selam ben gül ben de yeşilçay içiyorum yeni başladım sayılır,siz günde ne kadar tüketiyorsunuz yeşilçayı lütfen bana bildirirmisin,bergamutlusunumu kullanıyorsunuz yeşilçayın:1hug:
ARKİDİŞLER YA 1 SAATTIR BU SAYFAYI İNCELİYORUM BELKİ DERDİME DERMAN OLABILIRSINIZ..ARALIK SONU SEVGILIM IZNE GELCEK ASKERDEN VE BENI BOLEE YUVARLANMIS GORMESINI ISTEMIYORUM GIDELI 6 AY OLDU VE BEN TAM 8 KILO ALDIM .AMAM YAREBBİM YAZARKEN BILE KOTU OLDUM.YAKLASIK BIR BUCUK AYIM VAR NE KADAR VERSEM KARDIR DIYORUM BANA YARDIM EDIN DESTEK OLUN YAHUUUsenağlama .OGLEDEN SONRA DEFNE ALMAYA GIDICEM :1no2:
Çikolatam nerelerdesin.şimdi bu satırları funda yapraklı yeşil çayımı içerken yazıyorum.
bugün bi karar aldım.aylardır diyetteyim mart başından beri ama 14 kilo verdim sadece.ruhum hiç rahat değil.hala kendimi hergün yorgun ve özgüvensiz hissediyorum.ve diyetimi sıkılaştırıyorum.
kromum etkisini göstermeye başladı.canım hiç tatlı istemiyo.iştahım da yok .bu fırsat kaçmaz.benim iştah nadiren gider bir yerlere.
bana takılın ve birlikte zayıflayalım
Valla düşününce benimde aklıma defne olabilir gibi geldi çünkü aktar bunları yemeklerde güzel koksun tat versin diye kullanıyolar dedi....:uhm::uhm:
1 tatlı kaşığı funda yaprağı ve 1 tatlı kaşığı yeşil çay at bi demliğe.2 fincanlık su kaynat ve dök çayların üstüne 20 dk beklet sonra süz iç eğer tadı hoşuna gitmezse bikaç damla limonda sıkabilirsin günde 2 defa içiyorum ben aç tok farketmiyo.suan faydasını gördüm tabi yediklerimede dikkat ediyorum umarım sende fayda görürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?