminşallah faydası olur doğumdan sonra hemoroit sorunum oldu ve geçen hafta çok kanadı ve ağrıdı kk da bişeyler buldum onu denedim
diyetisyen bir faydası olmıycağını söyleyince içmedim bende ama bende işe yaramıyo zaten metabolizma çayı ödem yapmıştı mesela her bünyede farklı tepkiler gösteriyo bu bitkiler galiba

bende 1 senedir falan içiyorum ama tık yok bende.yani bu bitkiler falan bana pek tesir etmiyor.

yazilanlari okudum bende istaha geldim ne yapip etmeli bide su funda yapragini denemeli, ama malesef ben yurt disinda yasiyorum... bunu ingilizcesi veyada latincesi ni bilen bana yardimci olabilir mi ben biseyler buldum ama emin deyilim..
latine calluna vulgaris , ingilizce ise heather ling yaziyor.. en iyisimi linkini vermek sizce bu funda agacimi...

JCS%20Calluna%20vulgaris%2027373.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler

selam ben gül ben de yeşilçay içiyorum yeni başladım sayılır,siz günde ne kadar tüketiyorsunuz yeşilçayı lütfen bana bildirirmisin,bergamutlusunumu kullanıyorsunuz yeşilçayın:1hug:

ben fundayı sadece geceleri içiyordum.belkide ondan tesir etmedi.bende 3kere içeyim bari.o kadar çok şey içiyorum ki hepsi birbirine karıştı valla.

Back
X